Seful CIA catre presedintele ales: “Ciocu’ mic, fraiere!”

Ce mai face seful CIA in Statele Unite? Mai nou, seful CIA ii spune presedintelui ales, cu 5 zile inainte de investitura, sa fie foarte atent la ce-i iese pe gura! Adica: ciocu’mic, fraiere! Pentru ca, mai nou, dupa 8 ani Obama, una din menirile sefului CIA este sa-l plezneasca, televizat, peste bot, pe noul presedinte ales, daca nu a fost ales bine. Mai nou, in Statele Unite, seful CIA s-a implicat in politica!

Invitat pe 15 ianuarie la emisiunea “Fox News Sunday”, John Brennan l-a criticat pe Donald Trump pentru multimea mesajelor transmise de acesta pe platforma Twitter, acolo unde Trump are cateva zeci de milioane de urmaritori.

Cel care nu a criticat-o pe Hillary Clinton pentru zecile de mii de mailuri, multe ultra-secrete, transmise hackerilor din lumea intreaga, pe vremea cand era sefa diplomatiei americane, spune acum la televizor despre presedintele ales: “Spontaneitatea nu este ceva care protejeaza interesele securitatii nationale, deci cand el se exprima sau reactioneaza trebuie sa fie sigur ca a inteles bine implicatiile si impactul profund pe care-l poate avea asupra Statelor Unite.”

Desteapto care ai fost tu, Hillary, si prostule care te numesti Trump, cu cine te-a ales presedinte!

Si pentru ca Donald Trump s-a ofuscat ca o facatura de raport aflat in posesia FBI, a ajuns si pe masa tuturor marilor redactii din presa americana, si a acuzat serviciile de informatii de practici amintind Germania nazista, John Brennan l-a mai pocnit odata, calificand comparatia drept “rusinoasa”!

Infamule care esti, Trump, cum umbresti tu activitatea celor cate te manjesc cu cacat!

Pentru ca in America lui Obama, John Brennan poate sa ajunga, dupa ce s-a convertit la islam, seful CIA, si din functia asta are voie sa spuna: “Nu-i vom descrie pe dusmanii nostri drept jihadisti sau islamisti, pentru ca Jihadul este o lupta sfanta, un principiu de baza al Islamului, care inseamna purificarea personala sau a unei comunitati”, dar Donald Trump, daca a fost ales presedinte, nu are voie sa spuna pe Twitter ca “ spre deosebire de Obama, Putin e un adevarat lider.”, pentru ca nu vrea John Brennan. E pusa in pericol securitatea nationala!

In America, inca a lui Obama, John Brennan poate sa stea, la Langley, ingenunchiat pe covorasul de rugaciune, cu fata la Mecca, dar Donald Trump nu are voie sa stea pe Twitter!

Da, desi e greu de crezut, in America, dupa 8 ani Obama, s-a ajuns ca barbatii care se simt femei sa poata intra peste acestea in toaletele publice. Si este corect, si deloc deplasat, ca sefului CIA sa i se para normal sa-l faca de cacao la televizor pe noul presedinte al Americii, in timp ce considera rusinos ca acesta indrazneste sa deschida gura! Cred ca este pentru prima data in istoria Statelor Unite cand se intampla asa ceva, si ne putem doar imagina ce ar mai fi considerat America “normal” , dupa 8 ani cu Hillary Clinton.

http://www.lemonde.fr/ameriques/article/2017/01/15/le-directeur-de-la-cia-conseille-a-trump-de-faire-attention-a-ce-qu-il-dit_5063031_3222.html

 

Reclame

3 comentarii

  1. bunica sabela · · Răspunde

    Nenea asta stropsit si cu mutra incruntata de parca-l strang pantofii oare nu poate fi demis?!

  2. Va fi pus altul in locul lui, a si fost nominalizat, dar important este nu daca va fi demis, ci pana unde s-a ajuns in America sub socialisti.

  3. Intr-adevar,fara precedent in Istoria Americana!
    Cit priveste cum ar aratat dupa 8 ani America sub Clinton:am urmarit”live” returul rezultatelor electorale,cu fiul meu,un adolescent(nascut si crescut in USA).La 3.30 am a fost clar ca Trump a cistigat! In culmea emotiei momentului, baiatule meu a spus:”Gindeste-te ce s-ar fi intimplat daca cistiga Clinton!”Remarca lui mi-a sunat in a cap saptamini!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: