CNN Lynch

msm-in_the_news_today_some_more_shit-we_made_up

Dupa ce Stephen Bannon a fost pus sub acuzare de presa americana, prietenul Israelului fiind invinuit de “nationalism alb” si “antisemitism”, i-a venit randul la nominalizare si, logic, punere sub acuzare, lui Jeff Sessions. Acesta a fost nominalizat de Donald Trump pentru functia de Ministru al Justitiei, asa ca onorabilul senator de Alabama s-a trezit acuzat de CNN ca este rasist!

Cu stampila asta, numele lui Jeff Sessions a trecut imediat oceanul si omul Klanului fost luat in focuri de presa franceza – cat de curand va veni si randul publicului roman sa fie “informat” ca Sessions, urmasul judecatorului Charles Lynch (cel care facea dreptate cu o franghie atarnata de o craca groasa) ii urmareste, ajuns in fruntea Justitie, cu gluga pe cap si biciul in mana, pe tinerii revolutionari, nevinovati si puri, din Black Panthers si Black Lives Matter.

Si asta pentru ca in urma cu 30 de ani, Jef Sessions i-ar fi spus unui asistent de culoare “baiete”, si, lucru mult mai grav, ar fi spus despre NAACP si ACLU ca sunt organizatii “ne-americane” pentru ca sunt infestate de comunisti.

Altfel, daca nu este improscat de mitraliera incarcata cu minciuni a CNN-ului, “rasistul” Jef Sessions este cel care, in calitate de Procuror general al Alabamei, a pus sub acuzare numerosi lideri ai KKK si l-a denuntat, facand campanie publica contra lui, pe guvernatorul democrat al Alabamei, vestitul segregationist George Wallace.

Acelasi Jef Sessions a fost prieten cu Rosa Parks, cunoscuta activista pentru drepturile populatiei de culoare. In 1999, Sessions a facut campanie pentru ca Rosa Parks sa primeasca Medalia de aur al Congresului statului Alabama si a tinut un discurs memorabil in fata legislatorilor statului despre egalitatea negrilor si a albilor in fata legii. In anul 2000, Jef Sessions a facut sa fie votat un buget de 1 milion de dolari pentru infiintarea bibliotecii si muzeului Rosa Parks, pentru ca in 2005, atunci cand Parks a murit, “vanatorul de negri” Jef Sessions  sa-i aduca un profund omagiu acesteia, spunand in fata senatului: “Istoria isi va aminti de Rosa Parks, pentru ca a trezit constiintele Americii si a schimbat cursul acestei natiuni spre mai bine.” Si tot el a depus, in 2012, in fata Senatului, o rezolutie prin care cerea sa fie celebrata a o suta aniversare a nasterii lui Rosa Parks.

15095665_1748915795373661_9010317010372290273_n

Acesta este Jef Sessions, omul pe care CNN il acuza acum de rasism, pentru ca a fost nominalizat de Trump in fruntea Justitiei! Hillary Clinton era sa ajunga presedinte, dar, in tot timpul campaniei electorale americane, CNN n-a spus un cuvant, unul singur, despre marea prietenie care a legat-o pe Hillary Clinton, nu de Rosa Parks, ci de Robert Carlyle “Bob” Byrd, care s-a remarcat nu numai pentru ca a fost cel mai longeviv senator din istoria Statelor Unite, ci si pentru ca a intemeiat si a condus, in anii ’40 ai secolului trecut, organizatia Ku Klux Klan-ului din Sophia, West Virginia. Dar pentru ca a fost democrat, CNN, care face presa cum facea Charles Lynch justitie, si-a tinut gura. Ce s-ar fi intamplat daca ar fi existat o poza in care Sessions se imbratiseaza cu unul dintre sefii Klanului? Ar fi astupat acum ecranele tuturor televizoarelor. Asa, poza in care Byrd se saruta cu Hillary o vedeti doar aici.

In rest, pana la urmatoarea nominalizare si urmatorul linsaj marca CNN, numai vesti bune: Facebook a fost demascat ca a influentat grav alegerea presedintelui american, permitand raspandirea necontrolata a informatiilor false.

http://edition.cnn.com/2016/11/17/politics/jeff-sessions-racism-allegations/

 

Reclame

2 comentarii

  1. bunica sabela · · Răspunde

    CNN a devenit, nu de azi si nici de ieri, „Clinton News Network”.
    O sa ajungem sa ne informam de la RussiaToday!

  2. bunica sabela – In Germania, urmaresc Rusia Today cum urmareau romanii Europa Libera pe vremea comunismului. Pare incredibil dar aici s-a ajuns.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: