Pentru ca a hulit, Evelyne Joslain a fost data afara

Pentru ca apara o America a tablourilor lui Norman Rockwell si nu una multiculturala care, cu hijabul pe cap, face pipi din picioare admirand curcubeul LGBT ce ii atarna deasupra capului, oricine poate, odata invitat in platoul unei televiziuni, a aproape oricarei televiziuni, din Statele Unite si pana in Europa, sa scuipe despre el ce ii trece prin cap si ce ii vine prin gura in momentele alea. Absolut, dar absolut, orice.

Din punctul asta de vedere, Trump se afla in situatia crestinismului – atat de hulit in numele laicitatii si a libertatii de expresie – pe care oricine il poate face, linistit, albie de porci, si asta nu numai pentru ca nu se arunca in aer odata cu criticii sai, si nu le taie nici capul, dar si pentru ca, ocupati fiind sa protejeze Islamul, Obama, ONU, UE si mass-media nu au apucat sa treaca cristianofobia pe lista infractiunilor, langa islamofobie.

Ajunsa in platoul BFM TV, Evelyne Joslain – scriitoare si diplomata in studii nord-americane – a crezut ca aceasta libertate, sora buna cu anarhia, e valabila si pentru „catei”, asa ca a spus: “Cred ca el a fost in inima sa mai mult musulman decat crestin. Nu a vrut sa pronunte termenul de islamist radical, pentru ca i s-ar fi strepezit dintii daca ar fi facut-o. De aia cred ca in inima sa era musulman, dar bine ca s-a terminat cu el, multumesc Domnului! Sincer, a facut parte din acei oameni care detesta America. Si din cauza asta si-a servit mai mult ideologia decat tara.”

Pentru ca nu l-a facut porc fascist pe Trump, ci islamo-marxist pe Obama, Evelyne Joslain a fost data afara din platoul BFM TV! Si asta pentru ca intr-o televiziune poti sa spui orice, cu conditia sa nu spui adevarul.

http://www.dreuz.info/2017/01/21/investiture-de-trump-bfmtv-vire-une-invitee-de-son-plateau-parce-quelle-dit-la-verite-sur-obama/

 

Reclame

Un comentariu

  1. A republicat asta pe radupopescublog.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: