Onorabilul domn Gelowicz

1608190157570107

New York Times ne informează că “domnul Fritz Gelowicz”, care a fost condamnat în 2010 la 12 ani de închisoare pentru pregătirea de atentate teroriste, va fi eliberat de către autoritățile germane săptămâna aceasta. Pentru că societatea germană a continuat să lupte împotriva nazismului și după ce acesta a fost complet eradicat, domnul Fritz Gelowicz – născut în 1979 – nu a avut posibilitatea să se convertească la nazism, așa că, încă din adolescență, s-a convertit la varianta lui actuală, la islam. Asta și pentru că totalitarismul islamic, atât de iubit de Hitler, nu numai că nu era eradicat de nimeni, dar era și propovăduit de toți. Ca și acum.

După ce s-a convertit, domnul Fritz Gelowicz a plecat, în 2006, cu ajutorul unui “centru cultural islamic” din Bavaria, tocmai în Waziristanul de Nord, la granița Pakistanului cu Afganistanul. Aici, în fieful studenților talibani, domnul Fritz Gelowicz a studiat dogmele “Religiei Păcii” cu profesorii de la facultatea “Uniunea Jihadului Islamic” – componentă a universității Al –Qaeda. Dupa care a revenit în Germania, unde, împreună cu alți trei domni, a pus bazele unui think tank, care a devenit foarte cunoscut puțin mai târziu sub numele de “celula Sauerland”.

Când, în septembrie 2007, poliția germană a vizitat “grupul de reflecție”, a descoperit 26 de detonatoare militare și 12 butoaie de peroxid de hidrogen, explozivul principal folosit în atentatele din Londra, care au ucis 52 de persoane pe 7 iulie 2005. Domnii Fritz Gelowicz, Daniel Martin Schneider (alt convertit), Atilla Selek si Adem Ylmaz plănuiau să coboare “pacea islamică” asupra bazei militare de la Ramstein. Sau cum îi spunea judecatorul Ottmar Breidling, domnului Gelowicz la proces: “ai planificat o monstruoasă baie de sânge cu un număr extrem de mare de decese.” Domnul Daniel Martin Schneider, care a fost condamnat și el la 12 ani de inchisoare, a fost eliberat anul trecut, iar domnul Atilla Selek, care a primit 5 ani, a fost eliberat în 2011. Nu se știe de ce, domnul Adem Ylmaz (condamnat la 11 ani) mai este încă închis.

Probabil că justiția germană speră ca decizia de eliberare a domnului Gelowicz să fie interpretată de jihadiștii Statului Islamic – lupi singuratici sau nu, dezechilibrați psihici sau nu – ca un mesaj umanist, care impune un răspuns pe măsura lui. Mai ales că eliberarea onorabilului domn Gelowitz are loc imediat după ce un șir de atacuri ale unor alți domni cu probleme psihice sau sentimentale, care nu aveau nicio legatură cu terorismul islamic, au tulburat în ultimele săptămâni liniștea și confortul societății germane. Cu siguranță că soldații lui Allah vor răspunde cât de curând. Lupii nu pot sa stea prea mult departe de stână, și nici să nu sfârtece oi, chiar dacă unora dintre ei li se dă drumul din cuști.

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: