Conform legii, Dragnea va cumpara un creion cu 25 000 de euro

  1. Primarul cumpara din banii nostri, ai cetatenilor, cu 25000 de euro, un creion. Un creion de un banut. Daca in 3 luni de la savarsirea abuzului in serviciu, „pagubitul” (adica primaria, mai bine zis primarul) nu reclama infractiunea – pentru ca indiferent ce ar zice decerebratii care l-au votat pe Dragnea, asta este o infractiune – atunci primarul este mai bogat cu 25000 de euro – minus un banut.
  2. Daca dupa ce a cumparat un creion de un banut cu 25000 de euro, primarul, cuprins de remuscari, se considera „pagubit” si reclama imediat abuzul in serviciu la parchet, atunci aia de acolo ii vor spune: „Potrivit ordonantei, pentru ca in loc sa furi 46000 de euro, n-ai furat decat 25000, nu te putem ajuta cu nimic, ne pare rau! Du-te la primarie si incearca sa furi conform legii. Asta daca vrei cu tot dinadinsul sa fii pedepsit, boule!”

Cele doua variante sunt valabile numai daca castiga Dragnea.

Daca nu castiga Dragnea, atunci primarul care a cumparat un creion de un banut cu 25000 de euro, se va duce in puscarie intre 2 si 7 ani.

Aproape jumatate dintre romani vor sa castige Dragnea, iar primarul sa le bage mana in buzunar, ca sa-si ia cu 25000 de euro un creion de un banut. In fiecare zi, sau in fiecare luna.

http://adevarul.ro/news/politica/jurnalistul-liviu-avram-despre-cele-doua-ordonante-urgenta-scos-lumea-strada–8_5886eba05ab6550cb8bee195/index.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: