Jamshid Piruz, olandezul calator

Cat iei in Olanda daca esti afgan, te uiti la filme cu talibani si, dupa aia, iti decapitezi nevasta? Pentru ca este vorba de un obicei cultural, si justitia olandeza are un respect deosebit pentru traditiile culturale ale popoarelor islamice, iei 12 ani si faci 7! S-a convins de asta si afganul Jamshid Piruz, care si-a scurtat femeia cu un cap in 2007, a fost condamnat de justitie la 12 ani de inchisoare si a fost eliberat pentru buna purtare dupa 7 ani, in 2014. Bine, Olanda nu e atat de iubitoare de traditii bune, ca Afganistanul, dar va fii, altfel Jamshid Piruz n-ar fi patit nimic, dar se vede clar ca doreste sa se integreze si sa mearga pe calea cea buna.

Deoarece este rezident olandez permanent – cum altfel, doar e afgan – Jamshid Piruz a fost autorizat dupa eliberare sa calatoreasca liber prin toata Europa. Pentru ca nu se stie de ce olandezii nu prea ne inghit, Jamshid Piruz nu a venit la Bucuresti, ci s-a hotarat sa viziteze Londra. Probabil ca si alegerea ca primar general a pakistanezului Sadiq Khan o fi jucat un rol in alegerea sa, pentru ca e normal ca un afgan-olandez sa prefere un oras unde este primar un vecin pakistanez – se simte omul ca acasa.

Asa ca, Jamshid Piruz a trecut toate frontierele fara nicio verificare – se minuneaza acum Daily Mail – si a ajuns la Londra. Nu inteleg de ce Daily Mail se mira ca unul care a taiat un cap in Olanda, in urma cu 7-8 ani, a reusit sa ajunga la Londra, trecand peste toate “frontierele”, cand, acum, de Craciun, altul, care a omorat cu un camion 12 oameni, a traversat Germania, Olanda si Franta si a ajuns la Milano. Sau cand altii care au taiat capete la Raqaa sau Mossul au trecut de pe un continent pe altul, ajungand tocmai la Berlin, ca sa-si faca selfie-uri cu doamna Merkel.

In timpul vizitei efectuate in Marea Britanie, pe 1 ianuarie 2016, inainte de Brexit, Jamshid Piruz a atacat cu un ciocan doi politisti din Sussex, pe Jessica Chick si Stewart Young. Cu cateva zile mai devreme, aflat pe aeroportul Gatwick din Londra, il batuse bine pe un angajat al aeroportului, numai ca, in Anglia, daca ai norocul sa te cheme Jamshid si nu Jones, magistrati locali te elibereaza imediat.

Datorita lor, Jessica a ajuns in spital cu capul spart, dar foarte multumita ca autoritatile au felicitat-o pentru bravura sa. Nici cei care au fost ucisi in atentatele islamiste din Franta, si datorita lui Francois Hollande, nu au nimic de reprosat, pentru ca Francois Hollande le-a decernat Legiunea de Onoare.

Cat despre Jamshid Piruz, care parca a vrut sa le arate englezilor ce or sa piarda daca vor iesi din UE – oricum multi stiau, de aia si votul la Brexit a fost atat de strans – acesta va continua sa binecuvanteze cu prezenta sa tara lalelelor. El nu va fi expulzat, pentru ca, se stie, Afganistanul este o tara foarte periculoasa si viata lui Jamshid ar fi pusa in primejdie.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4089016/Why-wasn-t-foreign-killer-turned-away-UK-border-Afghan-beheaded-Dutch-woman-allowed-Britain-assaulted-Gatwick-staff-member-two-police-hammer.html

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: