In Italia a inceput desproprietarirea celor ce au prea mult, in favoarea celor care nu au nimic

immigrati-in-italia-300x225

In 1970, in Italia erau doua mii de imigranti musulmani. In urma cu cativa ani, inaintea declansarii invaziei imigrationale, erau peste doua milioane. Numai  anul acesta au intrat in Italia – de fapt au fost adusi acolo de vasele marinei militare si ale Garzi de coasta – circa 300000 de imigranti africani. Unii dintre acestia forteaza trecerea peste Alpi, indreptandu-se spre alte tari din UE, dar cei mai multi raman sa traiasca pe socoteala Statului italian – asta pana cand ajung sa-si faca un loc si un rost datorita traficului cu droguri si persoane, prostitutiei, hotiei si banditismului. Daca la inceput au fost primiti cu bratele deschise, azi majoritatea italienilor are o cu totul alta opinie vis a vis de transformarea treptata a Italiei intr-un urias sanctuar pentru “dezmostenitii soartei” de pe celalalt mal al Mediteranei. Papa si capii Bisericii catolice italiene si-au afirmat si reafirmat, in repetate randuri, sprijinul acordat fenomenului imigrational, iar liderii politici, membrii guvernului si ai autoritatilor centrale si locale sunt pe aceeasi lungime de unda.

Ministrul de interne, Alfano, le-a spus italienilor ca “asta nu mai e Italia”, iar prefectul Mario Morcone a fost cat se poate de clar “cui nu-i convine sa se care in Ungaria”! Dar cea care a definit cel mai bine situatia a fost Laura Boldrini – presedinta Camerei deputatilor din Parlamentul italian: “Este o eroare sa ne gandim mai intai la italieni…Noi trebuie sa le facem loc vecinilor nostri ale caror ferestre se deschid pe celalalt mal al Mediteranei.”

Si asta si face acum guvernul italian: le ia proprietatile italienilor si le face loc, pe ele sau in ele, “vecinilor” africani!

Cu siguranta nu mai traim in timpurile cand poetul american Wallace Stevens spunea: “Italienii au tot dreptul să ia Etiopia de la negri, la fel cum negri au avut tot dreptul s-o ia de la șerpii boa.”

 

Articolul publicat de siteul dreuz.info trateaza tocmai acest subiect:

 

“Pus in fata afluxului neintrerupt de imigranti proveniti din Africa si a ocuparii complete a centrelor de primire, guvernul italian, in loc sa ia masuri pentru oprirea invaziei, ataca insusi dreptul la proprietate privata si anunta pedepse cu inchisoarea pentru cei care se opun.

Potrivit surselor din ministerul de Interne, ministrul Angelino Alfano se pregateste pentru rechizitionarea hotelurilor si a imobilelor apte pentru adapostirea imigrantilor.

La Verona, prefectul a rechizitionat déjà hotelul de lux “Cristallo di Castel d’Azzano”, care a afisat ca nu mai are locuri, pentru a nu-i adaposti pe imigranti. Turistii au fost relocati in alte hoteluri ale orasului si toate rezervarile ulterioare au fost anulate. “Este o decizie care ni s-a impus”, au declarat furiosi proprietarii prin intermediul unui avocat. Aceasta masura va intra in vigoare dupa data de 5 decembrie, adica dupa referendum, pentru a evita ca protestele cetatenilor sa influenteze rezultatul votului. Ipocritii cer votul poporului pe care il dispretuiesc.

Primele au fost baricadele de la Goro si Gorino, ridicate impotriva rechizitionarii unui hotel in scopul gazduirii a 15 “refugiati”, care au tinut prima pagina a ziarelor in ultimele saptamani, punand in incurcatura guvernul si nelinistind ministerul.

Serviciile secrete au “fisat” deja orasele in care cetatenii sunt susceptibili de a se organiza in comitete pentru a se opune “refugiatilor”. Potrivit ziarului ‘L’Opinione”, care citeaza surse din Ministerul de interne, Executivul este gata sa ia masuri drastice contra cetatenilor care se opun rechizitionarii imobilelor private, inchiriate de proprietarii lor pentru a gazdui imigranti. Cu alte cuvinte: inchisoare pentru cei care se opun imigrantilor. Noua “democratie” italiana trebuie sa fie pe placul dusmanilor democratiei ce isi au sediul la Bruxelles. Serviciile secrete, scrie cotidianul, au avertizat déjà guvernul asupra posibilelor manifestari violente a italienilor care nu sunt dispusi sa-si cedeze bunurile.

Planul, care tine cont de “caracterul exceptional al evenimentului si de lipsa de colaborare a italienilor”, prevede dislocarea a cel putin 2000 de politisti, carabinieri si soldati, pentru a-i obliga pe italieni sa colaboreze. In afara de asta, ministerul de Justitie prevede procese in regim de urgenta, cu pedepse cu inchisoarea pentru rebelii care se opun planului ministerului de Interne. Regimul comunist, de impartire si confiscare a bunurilor altuia, se instaleaza in Italia prin vointa Partidului Democrat, aflat la putere, care nu are democrat decat numele, si cu binecuvantarea Papei cel Rosu.

Este interesant de stiut daca resedintele secundare ale membrilor guvernului vor fi rechizitionate pentru a-i gazdui pe imigranti?

Si chiar daca o compensatie este prevazuta, cel putin pe hartie, ea ramane o simpla promisiune pentru ca ministerul de Interne nu are sumele necesare, toti banii fiind utilizati pentru primirea imigrantilor…

Si un chin in plus, propietarii bunurilor rechizitionate vor fi obligati sa plateasca in continuare impozitul funciar (IMU) si taxele municipale (TASI) pentru curatenia stradala si iluminatul public.

Proprietarii pot recurge la justitie, pentru a obtine despagubirile cuvenite, dar trebuie sa se inarmeze cu rabdare, fara sa aiba garantia succesului. A crede in impartialitatea justitiei italiene, ca de altfel si in alte parti din UE, dovedeste o naivitate angelica.

Decizia ministrului de Interne, calificata drept “temporara”, se poate transforma in “expropriere permanenta” daca proprietarul este acuzat de “crima subversiva” contra Statului, in alti termeni daca acesta se opune la rechizitionarea proprietatii sale. Atunci el isi pierde pur si simplu proprietatea. Aceasta aminteste de anumite regimuri autoritare din trecut.

Tot datorita indiscretiilor personalului ministerului de Interne, s-a aflat ca acest plan de rechizitionare va fi aplicat mai intai la Pescara, care va deveni astfel “oras pilot” pentru restul Italiei. Datorita acestui plan de rechizitionari masive vor putea fi gazduiti circa 1,5 milioane de imigranti.

In timpul acesta, fara munca si fara speranta, mii de italieni, dintre care multe familii cu copii mici, dorm in strada, ca la Roma, in apropierea hotelurilor de lux, in adaposturi improvizate sau in tabere de corturi ridicate pentru italieni in propria lor tara….

Datorita expulzarii catre Italia a imigrantilor ajunsi in alte tari ale UE, conform acordurilor de la Dublin, Italia se vede obligata sa adaposteasca de-a lungul tarmului adriatic circa 1,5 milioane de imigranti economici, majoritatea musulmani africani. Potrivit numerosilor primari ai oraselor si localitatilor situate de-a lungul coastei adriatice, acest plan al guvernului va suna sfarsitul turismului. Intre timp, serviciile secrete ii ancheteaza pe locuitorii din regiune, pentru a incerca sa descopere daca acestia au intentia de a se organiza in grupuri de rezistenta.

S-ar putea crede ca a revenit epoca fascismului.

Sambata trecuta, la Roma, femeile, primele victime ale “refugiatilor” – aceasta bogatie a tarii noastre – au manifestat in fruntea unui cortegiu al asociatiilor cetatenesti pentru a spune NU infiintarii unui nou centru de primire pentru refugiati….”Fara securitate nu exista libertate”  a fost sloganul scandat de femeile italiene.

 

Aceste manifestatii anti imigratie se inmultesc de-a lungul Italiei, spre consternarea “bine-ganditorilor”, pana in ziua cand paharul se va umple si se va revarsa cu violenta.”

 

Italie : prison pour les Italiens qui s’opposent aux réquisitions d’immeubles pour loger les migrants

 

Reproducere autorizata cu mentiunea  © Rosaly pour Dreuz.info.

Sursa: « Migranti, il ricatto di Alfano: carcere per chi si oppone alle requisizioni » Il Giornale/L’Opinione

 

Reclame

2 comentarii

  1. bunica sabela · · Răspunde

    Dupa cat se vede, „otoritatile” de doi bani gauriti din Italia si-o cer.
    Cu scremete si urlete corecte poolitic!
    S-ar putea sa se intample cat mai curand, poate chiar mai curand decat si-ar dori unii, ceea ce neaparat trebuie sa se intample cu toti oligofrenii ajunsi abuziv in Europa in functii de decizie!!!

  2. […] Sursă: In Italia a inceput despropietarirea celor ce au prea mult, in favoarea celor care nu au nimic | Bog… […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: