Shaas al –Mohammad, omul extremei drepte

Shaas al-Mohammad s-a nascut in Siria, la 15 km de Deir ez-Zor si a fost recrutat pentru cauza jihadului de catre imamul din satul sau, in 2013. Chestia asta n-a avut, bineinteles, nicio legatura cu Islamul. Dupa aia, adolescentul Shaas a urmat o perioda de formare militara si religioasa (si una si alta, sunt nevoit sa repet, fara legatura cu islamul) pe langa jihadistii Statului Islamic, a participat la cucerirea orasului Deir ez-Zor si a intrat in paza aeroportului din oras.

In august 2015 a intrat in Germania, trimis de Statul Islamic ca spion jihadist si primit de Angela Merkel pe post de sarman refugiat. Asta era exact pe vremea cand “extrema dreapta” lansa mesaje xenofobe si indemnuri la ura, sustinand in mod fals ca printre refugiati se ascund jihadisti periculosi, iar doamna Merkel, Comisia Europeana, presa germana si cea europeana, pentru ca nu erau populiste si naziste, sustineau exact contrariul.

Ajuns in Berlin, Shaas al-Mohammad a trecut la depistarea, alegerea si cercetarea unor tinte pentru viitoarele atacuri preconizate de Statul Islamic pe teritoriul german. El a studiat zona Alexanderplatz, poarta Brandenbourg si cladirea Reichstag-ului, notandu-si orele de sosire si plecare a masinilor cu deputati, toate informatiile transmitandu-le apoi, prin telefon, “corespondentilor” sai din Siria.

Toate astea nu sunt sustinute acum de organizatia Pegida – pe care Putin a creat-o ca sa destabilizeze Germania – si nici de Frauke Petry – omul pe care acelasi Putin vrea sa-l puna cancelar in locul lui Merkel, interferand cibernetic alegerile de anul asta -, ci, culmea, chiar de procurorii Curtii Federale!

Si asta pentru ca, spre deosebire de ceilalti refugiati, iscoada Shaas al-Mohammad nu are pic de bun simt. Toti refugiatii islamisti – sirieni, afgani sau tunisieni, nu conteaza – toti, fara exceptie, s-au aruncat anul asta in aer, s-au sinucis in inchisoare, au disparut in peisaj sau au murit cu pistolul, cutitul sau toporul in mana, impuscati fiind, dupa infaptuirea atentatelor, de politia germana sau, cand aceasta a luat o pauza de Craciun, de cea italiana.

Toti si-au aratat astfel consideratia fata de autoritatile germane, care au garantat pentru ei, respectand un fel de gentleman’s agreement care functiona pe principiul: voi ucideti cati puteti, noi va trimitem in raiul Profetului, apoi va incadram la boala psihica, deziluzii sentimentale, radicalizare pe internet, lupi solitari, sau orice altceva, fara vreo legatura cu Statul Islamic.

Si toata lumea  a fost multumita! Pana azi, cand nesimtitul asta de Shaas al-Mohammad sta intr-o boxa de sticla, intr-un tribunal german, cum nu se poate mai viu, fara sa se gandeasca ca doamna Merkel, care l-a primit ca o mama, are alegeri anul acesta, pozand in vedeta primului proces intentat de statul german unui refugiat solicitant de azil! Si asta pentru ca s-a infiltrat voit printre refugiati, cu scopul de a contribui la pregatirea unor atentate teroriste, marca Statul Islamic, pe teritoriul german. Exact cum a avertizat Frauke Petry ca o sa se intample!

Nu inteleg cum de presa germana, pana acum de un profesionalism ireprosabil, nu a sesizat inca conlucrarea atat de evidenta intre Statul Islamic si extrema dreapta germana!

http://www.lorientlejour.com/article/1027431/proces-en-allemagne-dun-syrien-accuse-detre-un-eclaireur-de-lei.html

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: