Serial killer Obama mai are 7 zile la dispozitie: tic tac, tic tac, tic tac…

Scriam in urma cu 2 saptamani: <<Cine isi spune sau spune altora “Obama mai are doar 3 saptamani” nu are idée ce si cate a facut Obama in ultimele 3 saptamani.” >>, dupa care enumeram cele mai recente “realizari” ale lui Barack Hussein.

Spuneam la sfarsitul postarii: <<Pentru ca, imediat dupa anul nou mai are la dispozitie inca 3 saptamani, nu “doar trei ” cum spun atatia, pe care le va folosi la maxim. Si va “parjoli” totul in urma sa. Cel mai slab presedinte din istoria Americii ii va tranti usa in nas omenirii, iesind din scena cu o crosa de golf pe umar si cu o aureola de cenusa si fum deasupra capului. >>

Si, cand mai erau doar 8 zile, ieri, serial killer Obama a mai comis una: a pus capat regimului special de imigratie pentru cubanezi. De azi, cubanezii care fug de regimul comunist de la Havana si ajung in State traversand apele ce despart Cuba de America, vor fi expulzati! A hotarat asta, cu 8 zile inainte de a-si termina mandatul, Obama, marele aparator al drepturilor omului si al imigratiei musulmane. Cel care a incalcat legislatia SUA, acordand cetatenie americana la 175 de imigranti musulmani, fara sa mai consulte baza de date a FBI, conform legi, ii expulzeaza acum, refuzandu-le permisul de sejur, pe imigrantii cubanezi anti-comunisti, fugiti din Cuba!

Astfel, Obama raspunde pozitiv unei doleante mai vechi a regimului totalitar cubanez, care vedea in primirea refugiatilor cubanezi pe pamant american, o provocare la adresa regimului.

Obama a anuntat: <<Astazi, Statele Unite depasesc etape importante pentru normalizarea relatiilor cu Cuba, punand capat politicii cunoscute sub numele “wet foot, dry foot”…Ii vom trata de acum incolo pe imigrantii cubanezi exact ca si pe ceilalti imigranti >>

Raul Castro i-a raspuns printr-un comunicat: “Dupa aproape un an de negocieri acest angajament contribuie la normalizarea relatiilor migratoare, marcate de la victoria Revolutiei (castriste) in 1959, de politicile agresive ale mai multor administratii americane succesive, care au incurajat violenta, migratia clandestina si traficul de persoane, provocand moartea a numerosi nevinovati.”

Asadar, cu 8 zile inainte de a pleca acasa, Obama a mai facut un “bine”: a oprit politica americana care a incurajat violenta, traficul de persoane si uciderea inocentilor, in relatia cu Cuba!

Si asta pentru ca, Donald Trump nu avea de gand sa o faca, acesta spunand la moartea lui Fidel Castro: “A murit un dictator brutal care si-a oprimat poporul timp de decenii.”

Pana pe 20 ianuarie mai sunt 7 zile: tic tac,tic tac,tic tac.

http://www.lemonde.fr/ameriques/article/2017/01/13/barack-obama-met-fin-au-regime-special-d-immigration-pour-les-cubains_5061885_3222.html

Anunțuri

3 comentarii

  1. Daca un presedinte republican ar fi dat,prin absurd,o astfel de lege, toate fantosele corecto-progresiste ar fi urlat cu ochii iesiti din orbite si cu spume la gura impotriva ,,criminalului”. Asa,pentru ca a comis-o El,umbra lui Allah pe pamant totuul e OK. Nimeni nu zice nici pis, ba poate, unii chiar aplauda. Te cuprinde o scarba monumentala!

  2. Si azi a gratiat un transsexual condamnat la 35 de puscarie ptr ca a furat si trimis WIKYPEDIA documente ultrasescrete ale Armatei Americane .Cita dreptate aveti domnule Calehari !

  3. Chelsea Manning a fost gratiat/a, dar cand tradatorul asta va fi liber, in inchisoarea militara de la Leavenworth vor ramane in continuare inchisi soldati care si-au ucis dusmanul pe front fara sa respecte ad-litteram regulamentele militare umaniste ale armatei americane.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: