Lasati-i sa intre!

Saptamana trecuta, Donald Trump a decis sa blocheze imigratia musulmana provenita din 7 tari islamice. „Iniţiez noi măsuri de control pentru a menţine în afara Statelor Unite teroriştii islamişti radicali. Nu îi vrem aici” – a spus el. Cateva mii dintre opozantii sai au protestat in fata mai multor aeroporturi internationale, din cateva mari orase americane. Protestatarii, avand pancarte pe care scria “I-am mai respins pe refugiati si au murit la Auschwitz. Asta nu trebuie sa se mai intample” , au strigat: “Lasati-i sa intre!”.

De data aceasta insa nu este vorba de evrei, ci de musulmanii din cele 7 tari vizate: Siria, Iran, Irak, Libia, Sudan, Somalia, Yemen. Si evreii refugiati nu s-au apucat sa ucida pe nimeni atunci cand au fost la ananghie si cineva le-a oferit un  adapost.  Dar asta nu mai are nicio importanta.

Procurorii generali din 16 state americane s-au alaturat protestului si au emis un comunicat: “Condamnam decretul presedintelui Trump care este contrar Constitutiei si valorilor Americii…Guvernul federal trebuie sa se supuna Constitutiei si sa respecte istoria natiunii noastre, fondata pe imigratie.”

Le-a scapat o chestie minora, de nuanta: America nu s-a fondat pe imigratia musulmana, pentru ca, daca s-ar fi intamplat asta, azi ar fi aratat cu totul altfel, iar ei, cei 16 procurori, nu ar mai fi fost liberi sa dea comunicate de capul lor, pentru ca in tarile musulmane asa ceva este de neconceput. Dar nici asta nu mai are nicio importanta.

Cu protestarii si procurorii americani s-au solidarizat si Theresa May, Angela Merkel, Francois Hollande si Justin Trudeau. Theresa a spus ca nu e de acord “cu acest gen de abordari”, Angela a regretat “interdictia de intrare impusa refugiatilor”, (poporul german nu o regreta), Francois a avertizat ca “retragerea in sine nu are niciun viitor”, iar Justin a spus: “Diversitatea este forta noastra si in calitate de canadieni toleranta religioasa este o valoare draga noua.”

Asadar, presedintele american incearca sa-si protejeze cetatenii de terorismul islamic, iar Canada, Marea Britanie, Germania si Franta nu sunt de acord! Normal: cand sinuciderea colectiva a fost hotarata de toti, nimeni nu mai are voie sa se razgandeasca.

In conditiile astea, Google nu putea ramane deoparte – a infiintat cu 2 milioane de dolari un fond de criza (in care angajatii au mai varsat doua milioane) pe care l-a pus la dispozitia organizatiilor americane care sprijina imigratia. O serie de directori de la Apple, Microsoft, Uber, Netflix, Airbnb si Tesla au criticat şi ei decretul lui Donald Trump, susţinând că va afecta activităţile companiilor din sectorul tehnologiei, care se bazează pe competenţele specialiştilor născuţi în străinătate.

Libia, Siria, Irak, Yemen, Sudan, Somalia nu pot furniza companiilor de mai sus decat specialisti in manuirea explozibililor, a kalashnikovului, confectionarea vestelor pentru jihadistii kamikadze si taiatul capetelor. Dar unde a mers  Auschwitz si merg niste Parinti Fondatori musulmani, merge si Microsoft, Apple si Google, cu “specialisti” sirieni, libieni, somalezi si yemeniti. Chiar ca nu mai are nicio importanta.

Dupa protestari, procurori generali, Trudeau, May, Merkel, Hollande, Apple, Microsoft si Google, ieri seara, doi indivizi de origine araba, doi “specialisti” intrati in Canada cu imigratia, au deschis focul cu arme automate asupra credinciosilor adunati in Centrul cultural islamic din Quebec: 6 morti si 8 raniti. Pentru ca diversitate, toleranta, imigratie si Islam, de aia!

Iar daca Trump crede ca in loc sa apere “valorile” astea, va fi lasat sa-si apere poporul, cand o parte din el nu vrea si cand nimeni nu mai face asta, se inseala. Asa ca, lasati „specialistii” sa intre!”

 http://video.lefigaro.fr/figaro/video/decret-anti-immigration-des-milliers-de-manifestants-a-l-aeroport-jfk-de-new-york/5301793123001/

http://www.lefigaro.fr/international/2017/01/29/01003-20170129ARTFIG00059-le-decret-de-trump-sur-l-immigration-suscite-une-large-desapprobation.php

http://www.capital.ro/google-infiinteaza-un-fond-de-patru-milioane-de-dolari.html

http://ici.radio-canada.ca/nouvelle/1013825/attentat-terroriste-attaque-centre-culturel-islamique-quebec-mosquee

Un comentariu

  1. A republicat asta pe radupopescublog.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: