Freud nu poate să-l înfrângă pe Allah

fiches-s2

Azi, în Franța, când spui “fișat S”, francezii completează imediat: “fișatul S” este ăla care se află sub supravegherea și în evidența serviciilor de informații, pentru radicalizare islami…Mai concis și corect politic: pentru radicalizare.

 

După ce mai mulți “fișati S”, eliberați înainte de termen, au comis pe teritoriul Franței un șir de atentate terorist islam…., teroriste, soldate cu sute de morți și răniți, guvernul francez s-a hotărât să vadă câți “fișați S” are. I-au ieșit vreo 20 000. Puțini. Pentru că, la vreo 12 milioane de musulmani, Franța nu are decât 20 000 de “fișati S”. Deoarece sunt numai atâția, Manuel Valls a hotărât sa facă publică cifra – ca să-i liniștească pe francezi. Deși nu e nevoie: după cum bine știm, după primul război mondial francezii s-au liniștit….complet.

 

Din cei 20 000, mai mult de jumătate sunt radicali islami…, scuze, sunt radicali. Iar 2000 sunt deosebit de periculoși. Ce înseamnă “deosebit de periculoși”? Nu se știe. Se știe însă că frații Kouachi, Amedy Coulibaly, și ceilalți radicali care i-au făcut pe francezi să stea la coadă la candele și coroane de flori, nu au fost așa. Doar autoritățile franceze nu sunt tâmpite să le dea drumul din pușcărie ălora “deosebit de periculoși”. Sunt socialiste.

 

Îi țin, mai nou, pentru “deradicalizare”. Oficial, “deradicalizarea” este un proiect al guvernului. În realitate, este vorba despre o adevărată armă secretă, avand ca vector psihanaliza, cu care Statul francez este hotărât să-i înfrângă, definitiv, pe jihadiști. Nu închisoare pe viață, nu tortură, nu execuții, nu expulzări, nu lagăre. Nu Guantanamo! S-au fumat astea. Deradicalizare înseamnă: celule individuale, ședințe terapeutice cu animale (iepurași și hamsteri), discuții cu psihologii despre laicitate și teoria complotului, scrimă, yachting, ciclism, totul combinat cu ședințe de masaj. Un proiect revoluționar, o armă secretă umanistă, de 100 de milioane euro.

 

Și primele rezultate nu au întârzâiat; islami….radicalii au reacționat pozitiv. Da, pozitiv, numai islamofobii ar folosi alt termen. Adică, la închisoare din Osny, după ședințele de scrimă în care guvernul a investit 15 000 de euro, Bilal T. și-a atacat gardianul cu o lamă de ras! La închisoarea din Herault, doi “fișati S” au plănuit uciderea unui alt gardian. La penitenciarul din Aiton, alți doi “fișati S” – condamnați la 6 și 8 ani pentru implicare în pregătirea unor acțiuni teroriste – s-au aflat în spatele unei revolte deosebit de violente. În apartamentul lui, Salah Abdeslam mănâncă halal, merge la sală și refuză să comunice cu anchetatorii. Și ieri, la închisoarea din Gradignan, unul dintre subiecții proiectului guvernamental l-a atacat pe psihiatru cu o furculiță, încercând să-l omoare. Nereușind, pentru că a intervenit o supraveghetoare, i-a spart acestuia mobilierul în cap. După ce ședința terapeutică a luat sfârșit, deținutul a mărturisit că a reacționat așa pentru că a fost îndemnat de vocea lui Allah.

 

Și guvernanții care cred că Freud poate să-l înfrângă pe Allah! Când numai vocea lui Allah se aude! Cu siguranță că în Franța nu islamiștii sunt cei care au nevoie de psihiatru.

 

 

http://www.sudouest.fr/2015/11/25/20-000-fiches-s-en-france-dont-la-moitie-concernant-la-mouvance-islamique-2197034-6093.php

http://www.fdesouche.com/764803-prison-dosny-95-15-000-e-de-cours-descrime-pour-18-detenus-djihadistes

http://www.midilibre.fr/2016/09/07/herault-prison-deux-detenus-auraient-voulu-faire-assassiner-un-surveillant,1390141.php

http://www.fdesouche.com/766779-prison-de-gradignan-33-pousse-par-la-voix-dallah-un-detenu-agresse-un-psychiatre

http://www.ledauphine.com/savoie/2016/09/08/aiton-le-centre-penitentiaire-sous-influence-de-detenus-fiches-s

 

 

Anunțuri

Un comentariu

  1. bunica sabela · · Răspunde

    „… în Franța, nu islamiștii sunt cei care au nevoie de psihiatru…”
    Foarte corect! Au nevoie de psihiatru cei care au clocit in mintile lor cretine o asemenea ineptie de „program guvernamental”.
    Islamist… pardon, radicalizatii au nevoie doar de… ghilotina!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: