Oktoberapefest

rapefugees

Guvernul german a permis anul acesta intrarea in Germania a circa 300 000 de imigranti originari din Africa si Asia. Ei se adauga celor 1,2 milioane veniti anul trecut la invitatia Angelei Merkel.

In decursul primelor 6 luni ale anului 2016, imigrantii au comis, conform rapoartelor Biroului Federal al Politiei Criminale, 142 500 infractiuni. Aceasta echivaleaza cu 780 de infractiuni/zi, cu 40% mai mult decat in anul 2015.

Scriam in luna august: “O lună, doar o lună, iulie, în Germania. La fel ca și celelalte dinaintea ei. Aidoma cu cele care o vor urma. Agresiuni sexuale, hărțuiri sexuale, violuri, tentative de viol, exhibiționism. În parc, la piscină, pe plajă, pe stradă, în centrul orașelor, în discotecă, în autobuz, în tren, pe peronul gării, în toaletele publice. În cimitir…. Germania se luptă cu Suedia pentru primul loc în lume la numărul de violuri și agresiuni sexuale. Lesotho și Africa de Sud vor pierde cursa. Mulțumită lui Merkel, Germania are acum o “internațională” de predatori sexuali deosebit de puternică. Au fost primiți cu flori și prăjituri. Trecuți imediat pe ajutoare sociale, s-au apucat să vâneze “târfe creștine”. Europence între 9 și 79 de ani. Din ouedurile Algeriei și până în satele ascunse in văile Hindukușilor, unde femeile sunt obiect sexual, pradă sau propietate, toți știu că nu vor fi pedepsiți. Sunt arestați, interogați… și eliberați! Poliția respectă indicațiile primite.”

https://bogdancalehari.wordpress.com/2016/08/16/reich-ul-lui-merkel-paradisul-violului/

Pe platforma Gatestoneinstitute, Soeren Kern ne prezinta in “German Streets Descend into Lawlessness”, o statistica a lunii octombrie. Oktoberapefest.

1 octombrie

Doi barbati cu “infatisare meridionala” au atacat si violat intr-un parc din Lüneburg o femeie de 23 de ani. Aceasta isi plimba copilul, cand a fost atacata pe la spate. Violul s-a desfasurat in fata copilului.

Un “meridional care vorbea araba” a incercat sa violeze o femeie de 34 de ani in Volksgarten. Bărbatul a fugit când femeia i-a bagat degetele în ochi.

Un barbat cu ” infatisare meridionala” a amenintat-o cu cuțitul pe o fată de 12 ani in Kirchdorf. Un „meridional” si-a expus sexul in fata a doua fetite, în vârstă de opt și zece, în Legden.

2 octombrie

Un imigrant în vârstă de 19 ani, din Maroc, a violat o femeie în vârstă de 90 de ani, in momentul in care ea parasea o biserica din centrul orașului Düsseldorf. Poliția a descris suspectul ca fiind „un european din Sud, cu rădăcini din Africa de Nord.” Ulterior s-a descoperit că barbatul este un marocan cu pașaport spaniol.

Un imigrant din Africa a agresat sexual o femeie în vârstă de 22 de ani în Altötting.

3 octombrie

Un barbat cu aspect „meridional” a încercat să răpească o fată de 14 ani în Landau. Agresorul a fugit când fata activat un fluier electronic

4 octombrie

Un barbat cu aspect “meridional” si-a aratat sexul in fata a doi copii de 8 si 10 ani, aflati intr-un loc de joaca. La Goldbeck, o fata de 15 ani a fost hartuita sexual, sub amenintarea cutitului, de un imigrant din Afganistan.

5 octombrie

In Gieben, un imigrant sirian a agresat sexual o fata care se afla la plimbare cu bunica ei.

Un „meridional” a agresat sexual două fete, cu vârste cuprinse între 16 și 17, în fața unei stații de tren din Böblingen.

Un barbat cu “pielea inchisa la culoare” a agresat sexual o femeie în vârstă de 30 de ani, care se plimba cu bicicleta pe drum din Oberursel.

Un barbat cu “pielea inchisa la culoare” a agresat sexual o femeie in varsta de 21 de ani, în orasul Ulm.

6 octombrie

Un barbat care vorbea stricat limba germana a agresat sexual o fată de 16 ani în Weingarten.

Un „negru african” (Schwarzafrikaner) a agresat o femeie in varsta de 27 de ani din Braunschweig.

7 octombrie

Un migrant din Africa de Nord a agresat sexual o femeie în vârstă de 25 de ani, în centrul orașului Stuttgart.

8 octombrie

Un solicitant de azil în vârstă de 26 de ani din Siria a încercat să violeze o femeie în vârstă de 36 de ani, într-un parc din Böblingen.

La Moers, un sirian in varsta de 25 de ani a agresat-o sexual pe o fata in varsta de 15 ani. Fata l-a lovit pe sirian peste fata. Acesta a sunat la politie si a reclamat ca a fost lovit. A fost arestat pentru agresiune sexuala.

La Krefeld, un imigrant beat “din Orientul Mijlociu” a agresat sexual o femeie.

9 octombrie

Un imigrant in varsta de 22 de ani din Eritreea a agresat sexual o femeie în vârstă de 23 de ani, în Lispenhausen.

Un barbat care “vorbea stricat germana”  a hartuit sexual o femeie în vârstă de 23 de ani în Bietigheim-Bissingen.

10 octombrie

Un solicitant de azil originar din Pakistan, in varsta de 26 de ani, a agresat sexual o femeie de 24 de ani la Bad Hersfeld.

Un barbat “cu pielea inchisa la culoare” a agresat sexual o femeie intr-un tren ce se indrepta spre Stuttgart.

11 octombrie

Un imigrant a pipait, “tandru”, o fetita de 7 ani intr-un autobuz din Demen.

La Bremen, un imigrant nord-african a pipait 4 fete aflate in metrou.

Un barbat cu “aspect meridional” a agresat sexual o fata de 19 ani la Wesel.

Un migrant în vârstă de 31 de ani din Siria si-a aratat sexul in fata unei femei în vârstă de 24 de ani în Markgröningen.

Un barbat cu “aspect sudic” si-a arata sexul in fata a doua fete în vârstă de 14 ani la Kevelaer.

12 octombrie

Doi barbati cu “aspect sudic” au agresat sexual o fata de 15 ani intr-o statie de autobuz la Weikersheim.

Un migrant în vârstă de 21 de ani din Libia a agresat sexual o femeie din Leipzig.

Un barbat, care vorbea limba germană stricat, a agresat o femeie în vârstă de 36 de ani în Siegen.

13 octombrie

Un migrant în vârstă de 19 ani din Pakistan, a agresat fizic o fata în vârstă de 18 ani în Monschau. In timp ce politia incerca sa-l retina a lovit o femeie politist.

La Ainach, un barbat “cu pielea inchisa la culoare” si-a aratat sexul in fata unei fete de 16 ani.

Un migrant în vârstă de 33 de ani din Irak a fost condamnat la 6,5 ani de închisoare pentru violarea unei femei în vârstă de 55 de ani în Heilbronn.

Un migrant în vârstă de 20 de ani de la Mali a fost condamnat la 2,5 ani de închisoare pentru agresarea sexuală o femeie în vârstă de 42 de ani de la Munchen.

14 octombrie

Un barbat cu “pielea inchisa la culoare”  a agresat sexual o fetiță de șapte ani intr-un un parc din Ahaus.

Un om “cu un tatuaj arab” a pipăit două fetite în vârstă de 11 ani, la o piscină publică în Gronau.

Doi bărbați cu „pielea foarte inchisa” au agresat sexual două adolescente în Bad Hersfeld.

Un „meridional” (südländisch) a agresat o femeie în vârstă de 23 de ani în Wilhelmshaven.

15 octombrie

Un barbat „negricios” (dunklen Teint), în varsta de douăzeci de ani, a agresat sexual o femeie în vârstă de 77 de ani în Bothfeld. Poliția crede că același individ este responsabil pentru alte 4 atacuri din oraș, care au avut loc în iulie, septembrie și începutul lunii octombrie.

La doar câteva zile după sosirea în Germania, trei afgani în vârstă de 17, 24 și 29 de ani au agresat sexual două fete în vârstă de 14 ani, la o piscină publică în Gronau.

Doi migranți în vârstă de 18 ani din Africa de Vest au violat două fete, în vârstă de 18 ani, în Bremen.

Un barbat „aparent de origine străină” (offenbar ausländischer Abstammung) a agresat fizic o femeie în fața gării din Oranienburg. Atunci când un trecător în vârstă de 32 de ani, a intervenit pentru a proteja femeia, el a fost atacat de imigrant, care nu a fost arestat.

16 octombrie

Un băiat în vârstă de 16 ani și prietena lui în vârstă de 15 de ani, care se plimbau pe un pod ce traversa un rau în inima orașului Hamburg, au fost atacati cu cutitul de un strain cu “pielea inchisa la culoare”. Baiatul care a primit mai multe lovituri de cutit a murit la spital. Atacatorul a aruncat fata de pe pod si a fugit. Poliția a declarat că victimele nu au fost jefuite și nu există un motiv evident pentru crima. Pe 29 octombrie, Statul Islamic a revendicat responsabilitatea pentru crimă, dar poliția germană pune sub semnul intrebarii declaratia ISIS.

Un imigrant in varsta de 31 de ani din Pakistan a violat o fata de 26 de ani la Dresda.

18 octombrie

Un barbat cu  ” aspect meridional” (südländischer Typ) a agresat sexual o fata in varsta de 19 ani în Hildesheim.

19 octombrie

Un imigrant în vârstă de 29 de ani, din Siria, a apărut în fata instanței de judecată fiind acuzat de molestarea sexuală a zece copii din Freiburg si Müllheim. Desi tatăl unuia dintre victime a prezentat o fotografie a suspectului, poliția germana a așteptat zece zile înainte de a acționa.

22 octombrie

Un imigrant in varsta de 18 ani, din Somalia, a ucis o femeie în vârstă de 87 de ani în Neuenhaus.

24 octombrie

Șaptesprezece imigranți au înconjurat și agresat sexual doua femei în apropiere de gara centrală din Freiburg. Doar trei dintre bărbați, toti din Gambia, au fost arestați, dar ei au fost eliberați pe cautiune. Atacul este similar cu taharrush-ul (hărțuire sexuală colectivă), care a avut loc în Köln și în alte orașe germane în noaptea Anului Nou, când grupuri mari de imigranți au înconjurat de femeile și le-au agresat sexual.

27 octombrie

Doi barbati, care vorbeau stricat limba germana, au agresat sexual o femeie în Fürstenzell.

O fetiță în vârstă de zece ani, a fost violată în timp ce se indrepta cu bicicleta spre scoala ei din Leipzig. Poliția a publicat portretul robot al suspectului insotit de avertismentul corect politic: „Această imagine va fi publicata numai în presa scrisa din regiunea Leipzig. Publicarea imaginii pe Internet, inclusiv in retelele de socializare, cum ar fi Facebook, nu este acoperită de ordin judecătoresc și nu este, prin urmare, permisă!

https://www.gatestoneinstitute.org/9229/germany-lawlessness

 

 

Anunțuri

Un comentariu

  1. bunica sabela · · Răspunde

    Ce mama drak le pune astora in mancarea aia de tip „halal”?!
    Oare toata treaba asta nu cumva e cauzata de hormonii secretati in exces de animalele sacrificate potrivit „codului” musulmaniac?! E vorba, printre alti hormoni, de adrenalina secretata de catre organismele animalelor sacrificate, din cauza groazei, ororii, durerii atroce si constientizarii tuturor etapelor acestui tip de sacrificiu ritualic satanist! Iar apoi toata carnea aceea impregnata pana dincolo de saturatie de toti acei hormoni in exces este pregatita pentru consumul… eram sa scriu „uman”, dar, cu lepadaturile astea musulmaniace care numai umane nu sunt…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: