Lecția de “matematică”, predată de profesorul jihadist loazelor, s-a încheiat

stupidity_quote (1)

A luptat mai întâi împotriva dictatorului, în rândurile Al Qaeda – în Siria i se spune Frontul Al-Nosra. Statul Islamic încă nu apăruse. În 2013, în vară, a ajuns clandestin în Bulgaria – ca refugiat. Aici, unde a stat un an, nu a atras cu nimic atenția autorităților, ba chiar a fost intervievat în două rânduri de către Televiziunea națională (BNT). Tânărul “profesor de matematică” din Alep a povestit în direct cum și-a pierdut familia și cum a reușit să scape din Siria. A arătat chiar, telespectatorilor, cicatricele de pe picioare. Nu a spus nimic despre Al-Qaeda, așa că gospodinele bulgare aflate în fața televizoarelor, și nu numai ele, au vărsat lacrimi de compasiune, iar  jurnalista de la BNT l-a considerat: “un tânăr mai degrabă calm și rezervat, chiar timid.”

Și în Bulgaria, ca peste tot, în televiziuni lucrează numai profesioniști.

Acum eu nu cred, ca unii dintre români, că prostia cu ceafa groasă s-a născut în Bulgaria și nu a mai plecat de acolo. Așadar, sunt sigur că, dacă “omul din Alep” ar fi ajuns în România, telenovela jihadistului matematician ar fi făcut rating și la televiziunile noastre, stârnind emoția și udând batistele tuturor umaniștilor sensibili ce empatizează progresist sub poalele Carpaților.

Numai că, în decembrie 2013, după ce Bulgaria i-a acordat “protecție umanitară” (care nu îi permitea însă să călătorească fără viză în UE), “matematicianul” sirian a părăsit-o, tot clandestin, a traversat jumătate din Europa și a ajuns în Germania. În noua Sirie. Aici a cerut azil. După un an, cererea i-a fost respinsă, iar autoritățile germane au hotărât să-l trimită înapoi în Bulgaria. Dar n-au făcut-o.

Cine urmează cursurile Al-Qaeda, ale Statului Islamic sau ale oricărei “universități” islamiste autorizate și acreditate, află că într-un super-market, în orice super-market, găsești tot ce este necesar ca sa fabrici o bombă. Și învață s-o facă. Și pentru că Germania nu mai este o țară, ci un uriaș super-market, rezervat și calm, timidul jihadist nu a avut probleme: a făcut una. Duminică, la Ansbach, a detonat-o. Am spus că prostia nu salasuieste doar în Bulgaria.

http://www.sudinfo.be/1632244/article/2016-07-27/attentat-en-allemagne-l-auteur-interviewe-en-2013-en-bulgarie?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed

 

Reclame

Un comentariu

  1. bunica sabela · · Răspunde

    Inca un matematician stralucit din lumea araba, dar caruia, bietul de el, nu i-a fost oferit locul pe deplin meritat la vreo catedra in Heidelberg…
    Pai cu asemenea conducatori europeni la toate nivelele, politicieni, politisti, jandarmi, toti profesionisti doar in spartul semintelor la colt de strada ca-n tiganie, dar si extrem de profesionisti in a-i critica pe „rasisti”, pe „islamofobi”, pe „nazisti”, la CE altceva ne putem astepta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: