Micutul Jamal

Jamal putea sa le spuna englezilor ca are 14, 15 sau 17 ani; nu ar fi fost nicio problema; oricum englezii ii primesc cu bratele deschise pe toti “copiii”, veniti din strafundurile Asiei si Africii, doar cu un iPhone 7 in traistuta si o poveste trista pe ei, ca sa le tina de cald. La fel francezii, suedezii si germanii. Tuturor li s-a dus vestea, de pe inaltimele Hindukusilor pana in nisipurile Saharei, cat de imbecili sunt. Europenii. Jamal s-a gandit sa verifice daca este adevarat: a spus ca are 12 ani. S-a convins: este adevarat!

Asa a ajuns Rose sa-si deschida inima si usa casei in fata “baietelului” orfan, venit pe jos, cu barca si cu Tirul tocmai din indepartatul Afganistan, acolo unde talibanii cei rai ii ucisesera parintii. Lacrimi. In casa lui Rose, Jamal a fost asezat la masa si apoi “micutul” a fost culcat in camera cu cei 3 noii “frati” – de 12 si 14 ani, de data asta pe bune. Acum, Rose marturiseste ca a inceput sa banuie ceva, cand l-a vazut pe Jamal la baita si cand grija de mama a facut-o sa se gandeasca ca ar trebui sa puna in ghetutele sarmanului copil, cadou, un aparat de ras. Apoi, Rose i-a dus pe copii in parcul de distractii si acolo… Nu, Jamal n-a violat-o in repetate randuri, cum au patit atatea voluntare din “gradinitele” cu copii afgano-somalezi, nu! Jamal a lasat-o cu gura cascata aratandu-i cat de puternic si de antrenat poate fi un copilas din Afganistan: a urcat peretele de escalada din cateva miscari si, la standul de tir, a montat si demontat arma tot din atatea.

Rose s-a gandit ca trebuie sa faca ceva. O mama nu are cum sa nu se laude cu ispravile copilului sau. Prin urmare, le-a povestit si altora despre performantele “micutului”. Asa a ajuns stomatologul sa observe ca dantura lui Jamal arata o varsta in jur de 21 de ani, iar ancheta care a urmat sa constate, in telefonul “orfanului”, ca talibani inarmati stau fara probleme alaturi de filmele porno. Rose le spune acum ziaristilor: “Este complet ridicol, oricine putea sa vada ce am vazut eu, numai asistentii sociali nu.” Iar in momentul despartirii, dragalasul Jamal i-a spus lui mama Rose ceea ce i-ar fi spus orice alt “copilas”, bine-crescut in centrele de antrenament din strafundurile Asiei si Africii, sosit doar cu un iPhone 7 si o poveste trista pe el: “Te voi ucide si stiu unde stau si copiii tai.” Lacrimi, batiste ude. Sfarsit.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3863392/Foster-mother-discovers-12-year-old-Afghan-refugee-orphan-cared-21-year-old-jihadi.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: