Justitia ne sperie! Reechilibrati balanta!

Am avut 45 de ani comunism. Am avut vreo 20 de ani, Mafie. De cativa ani am inceput sa avem, in sfarsit, Justitie. Chiar prea multa din moment ce procurorii indraznesc sa le deschida dosar penal unor ministri care emit ordonante ce favorizeaza infractorii, in momentul in care acesti ministri emit ordonante care favorizeaza infractorii. Acest lucru care ar trebui sa ne bucure pe toti, a inceput deja sa-i ingrijoreze pe unii! Care nu spun „Romania fara catuse”, adica fara Justitie independenta, ca nu-s Dragnea, nici Serban Nicolae sau Nicolicea – cei pusi acum sa modifice Codurile penale, ci scriu asa:

„Este evident că Justiția iese foarte întărită de pe urma asaltului banditesc la care a fost supusă de o mână de politicieni penali din PSD și ALDE care voiau astfel să scape de pușcărie. Acest lucru ar trebui să ne bucure, dar să ne și îngrijoreze….Ar trebui să ne îngrijoreze pentru că, din cauza iresponsabilității PSD, balanța de putere este profund dezechilibrată în momentul de față. Puterea judecătorească domină Puterea legislativă și Puterea executivă. Chiar dacă este eroina acestor zile, trebuie avut grijă ca Justiția să nu abuzeze de puterea pe care Strada i-a conferit-o. E nevoie ca balanța să fie reechilibrată.”

Asadar, Puterea judecatoreasca domina Puterea legislativa PSD si Puterea executiva PSD, asa ca trebuie sa oprim abuzul! Sa ne aparam de Justitie!

Am avut 45 de ani comunism. Am avut vreo 20 de ani, Mafie. Dupa 65 de ani fara Justitie, de vreo cativa ani avem, si prezenta ei a ajuns déjà sa ne sperie. Asadar, e nevoie, urgent, ca balanta sa fie reechilibrata.

http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/am-aparat-justitia-de-politicieni–cum-ne-aparam-de-justitie–-opinie-440175

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: