Ne speriati, domnule Plesu

14925485_1821613901456283_5587337138217330184_n

In 2010, intr-un interviu luat de Cristian Patrasconiu, Andrei Plesu spunea: „Pe de altă parte, mă sperie când văd o generație foarte tânără care n-a trăit comunismul și care tinde să-l recupereze fără să-l fi trăit. E cool.
Asta mă sperie, atunci îmi vine să spun, mai bine niște traumatizați ca noi, decât niște vițeluși veseli. Am mereu experiența asta și văd oameni tineri, foarte înzestrați, foarte citiți, care nu-și mai iau ideile din experiența trăita, ci le iau din modele, din trendurile occidentale. Au școli făcute acolo, au umblat și ei preiau acum comunismul nu din istoria locală, ci din ideologie…”

In 2016, „vitelusii veseli” – aia cu scoli afara, cu trenduri occidentale, aia inzestrati, cititi si ideologici, neo-marxistii – si-au tras partid: USR. Si merg la alegeri sa salveze tara.
„Ma sperie vitelusii veseli”, spunea Andrei Plesu in 2010. Asta trebuie, musai, retinuta.

In octombrie 2016, in articolul „PNL – Le mal aime”, filozoful scrie: „Cu cine să votez? Cu partidul domnilor Buşoi, Buda şi Nicolăescu? Cu cei care au votat, alături de PSD, alegerile locale într-un singur tur? Cu marii constructori ai USL-ului, pe care, prin 2012, îi vedeam seară de seară înregimentaţi, la posturi de televiziune tristuţe, în tabăra Ponta, pentru ca acum să apeleze la solicitudinea mea electorală pentru a-i căsăpi partidul? Cu cei care îl dau afară din „rînduri” pe Toader Paleologu, dar îl cultivă pe Teodor Atanasiu…?”

Si pentru ca s-a saturat sa voteze „nori de ceata” si „flasnete”, filozoful dezvaluie la final: „Pana una alta, n-am alta solutie decat sa votez USR”!

Vitelusii veseli! Aia de care ii era teama! Ce face frica din om! „Vitelusa” din imaginea de mai sus e pe locul 3 la Senat. Filozoful nu apare in poza, el doar voteaza. Cu astia?! Ne speriati, domnule Plesu!

 

http://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/andrei-plesu-ma-sperie-vitelusii-veseli-care-n-au-trait-comunismul-dar-vor-sa-l-recupereze/

http://adevarul.ro/news/politica/pnl-mal-aime-1_5803e49a5ab6550cb89f6308/index.html

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: