“Nazisti”, socialisti sau de “dreapta”, francezii sunt cu Hillary Clinton

silly

Francezii sunt cu Hillary Clinton! Nu la fel cum sunt coreenii din Nord cu Kim Jong -un, 101%, dar pe aproape. Conform unui sondaj Odoxa, 86% dintre francezi sunt cu Hillary Clinton, o plac pe Hillary Clinton, o vor pe Hillary Clinton, căreia îi admiră alura și statura prezidențială. Indiferent că sunt de stânga sau de dreapta, francezii se unesc în jurul lui Hillary Clinton – socialista! Ca Hollande, Sarkozy și Juppe, care tot cu Hillary sunt! Singură, Marine Le Pen a anunțat ca e cu Trump, în timp ce 56% dintre susținătorii ei sunt cu Hillary! Adică, ca să ne fie mai clar, 56% dintre “nazistii” francezi, cei care ar mânca croissant cu musulmani la micul dejun, îi intorc spatele lui Marine și o urmează pe progresista Hillary, cea care declară: „Musulmanii sunt oameni pașnici și toleranți, care nu au absolut nicio legătură cu terorismul”! Asta spune multe despre francezi. De fapt, spune totul.

http://www.lefigaro.fr/flash-actu/2016/10/02/97001-20161002FILWWW00005-les-francais-plebiscitent-hillary-clinton.php

Anunțuri

4 comentarii

 1. bunica sabela · · Răspunde

  Exact ce scriam in comentariul meu la articolul anterior.
  Se intampla de catava vreme ceva grotesc la nivel cerebral in capetele europenilor. Problema nu exista doar la francezi, ea devine permanenta in Europa, fie ca vorbim de francezi, germani sau britanici. Romania este, poate, unul dintre cele mai concludente exemple in acest sens.
  Nu-mi dau seama ce se intampla de fapt cu mintea umana europeana, dar faptul e ingrijorator la culme.
  Ce mutatii genetice cerebrale au avut oare loc fara stirea noastra in doar 20-30 de ani?!

 2. Nu e vorba de mutatii genetice, ci ideologice. spun asta pt. ca UE este o structura politica socialista, condusa de o elita politica, intelectuala si mediatica socialista, care si-a pus o amprenta definitorie si de nesters asupra unei parti importante a europenilor. Si in Austria, 76% dintre austrieci sunt cu Hillary Clinton si daca s-ar face un sondaj nu m-as mira ca si romanii sa gandeasca la fel. E vorba de conditionarea ideologica obtinuta, mai ales, cu ajutorul invatamantului si al mass-media.

 3. early vote ballots pentru trump in north carolina, ohio si florida arata scaderi drastice pentru democrati si un monster vote pentru republicani. asa ca harta electorala a americii va arata mai mult ca la alegerea lui bush in 2004

 4. Cred ca la mijloc e frica de viitor si dorinta inconstienta de a se asigura de sprijinul american in caz ca in Europa se impute treaba (cu imigrantii, cu Rusia, etc). Nu de alta dar madama Hillary e omul sistemului (a se citi complexul industrial-militar), gata sa apese pe butonul rosu daca e rost de un razboi bun de castigat, pe cand Trump e mai precaut in a-i ajuta pe cei care nu se ajuta singuri (iar Europa isi trage de zeci de ani cu stangu-n dreptul si se autosaboteaza zeloasa, „beneficiind” de politicieni buni de dus la psihiatru). Si cand unul ca Trump le zice europenilor verde-n fata „Ia nu mai bagati voi America in toate porcariile voastre”, normal ca subconstientul european, fie el de stanga sau de dreapta, reactioneaza ca un iepure cand vede umbra vulpii (recte a ursului, sic!).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: