Pruna in loc de Reagan

179149

Raluca Pruna, cea care a constat ca sunt putini, mult prea putini romani judecati si condamnati pentru rasism si xenofobie, a scos acum un proiect de lege care, in opinia expertilor si a sindicatelor din penitenciare, este o forma mascata de gratiere a infractorilor.

„… Sper ca societatea sa devina mai toleranta si sa inteleaga ca acestia sunt semenii nostri si statul roman are fata de ei o obligatie.” a declarat neo- marxista de la Justitie. Asadar, laxism total fata de infractori si intoleranta maxima fata de „rasisti si xenofobi”. Pentru eliberarea hotilor, violatorilor si a banditilor, si condamnarea xenofobilor. Pentru ca primii „sunt semenii nostri”.

Ce bine este sa incepi sa traiesti intr-o societate progresista, „ca afara”, unde infractorii sunt priviti drept o minoritate ce trebuie protejata. Asta conform dogmelor ideologiei neo-marxiste a Corectitudinii Politice.

” Trebuie să respingem ideea că de cîte ori o lege este încălcată, societatea e vinovată mai mult decît făptaşul. E timpul să restabilim preceptul american că fiecare e răspunzător pentru faptele sale.” spunea Ronald Reagan. Numai ca vremea „extremistului” asta a trecut. Ne dicteaza acum, Pruna. Care este pentru justitie ce a fost Androneasca pentru invatamant.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21400781-raluca-rruna-despre-reducerea-pedepselor-10-pentru-conditiile-proaste-din-penitenciare-romania-este-situatia-care-trebuia-adopte-niste-masuri.htm

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21401464-sorin-dumitrascu-despre-propunerea-ministrului-raluca-pruna-acorda-detinutilor-3-zile-castig-30-zile-executate-conditii-necorespunzatoare-act-gratiere-mascata-creste-criminalitatea.htm

Reclame

Un comentariu

 1. bunica sabela · · Răspunde

  „…statul roman are fata de ei o obligatie…”
  Pe draq. Statul roman (adica NOI) NU ar trebui sa aiba absolut nici o obligatie fata de pegra societala romaneasca. Dimpotriva, EI, infractorii au o obligatie, si inca una mare de tot, fata de statul roman, adica fata de NOI toti! Obligatia de a-si ispasi INTEGRAL (si fara alte comentarii si recursuri si eliberari „conditionate”!) pedepsele si asa mult prea mici pe care le-au obtinut prin coruptia generalizata din domeniul justitiei.
  La urma urmei, nu i-a obligat absolut nimeni sa faca potlogariile si crimele pentru care au ajuns in detentie!
  Asa ca n-au decat sa CRAPE in detentie! Bineinteles, in conditiile, bune-rele, care exista acolo!
  P.S.- imi pare nespus de bine ca nenea Trump le-a dat un bocanc greu in bot bolsevicilor neo-marxisti, deci inclusiv sorosistilor, exact cand le era lumea mai draga si cand latrau cu voiosie patrihotzica lozincile multiculturaliste si se si vedeau calare pe situatie… Totul e sa nu-l asasineze „sistemul”, ca pe JFK!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: