Chirak

In ultimul timp, atunci cand se vorbeste despre Chicago, este rostit din ce mai des un alt  nume: Chirak. De ce Chirak? Pentru ca Chicago si Irak, de aia! O asociere obligatorie deoarece, intre 2003 si 2011, in Irak au fost ucisi 4422 de soldati americani. Si pentru ca intre 2003 si 2011, in Chicago au fost ucise 4265 de persoane! In marea lor majoritate persoane de culoare. Pentru ca multe dintre cartierele orasului Chicago sunt controlate de  bandele de cartier si de traficantii de droguri.

Dupa 2011, Chirak a continuat sa se bata pentru suprematie cu oricare alt oras irakian. In 2012, “Time” repertoria 516 morti. In 2013, “Chicago Tribune” numara 431. Cu o populatie de 3 ori mai mare, New York a numarat in 2013, “doar” 333 de morti violente. In 2016, Chirak si-a batut toate recordurile, peste 750 de morti, dar totul a fost bine, pentru ca  Obama l-a invitat la Casa Alba pe liderul extremistilor de la Black Lives Matter!

A fost ultimul an de presedintie al marelui aparator al drepturilor populatiei de culoare, Barack Hussein Obama. Care nu s-a aratat niciodata, dar niciodata, preocupat de ce se intampla in Chirak! Mortii negrii din Chirak au fost ignorati si de prietenii lui Obama, de la organizatia Black Lives Matter, si asta pentru ca negri erau ucisi de negri si nu de politistii albi, cei considerati rasisti nu numai de rasistii de la BLM, ci si de Hillary Clinton!

Cu anti-rasistii inca la putere, Chirak a inceput anul in forta: in primele 23 de zile au fost inregistrati 42 de morti si 228 de raniti! Ceea ce l-a facut foarte mandru pe radicalul de stanga care este primar al orasului, democratul Rahm Emanuel, vajnic aparator al drepturilor civice ale membrilor bandelor de ucigasi care terorizeaza Chirak. Este cunoscuta taria cu care Rahm Emanuel a interzis politiei sa faca “controale faciale”, el ordonandu-le politistilor ca pentru fiecare negru interpelat sa fie controlat, obligatoriu, si un alb! Asa ca nu a mai fost controlat nimeni, iar Chirak s-a inecat intr-o baie de sange.

Pe 20 ianuarie, in prezenta antirasistului Obama, “rasistul” Donald Trump a spus: “…Şi infracţionalitatea, şi bandele, şi drogurile care au furat prea multe vieţi şi au răpit ţării noastre atât de mult potenţial nerealizat. Acest masacru american se opreşte aici şi se opreşte acum!”. Asadar, mai putin preocupat de golf si mai mult de soarta cetatenilor americani, Trump intentioneaza sa ia masuri pentru oprirea macelului!

Azi l-a anuntat pe Rahm Emanuel: „Daca Chicago nu rezolva acest oribil carnagiu care se intampla in viata cotidiana (228 de atacuri armate cu 42 de morti in 2017, cu 42% mai multe decat in 2016), voi trimite federalii pe capul lor.”

 

5 comentarii

  1. Donald baiete,ai inceput bine! Tine-o tot asa! Rebuturile morale care te latra, te injura, te scuipa fac asta pentru ca ai inceput sa le iei painea progresista de la gura. Cetatenii onesti- care inca formeaza marea majoritate- iti vor multumi si asta este singurul lucru cara conteaza. Good luck man !

  2. Am uitat sa semnez mesajul: Un cetatean onest de la granita civilizationala a Europei

  3. Corect! Pe tema asta e de vazut serialul ” The Wire”. F bun.

    1. Se mai fac seriale bune?!! Unde potae fi vazut The Wire

  4. A republicat asta pe radupopescublog.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: