Lista neagra

Septembrie 2015 – Un irakian de 41 de ani, eliberat conditionat dupa ce fusese inchis pentru apartenenta la o organizatie terorista si tentativa de ucidere a premierului irakian (!!), ataca cu cutitul o politista la Berlin. Este ucis de fortele de politie.
Februarie 2016 – Un adolescent marocan de 16 ani ataca si raneste grav cu cutitul un politist in gara Hanovra. Potrivit politiei germane, atacul a fost declansat la ordinul Statului Islamic.
18 iulie 2016 – Un solicitant de azil, de origine afgana, ataca cu lovituri de topor si cutit calatorii unui tren in apropiere de Wurzburg, in Bavaria. Cinci persoane sunt grav ranite, iar teroristul este ucis de fortele de politie. Atacul este revendicat de Statul Islamic.
22 iulie 2016 – la Munchen un “dezechilibrat” de origine iraniana deschide focul intr-un centru comercial si omoara 9 oameni, ranind alti 35.
24 iulie 2016 – Un refugiat sirian de 27 de ani se arunca in aer in centrul orasului Ansbach, in apropierea unui festival de muzica in aer liber. Moare in atentat, iar 15 persoane sunt ranite. Statul Islamic anunta intr-un comunicat ca sirianul era unul dintre soldatii sai.
30 octombrie 2016 – Statul Islamic revendica moartea unui adolescent german de 16 ani, ucis cu lovituri de cutit de catre un barbat de 25 de ani “cu infatisare mediteraneana”, care nu a fost prins nici pana acum. Prietena tanarului, aruncata de pe un pod, supravietuieste printr-un miracol.
Octombrie 2016 – Dupa 48 de ore de urmarire, politia germana reuseste sa-l captureze pe Jabber Al-Bakr (22 de ani), un refugiat sirian care urmarea sa comita un atac cu bomba asupra aeroportului din Berlin. Teroristul islamist se sinucide dupa 2 zile in celula sa.
16 decembrie 2016 – Autoritatile germane anunta arestarea unui baiat de 12 ani, irakian nascut in Germania, care a incercat cu ajutorul unor dispozitive explozibile improvizate sa arunce in aer un targ de Craciun in orasul Ludwigshafen.
19 Decembrie 2016 – Un terorist islamist ucide soferul unui camion venit din Polonia, fura camionul si intra cu el in multimea adunata la targul de Craciun din Berlin: 12 morti si 48 de raniti. Atacul este revendicat de Statul Islamic.

Pe 6 decembrie, la Essen, la Congresul Partidului Crestin- Democrat, Angela Merkel a fost aleasa, cu 89,5 % din voturi, candidatul partidului la postul de cancelar in alegerile de anul viitor. In 2017, Angela Merkel are toate sansele sa fie, din nou, cancelar! Pentru ca este foarte posibil ca poporul german sa considere ca aceste atacuri, si cele care le vor urma, nu au nicio legatura cu Angela Merkel, desi ea este cea care a scris lista neagra!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: