Sunca de porc cu executare, cocktail Molotov cu suspendare

In iulie 2016, Tribunalul din Bristol l-a condamnat pe englezul Kevin Crehan la 1 an de inchisoare cu executare, pentru “tulburari rasiale publice deosebit de grave”. Kevin Crehan agatase de usa moscheii Jamia, din Totterdown, cateva bucati de sunca de porc. Pe 30 decembrie 2016, dupa doar 6 luni, Kevin Crehan a fost gasit mort in celula sa. Mai bine zis, omorat. Se va face o ancheta. In inchisoare detinutii musulmani fiind majoritari, ancheta nu va ajunge la niciun rezultat. Spre deosebire de Kevin, anchetatorii nu sunt rasisti, asa ca vinovatul nu va fi descoperit.

Sase luni cu executare plus sase luni cu suspendare….din viata. La 35 de ani, Kevin Crehan a aflat cum functioneaza “justitia sociala” in Marea Britanie. Care, nu trebuie uitat, este condusa de ani de zile de Partidul Conservator, laburistul Sadiq Khan fiind doar primarul Londrei. Cine se astepta ca, din cauza asta, lucrurile sa evolueze spre bine, trebuie sa se obisnuiasca cu raul.

In iulie 2014, cu 2 ani inainte ca Kevin Crehan sa agate sunca de porc de clanta moscheii, si sa fie inchis pentru asta, 3 tineri germano-palestinieni au atacat cu cocktailuri Molotov, in timpul unei slujbe, sinagoga din Wuppertal, incercand s-o incendieze. Au fost cercetati si judecati in stare de libertate.

La 14 zile dupa ce suspendarea din viata a lui Kevin Crehan a intrat in vigoare, justitia sociala germana a anuntat, prin glasul lui Johannes Pinel – purtatorul de cuvant al Tribunalului din Wuppertal – ca actiunea de incendiere a sinagogii a fost un mod de exprimare justificat contra politicii israeliene! Astfel, justitia sociala germana a reconfirmat decizia de “inchisoare cu suspendare” pe care, tot ea, o daduse cu un an inainte, fata de cei trei incendiatori. Atunci, Tribunalul din Wuppertal si-a motivat hotararea aratand ca cei 3 palestinieni, care atacasera sinagoga cu cocktailuri Molotov, nu au ranit pe nimeni, ci “au atras atentia asupta conflictului dintre Gaza si Israel!

Musulmanii palestinieni, si nu numai ei, ci si altii ca ei, au vazut cum functioneaza justitia sociala in Germania, unde cancelarul Adolf Hitler a murit in urma cu 72 de ani, iar la putere este, de ani buni, cancelarul Angela Merkel.

Dar nicio grija, daca in vremea lui Adolf anti semitimismul era politica oficiala in statul german, in vremea lui Angela el si-a pierdut rolul principal, devenind doar una dintre numeroasele modalitati de exprimare politica. Exprimare normala intr-o Europa in care noua forma de justitie neo-marxista, condamna cu executare pentru jignirea musulmanilor si cu suspendare pentru incendierea evreilor.

http://lesobservateurs.ch/2016/12/30/grande-bretagne-bristol-un-homme-incarcere-pour-depot-de-bacon-devant-une-mosquee-meurt-en-prison/

http://www.jpost.com/Diaspora/German-court-calls-synagogue-torching-an-act-to-criticize-Israel-478330

 

Anunțuri

Un comentariu

  1. […] Sursă: Sunca de porc cu executare, cocktail Molotov cu suspendare | Bogdan Calehari […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: