Trump invinge Ford, ameninta General Motors, critica Boeing si umileste Carrier!

In loc sa moara – presa germana isi “informeaza” deja publicul ca este grav bolnav -, cum ar fi fost democratic, Trump se dovedeste in continuare un real pericol, dupa cum constata cu ingrijorare cotidianul de dreapta socialist, Le Figaro. Acesta isi avertizeaza azi cititorii ca „Trump a facut sa cedeze Ford si ameninta General Motors”. „Atacat de luni de zile de Trump, Ford a fost nevoit sa renunte la proiectul sau de a construi o uzina noua in Mexic si s-a hotarat sa investeasca in Michigan” – scrie organul socialist de presa francez, care este nemultumit ca, desi Trump nu va fi presedinte decat de la 20 ianuarie, el dispune deja de o reala putere, stanjenind cu patriotismul sau proiectele marilor companii!

Si pentru ca patriotism inseamna azi „populism”, populistul Trump, dupa ce a criticat Boeing si Lockheed Martin, se ia acum si de fabricantul de climatizoare Carrier, care a fost „umilit”, scrie revoltat Le Figaro, pentru intentia de a inchide uzina din Indiana si a o muta tot in Mexic.

E clar ca Trump – atacand, presand, umilind si amenintand – pare hotarat sa sileasca America sa devina iar mare, si obligand-o sa renunte la bunele deprinderi de a-si duce uzinele in Mexic si de a aduce de acolo, la schimb, mexicani.

Trump i-a anuntat recent, de pe Twitter, pe cei de la General Motors, sa nu-si faca modelul Chevy Cruze in Mexic, pentru ca atunci cand vor vrea sa-l aduca in State vor plati taxe mai mari la granita.

Statele Unite sunt intr-o situatie dificila, si asta nu numai pentru ca mai au inca granite, si nu-l vor mai avea pe Obama, ci si pentru ca unu’ ca Trump poate sa ameninte pe cine vrea el, de pe Twitter, fara sa i se blocheze contul, cum ar fi fost normal, ca in Germania.

Pe care, apropos, luandu-se dupa Trump, si Angela Merkel vrea s-o faca mare din nou, desfiintandu-i granitele si angajand somalezi, sirieni si afgani la BMW, Mercedes si Audi!

http://www.lefigaro.fr/conjoncture/2017/01/03/20002-20170103ARTFIG00305-donald-trump-fait-ceder-ford-et-menace-gm.php

Anunțuri

Un comentariu

  1. Oare Merkel chiar asteapta sa vada BMW-uri,Mercedes-uri,Audi-uri facute de hoardele invadatoare!? E de somnul ratiunii! Incepe sa-mi para din ce in cemai rau ca prostia nu ucide. Dar o fi oare vorba de prostie in cazul de mai sus? Ma tem ca nu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: