Duminică, stânga a cucerit Berlinul

633px-bundesarchiv_bild_183-1986-0813-460_berlin_parade_von_kampfgruppen_zum_mauerbau

După alegerile de ieri din Berlin, mesajul transmis de mass-media sună cam așa: “Alternativa pentru Germania (AfD), partid populist și antiimigrație, a obținut 11,5% din voturi, înregistrând un avans substanțial, profitând în special de nemulțumirea electoratului față de decizia din urmă cu an a Angelei Merkel de a deschide granițele pentru refugiați”. Agerpres citează postul public de televiziune german ARD, HotNews citează Agerpres samd. În lanț!

“Avans substanțial al “populiștilor” care profită de “nemulțumirea electoratului” ! Ai zice, dacă ești naiv și te iei după fentă, că “extrema dreaptă” a dat lovitura în Berlin. În realitate, s-a întamplat invers: Stânga a cucerit Berlinul! După alegerile de duminică, se poate spune doar atât: Berlinul e mai “roșu” decât era pe vremea lui Honecker! Atunci când, din cauza de Zid, era “roșu” doar pe jumătate. Și de ce nu un “avans substanțial” al “populiștilor” anti imigrație? Din cauza de cifre, de procente, de aia! Care arată cu totul altceva: că Stânga – cea care are în plan, încă din anii 70, să schimbe Germania cu ajutorul imigrației – a obținut duminică o victorie clară. Ca aia obținută de Putin în Rusia.

Dar să vedem cum au votat berlinezii, ăia “nemulțumiți de deschiderea granițelor”, cei care, oricum, aveau un primar socialist: socialiștii (SPD) au ajuns în frunte cu 21,7%; comuniștii de la “Die Linke” au fost creditați de exit pol cu 15,6%, iar comuniștii care-și spun “ecologiști” au obtinut 15,4%. Adunat, socialiști + comuniști + comuniști = 52,7%! Dorința actualului primar – socialistul Michael Muller – exprimată înaintea alegerilor, s-a realizat – va forma o alianță nu cu CDU (creștin democrații) ca până acum, ci cu vechii tovarăși ideologici. Am spus: “Berlinul Roșu”. Pentru că, AfD a obținut doar 11,5% din voturi – asta înseamnă un berlinez și un pic  din zece – clasându-se pe ultimul loc. Pe penultimul loc a venit, înaintea AfD, frau Merkel – aia de a deschis granițele și care a dat Germania, definitiv, pe mâna Stângii – cu 17,5%.

Nu cu mult timp în urmă, în Bundestag, comunista Ștefanie von Berg a proclamat cu glas ridicat: Doamnă Președintă. Doamnelor și Domnilor. Societatea noastră se va schimba. Orașele noastre se vor schimba radical. Presupun că în 20, 30 de ani nu va mai exista în orașe o majoritate germană. Și vreau să fie foarte clar, mai ales pentru cei de dreapta: acesta este un lucru foarte bun!”

Nimeni n-a crâcnit! Pentru că este “un lucru foarte bun”. Și pentru că este “un lucru foarte bun”, 80% dintre germani au votat la alegerile locale, din mai și până acum, pentru el, și doar cca.20% au votat contra lui! După ce, anul trecut, au fost efectiv invadați de 1,3 milioane de musulmani! Și Pavlov Media numește asta: “ascensiunea de neoprit a extremei drepte” sau “ progresul dreptei radicale”, ori “avansul populiștilor o amenințare”. Iar conditionații cred și pleacă după fentă, tremurând de frica “extremei drepte”!

 

Anunțuri

3 comentarii

 1. […] Autor: Bogdan Calehari […]

 2. bunica sabela · · Răspunde

  Se vede treaba ca si Berlinul are pzdistii sai…
  Eu am o convingere, una si buna: alegerile organizate in orice vremuri de catre stangisti au fost mereu si vor fi si de acum inainte FRAUDATE cu acelasi nemernic si ticalos tupeu bolsevic!
  Cand le va fi acordata cetatenia germana scursurilor islamice sosite de la mama draq in Germania, alegerile vor fi castigate de stangisti cu peste 80%, sa moara Iliescu de necaz, nu alta!

 3. cezarbstefan · · Răspunde

  Bogdane, îţi dai seama că în marile oraşe, poate cu excepţia celor din bavaria, se repetă situaţia din germania a anilor 1920-1930? Asta nu poate duce decât la o xenofobie galopantă, fără culoare politică şi ridicarea unui partid extremist de tipul NSDAP. Nu lipseşte decât liderul carismatic, pe care Putin îl va sprijini material şi moral Xenofobia se va resfrânge şi asupra negermanilor din Europa, emigranţii din 1990 încoace. Deci aviz românilor din Germania să-şi mute treptat agoniseala pe tărâmuri mai prietenoase, Faptul că în USA treburile nu merg prea bine, reprezintă un factor perturbator.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: