Metoda Palestiniana

Ieri, in Germania, la Heidelberg, a avut loc un accident de circulatie, din ce in ce mai frecvent in orasele din Occidentul european: un sofer a intrat cu masina in pietonii de pe trotuar. Accidentul s-a soldat cu un mort si 3 raniti. Ca si in cazul altor accidente de acest fel, soferul a iesit din masina inarmat cu un cutit – la fel de bine ar fi putut avea asupra lui un satar, o maceta, un topor sau o arma de asalt, depinde numai de trusa aflata in dotarea masinii – si a incercat sa fuga de la locul accidentului – de data asta cu discretie, fara sa strige “Allah Akbar”.

Dupa astfel de accidente, in Germania, ca si in Franta sau Italia, politistii deschid imediat focul, cu armamentul din dotare, asupra conducatorilor auto implicati. In majoritatea cazurilor ii omoara pe loc! Chestia cu controlul actelor si  etilotestul s-a fumat de mult. Era valabila cand multiculturalismul nu era valabil.

La Heidelberg, posesorul autoturismului – un resortisant german in varsta de 35 de ani – a fost doar ranit grav si a fost transportat la spital.

Aceste accidente de circulatie, necunoscute in Europa pana in urma cu 2-3 ani, au fost importate din Israel, acolo unde, datorita modului in care soferii palestinieni inteleg sa se adapteze la trafic, ele sunt extrem de frecvente. Au fost botezate, generic, “metoda palestiniana”.

Si modul de reactie al fortelor de ordine, dupa astfel de accidente, tot din Israel a fost importat. Acolo, in loc de etilotest se foloseste Uzi.

Exista, totusi, o mica diferenta: daca astfel de evenimente neplacute au loc la Tel Aviv sau Haifa, media occidentala vorbeste despre soferi ca despre niste militanti pentru libertate si luptatori contra opresiunii, cand, insa, ele se intampla la Lille, Nice, Paris,  Berlin sau Heidelberg, atunci conducatorii auto sunt etichetati ca dezechilibrati psihic, ori consumatori de droguri. Sau si una si alta, atunci cand accidentul este mai grav.

In cazul accidentelor petrecute in Europa se mai observa un fenomen curios, care nu a fost explicat pana acum: media intra imediat, in doar cateva minute, in posesia dosarului medical al celui care a provocat accidentul, dar nu reuseste sa afle, uneori niciodata, numele conducatorului auto implicat!

In aceste cazuri, asa cum este folosit „John Doe” pentru persoanele neidentificate, pentru soferii in cauza poate fi folosit numele „Mahomed”.

Asadar, ieri, la Heidelberg, un “Mahomed”, dezechilibrat psihic, a folosit “metoda palestiniana”, nu intr-un atentat terorist, ci intr-o alta secventa a luptei pentru eliberarea pamantului lui Allah din mainile necredinciosilor.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: