Donald Trump contra Jihadului de Civilizatie

Consiliul Relatiilor Americano-Islamice (CAIR) – sub numele acesta se ascunde Fratia Musulmana in Statele Unite – a depus o plangere contra lui Donald Trump pe subiectul decretului anti-imigratie, care este, potrivit Fratiei Musulmane (CAIR): „un ordin de expulzare al musulmanilor, care violeaza Constitutia si libertatile religioase.”!
Dupa Barack Obama – care a fost pentru Fratia Musulmana ceea ce a fost KGB-ul pentru OEP in anii ’60-’70 – prezenta lui Donald Trump la Casa Alba reprezinta un pericol mortal, pe care Fratia nu are cum sa-l eludeze. Asa se explica si prezenta masiva a membrilor CAIR la toate protestele anti-Trump, dar si actiunile in justitie declansate contra lui.

Am spus “actiuni” pentru ca aceasta este prima, dar nu va fi si ultima. Si asta pentru ca Trump este primul lider occidental care se pronunta deschis contra imigratiei musulmane, adica impotiva “instalarii” musulmanilor in Occident. (Nu cred ca Trump este constient de asta, dar nu conteaza: este constienta Fratia) Oricum, important este ca Trump, prin actiunile sale, deranjeaza strategia Fratiei, atat de bine redata in cuvinte de Mohammad Akram – membru in Consiliul ei de conducere si lider al Hamas – inca in urma cu 30 de ani: <<Procesul de instalare este un “proces jihadist civilizator” in toate aspectele sale. Fratia Musulmana trebuie sa-si dea seama ca activitatea ei in America este un fel de mare jihad cu scopul de a elimina si distruge civilizatia occidentala din interior si a-i sabota vatra cu mainile lor si cu cele ale credinciosilor, in asa fel incat aceasta sa fie eliminata, iar religia lui Allah sa fie victorioasa asupra tuturor celorlalte religii.>>

Acest “jihad de civilizatie”, despre care vorbea Ahram, care se bazeaza in principal pe imigratia musulmana in Occident, este bomba cu efect intarzaiat pe care conducatorii Fratiei Musulmane o ingroapa de mult timp, cu acordul conducatorilor lui, la fundamentul Occidentului. Pe termen lung, “jihadul de civilizatie” reprezinta o amenintare mult mai mare pentru lumea occidentala, decat jihadul violent practicat de Al-Qaeda, ISIS si celelalte organizatii teroriste islamiste. Si pentru ca e pe termen lung – o suta, doua sute de ani – occidentalii obisnuiti sa gandeasca rapid si sa-si faca planuri pe 4-5 maxim 10 ani, il neglijeaza total, fara sa banuiasca, sau sa creada, ca unii sunt in stare sa gandeasca… in generatii.

Yusuf Al-Qaradawi – liderul spiritual la Fratiei, cel ale carui emisiuni de pe Al-Jazeera sunt urmarite de sute de milioane de musulmani din toate colturile lumii – spunea: “Vom cuceri America, vom cuceri Europa, nu cu sabia, ci cu dawa.”

Dawa insemnand, literar, islamizare pasnica si prozelitism.

Asadar, telul Fratiei Musulmane este islamizarea pasnica a societatilor occidentale, prin imigratie si demografie, politica, subversiune culturala, cooptarea liderilor politici de varf (Obama este exemplul cel mai concludent), influentare si propaganda mediatica. Adica, asa cum spunea celebrul Tariq Ramadan – pe care Time l-a pus pe lista celor mai importanti “ganditori ai lumii”- nepotul marelui Hassan Al-Banna, fondatorul Fratiei: “Ar trebui ca noi, cu intelegerea noastra a Islamului, cu principiile nostre, sa colonizam pozitiv Statele Unite.”

Si pana acum nimeni nu i-a oprit sa faca asta, dimpotriva!

Dar pentru ca Trump incearca sa-i impiedice sa “colonizeze pozitiv Statele Unite”, musulmanii din CAIR protesteaza contra lui si il dau in judecata folosindu-se de legile americane si invocand Constitutia. Adica fac exact ceea cea ce spunea Yusuf Al-Qaradawi ca vor face: “Cu ajutorul legilor voastre, va vom impune legea noastra.”

http://www.fdesouche.com/816731-etats-unis-des-dirigeants-musulmans-poursuivent-trump-et-son-decret

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: