România, o țară ca afară?

520ef9f3739f3586799385fa4260cd4b_w728_h412

În București, 10 sau 12 polițiști agresează și arestează o femeie care a trecut pe roșu! Mai mult, femeia era și în vârstă! Marian Godină este revoltat: „Vrem să fim o țară ca afară, dar ne purtăm ca în Evul Mediu.”
Franța este o „țară ca afară.” Încă. Oricum, până când musulmanii vor deveni majoritari și vor hotărâ altfel, Franța nu este în Evul Mediu. Și pentru că, vor spune mai toți, în Franța nu poți vedea imaginile pe care unii bucureșteni le-au văzut, în direct, la Piața Unirii. Așa o fi?
În februrie 2016, Katia Lipovoï (72 de ani) a protestat la Poitiers, legal, împotriva proiectului primăriei orașului de a tăia 98 de platani în cartierul Beaulieu. Copacii plantați în urmă cu 11 ani urmau să fie înlocuiți cu alții noi. Orice asemănare cu „proiectele” primarilor de pe la noi, este exclusă din start – noi suntem în Evul Mediu. Ce a pățit Katia Lipovoï într-o „țară ca afară”, în Franța care nu se află în Evul Mediu, puteți vedea în filmul de mai jos. Așadar, România o țară ca afară? Să lăsăm imaginile să răspundă la întrebare:

 

Anunțuri

5 comentarii

 1. Femeia nu a fost agresata. Pentru ca urma sa fie amendata, a refuzat sa prezinte documentul de identitate si a inceput cu istericale. Din pura intamplare, eram in zona si am vazut totul pe viu. De mult ma rog ca politia sa amendeze si pietonii. Eu daca nu ii dau prioritate unui pieton raman fara carnet 90 de zile. Astept in continuare amenzi grase pentru motociclistii cu tobe modificate care fac noaptea un zgomot ingrozitor. Reactia presei fata de cazul de mai sus este neavenita, caci si pietonii trebuie educati sa respecte regulamentul de circulatie!

  1. bunica sabela · · Răspunde

   Foarte corect. Deja a inceput sa ma oboseasca faza cu „a fost arestata fiindca a trecut pe rosu”, confundandu-se, cu buna stiinta, ba poate chiar cu intentie (in interesul infractorilor, desigur!), cauza cu efectul.
   Stim cu totii ca politia e asa cum e, dar sa nu exageram.
   „Doamna” respectiva incepuse circaraia de neam-prost, d’aia au venit pe parcursul evenimentului mai multi politisti.
   Acum vreo doi ani, am facut prostia pe care a facut-o si „doamna” in cauza, lucru pe care nu il fac aproape niciodata. La trecutul pe culoarea rosie a semaforului ma refer.
   Pentru ca mi-am recunoscut in fata agentului de circulatie NU greseala, ci PROSTIA de a face asa ceva, mi s-a acordat la vremea aceea doar un avertisment verbal. Fara chiraieli de mahala ca sa ma auda tot cartierul, fara tipete gen „criminalilor”, care sa dea bine pe sticla unor televiziuni avide de subiecte „tari”.
   Un lucru important zic eu ca lipseste romanilor: bunul simt.

   1. bunica sabela · ·

    Sa nu uit. Nu am refuzat legitimarea proprie, precum a facut „doamna” cu pricina.

   2. Va respect pentru comentariul Dvs. Pe linga bunul simt romanilor le lipseste si respectul fata de autoritati!

 2. De acord cu totul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: