Idiotii utili din mijlocul nostru

In Occident, dupa fiecare atentat terorist islamist, unii dintre aia care au ramas in viata, si care nu au fost si nu sunt musulmani sau teroristi islamisti, sar in apararea Islamului si ii acuza pe cei care indraznesc sa condamne ideologia totalitara islamica si pe fanaticii ei adepti, de islamofobie, xenofobie, indemn la ura, destabilizarea societatii si incalcarea celor mai elementare norme ale democratiei. Ei sunt numiti, de cei care acolo, in Occident, nu si-au pierdut inca uzul ratiunii: “idioti utili”

Noi nu avem Islam si nici terorism islamic, avem doar PSD si mafioti. Prin urmare, am stat foarte slab la capitolul “idioti utili”. Pana de curand, cand PSD a castigat alegerile, iar mafiotii din fruntea lui s-au gandit ca nu ar fi rau sa arunce in aer “lupta anti-coruptie”, un prim pas inaintea celui decisiv: decapitarea statului de drept. Asa ca, au pus in bratele anti-coruptiei o bomba programata sa explodeze in cateva zile, cu tot cu Romania.

Dupa acest prim atac terorist, constienti ca vor urma si altele, sute de mii de oamenii au iesit sa protesteze in intreaga tara, condamnand guvernul PSD si pe mafiotul de la conducerea partidului. Au cerut ca bomba sa fie dezamorsata, guvernul sa demisioneze, si mafiotul sa se care. Protestarii cred ca PSD are si “moderati” in ale hotiei, nu numai talibani.

Acesta a fost momentul in care PSD  s-a trezit ca primeste sprijin nu numai de la “jihadistii” lui, ci chiar de la unii dintre cei care l-au combatut pana atunci! A fost momentul in care au aparut, si la noi, “idiotii utili”! Acestia s-au declarat de acord numai cu dezamorsarea bombei (abrogarea ordonantei), dar nu si cu pedesirea (plecarea, demisia) mafiotilor, a teroristilor! Vor ca acestia sa mai stea 4 ani! Pentru ca asa e democratic!

Asa ca au inceput sa-i acuze pe protestari de incalcarea normelor democratice, a Constitutiei, de destabilizarea Romaniei, de incurajarea “vidului de putere”, de colaborare cu forte din afara tarii, de favorizarea “republicii procurorilor” , si tot asa. Adica au inceput sa aiba acelasi discurs, si sa transmita acelasi mesaj, ca Don Salvatore Dragnea si locotenentii lui: Niculicea, Olguta Vasilescu, Firea, Tariceanu si “soldatii” din subordinea lor: Ghise, Nistorescu, Chireac, Gadea, Ciutacu, Cristoiu si multi alti.

Zic idiotii utili ca astfel apara democratia, cum aia din Occident cred ca apara laicitatea, o democratie originala, al carui Nas trebuie sa fie, ca asa e democratic, Don Salvatore Dragnea! O democratie originala, in care nu ai voie sa ceri interzicerea mafiotilor, asa cum in Occidentul laic nu ai voie sa ceri interzicerea islamului fundamentalist!

 

Anunțuri

Un comentariu

  1. A republicat asta pe radupopescublog.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: