Va semna Mark angajamentul cu urmasii lui STASI?

Mai intai Facebook a avut probleme cu Angela Merkel, atunci cand aceasta i-a cerut clar, cu subiect si predicat, lui Mark, sa stearga comentariile si sa le blocheze conturile opozantilor care o criticau in retea. „Hate speech”, a zis ea ca se numeste ce fac aia, si “rasism”.

Cand si unde s-a nascut Angela Merkel, cand cineva critica faptele conducatorului, se numea “complot si crima impotriva poporului.” Aia era in democratia populara STASI, in democratia sociala MERKEL, pe care o conduce ea de 12 si cu 4, de la anul, fac 16 ani, se numeste “rasism” si “hate speech”.

Mark a facut el ceva, dar n-a facut cum trebuie si ce vroia Merkel, adica cenzura totala, si poate nu a vrut sa-si strice imaginea colaborand cu fostul informator al STASI, Anetta Kahane, o tovarasa de incredere. Azi, doamna, Anetta Kahane, a fost insarcinata de Heiko Maas, ministrul socialist al justitiei, sa controleze internetul in numele Statului german, departamentul condus de ea avand misiunea sa depisteze propunerile rasiste si xenofobe. Pentru ca refuza sa “semneze angajamentul” cu noul STASI, Mark s-a trezit chemat in judecata, pe la sfarsitul lui noiembrie, de procuratura orasului Munchen, pentru “complicitate si instigare la ura rasiala”.

Dupa asta, Martin Schultz, liderul Parlamentului european, a făcut apel la realizarea și implementarea la nivel european a unor legi dure care să stopeze răspândirea poveștilor și știrilor false și dăunătoare in retelele de socializare. “Stire falsa si daunatoare” este aceea stire care contrazice stirea transmisa de mainstream media, sau cum i se zicea in alte vremi -Pravda& Iskra. Asadar problema lui Merkel, dupa aia problema lui Hillary si a lui Obama, a devenit acum si problema lui Martin Schultz. De la el si pana la UE nu este nici un pas.

Asa ca, dupa ce Schultz a vorbit, coincidenta si-a spus si ea cuvantul: Comisia Europeana a descoperit ca Facebook a ascuns adevarul in privinta preluarii WhatsApp si l-a trecut pe Mark pe lista neagra, pentru incalcarea legislatiei antimonopol.

Acum se vede cat de inspirata a fost Merkel cand si-a pus omul, pe Juncker, sef peste Comisia Europeana – pentru ca una este “complicitate si instigare la ura rasiala”, la tribunalul din Munchen, si alta este “incalcarea legislatiei anti monopol”, la Comisia Europeana de la Bruxelles, pentru care Facebook risca o amenda de 1% din venituri.

Numai de Mark depinde ca amenda asta sa dispara. Pentru asta trebuie doar sa colaboreze.

http://www.business24.ro/facebook/management/facebook-are-probleme-cu-comisia-europeana-a-ascuns-adevarul-in-privinta-preluarii-whatsapp-1578504

http://www.focus.de/politik/experten/anetta-kahane-ex-stasi-im-soll-fuer-regierung-hassreden-im-internet-bekaempfen_id_6283346.html

http://www.caleaeuropeana.ro/martin-schulz-cere-o-lege-europeana-pentru-combaterea-dezinformarii-stirile-false-submineaza-democratia/

Reclame

2 comentarii

  1. Bogdan,stau si ma intreb cum,Doamne iarta-ma a reusit fata asta( la Merkel ma refer si, dupa cum arata nu m-ar mira sa fie si acum fata) sa-l abureasca pe Helmuth Hohl sa o lanseze in politica mare de a ajuns bundeskanzelierin. Ori omul ala , pentru cara aveam un anumit respect,a avut orbul gainilor, ori in spatele acestei promovari au stat cine stie ce aranjamente tenebroase. Daca poti sa ma dumiresti ,te rog sa o faci !

  2. L-a sapat la mare arta! Da, HK a fost cel care a ales-o si a lansat-o si ea a fost cea care l-a impins in groapa si l-a ingropat politic!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: