Descoperitorul vaccinului Diesel a ajuns la Viena

Sirianul Ahmed Al I este unul dintre cei care au fugit mii de kilometri din calea ororilor razboiului. N-a murit inecat in apele Mediteranei, a trecut peste mai multe granite si a fost nevoit sa se opreasca din fuga sa in Austria, pentru ca s-a impiedicat de niste ajutoare sociale.

Acum este judecat la Viena, pentru ca in calitatea sa de calau al Statului Islamic, le facea prizonierilor injectii cu combustibil Diesel! Ca sa nu-i doara cand li se taia capul!

„Medicul” islamist, care s-a laudat intr-un centru de refugiati cu tratamentele letale aplicate necredinciosilor, a fost saltat de politia austriaca. In smartphonul si tableta sa au fost gasite filme de propaganda ale Statului Islamic.

Mircea Cartarescu scria atat de frumos: „Din vina noastră oameni care fug de război ne mor la granițele apărate de ziduri.”

Stati linistit, maestre! Descoperitorul vaccinului Diesel a scapat cu viata.

https://reportuk.org/2017/02/23/isis-thug-who-killed-prisoners-with-diesel-injections-found-in-refugee-camp/

 

Anunțuri

Un comentariu

  1. Lumea civilizata isi arata,pe buna dreptate, si acum ,dupa mai bine de 70 de ani, oroarea fata de crimele lui Mengele si a ciracilor sai. Regiml care i-a creiat a murit demult si a fost ingropat ritualic la Nurenberg. Pentru ca asa ceva sa nu se mai repete ,aceasi lume civilizata,inca oripilata si traumatizata a inventat ONU si o gramada de alte organizatii adiacente, subiacente, guvernamentale si non, toate cu scopul nobil de a apara,promova, dezvolta drepturile omului ,pacea si prietenia. Dupa care,linistita, s-a dus sa se culce pe acea ureche. Dar, ce sa vezi, cand s-a trezit dupa lungul somn, lumea civilizata a constatar cu stupoare ca Mengele n-o murit,doar putin s-o odihnit. Dupa care s-a reintrupat multiplicat in numerosi Al Maegheli, iubitori de tot ce este halal si dusmani ai restului lumii. Lasand gluma , trebuie spus ca, daca national-socialismul a murit in convulsiile razboiului, fratele sau,international-socialismul a prosperat cu sprijinul imbeciloid al occidentului, preluind tacit multe din principiile fratelui decedat,printre care si metodele de vaccinare impotriva periculosilor virusi ai libertatii si democratiei. Al Menghelii de azi au fost instruiti si specializati dealungul a peste 45:de ani la luminoasele scoli marxisto- progresiste de pe toateeleagurile, de la Moscova pana la Berkley. Oare lumea civilizata s-a trezit si la realitate, nu doar din somn?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: