În Franța, statul condamnă la moarte și islamiștii execută sentința.

download (1)

Islamistul Amedy Coulibaly a fost condamnat, în 2013, la 5 ani cu executare. Fusese complice la evadarea din închisoare a islamistului Samit Ali Ain Belkacem, iar la percheziția efectuată la domiciliul său au fost găsite 240 de cartușe de kalașnikov. A fost eliberat de justiția franceză în 2014 – executase doar un an din pedeapsă! Pe 8 și 9 ianuarie 2015, execută 5 oameni nevinovați. Pe 8 ianuarie, frații Cherif și Said Kouachi execută la “Charlie Hebdo” alți 15 oameni. Și ei ar fi trebuit să se afle în închisoare, dar….

Adel Kermiche, unul dintre islamiștii care l-au ucis pe părintele Jacques Hamel, a fost eliberat din închisoare în martie 2016. Judecătoarea însărcinată cu dosarul lui a considerat că tânărul a “devenit conștient de greșelile sale” și a decis să-l elibereze după 10 luni de detenție. 10 luni pentru pregătirea “unei intreprinderi teroriste”!  Saleh Abdeslam, ultimul supraviețuitor al comandoului de 8 islamiști care au ucis 132 de oameni și au rănit peste 200, în noiembrie, va ieși din închisoare, cel mai târziu, la 47 de ani. Până atunci va citi Coranul, va mânca halal, se va uita la televizor și se va antrena în sala de sport special amenajată în “apartamentul” său din închisoare.

În timpul detenției lui Kermiche, judecătoarea a ordonat efectuarea unei “anchete de personalitate”. În cadrul evaluării,  Kermiche l-a asigurat pe psiholog că nu este “un extremist” și s-a descris drept “un musulman care are ca valori mila și bunăvoința”. Deasemenea, i-a spus judecătoarei că “nu mai suportă închisoarea”  și că “regretă intențiile sale de la început”. Emoționant. A fost eliberat!

Larossi Abballa a fost eliberat înainte de termen, după doi ani și jumătate. A intrat în inchisoare pentru “asociere în vederea pregătirii unor atentate teroriste”. Statul francez: doi ani și jumătate pentru “pregătirea de atentate teroriste.”! Aproape imediat dupa eliberare, a plănuit și realizat uciderea unui comisar de poliție. Având în urechi strigătul de luptă “Allah Akbar”, Jean – Baptiste Salvaing și prietena sa, Jessica Schneider, s-au prăbușit sub loviturile de cuțit aplicate de islamistul care, în momentele acelea, ar fi trebuit să se afle în închisoare. Dar, și in cazul lui, o “anchetă de personalitate” și un judecător au decis altfel. Au decis altfel nu înainte de “Charlie Hebdo” și “Bataclan”, ci după! După 152 de morți, justiția franceză (statul francez) a eliberat înainte de termen un islamist periculos! 152 + 2 = 154.

Nici Kermiche nu a așteptat mult. După doar 4 luni, “conștient de greșelile sale” (încercase de două ori să ajungă în Siria și fusese oprit de fiecare dată) Kermiche nu a mai greșit. Având ca repere “mila si bunăvoința”, islamistul a intrat în biserica din Saint-Etienne-du-Rouvray, a închis porțile, s-a dus în fața altarului, a rostit Shahada și, strigând “Allah Akbar”, a tăiat gatul unui bătrân de 84 de ani – părintele Jacques Hamel. Alți 3 credincioși au fost grav răniți.

La o lună dupa “Bataclan”, Mouez Dridi (musulman practicant, 4 copii, nevastă cu burqa… om serios) se ruga pe pista de atletism a stadionului din Bourg – les- Valence. A fost anunțată poliția. Stare de urgență, așa că a fost aprobată o percheziție administrativă la domiciliul său. Mașina lui Mouez Dridi avea lipită pe parbriz poza lui Salah Abdeslam. În casă: un pistol mitralieră, o carabină, un pistol Mauser (toate încărcate) și 503 muniții de diferite calibre. O sabie, o macetă și o ținută militară.

În ianuarie 2016, procurorul a cerut 5 ani. Judecătorul a aprobat doar 3. La 2 luni după ce 132 de oameni fuseseră masacrați de către „Mouezi”! În 2019, dacă un judecător și o “anchetă de personalitate” nu-l vor integra mai devreme în societate, Mouez Dridi va fi eliberat. După care, francezii vor juca “ruleta rusească” cu 4 gloanțe într-un butoiaș de șase. Iar!

Părintele Jacques Hamel a fost condamnat la moarte de justiția franceză, de statul francez. Adel Kermiche nu a făcut altceva decât să aducă la îndeplinire sentința. 15 + 5 + 1 + 1 + 132 + 2 + 84 + 1 + ….+….+ ….+

http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2016/07/27/01016-20160727ARTFIG00321-adel-kermiche-sous-bracelet-electronique-a-t-il-trompe-les-juges.php

http://www.lemonde.fr/police-justice/article/2016/06/14/qui-est-le-meutrier-des-policiers-a-magnanville_4949931_1653578.html

https://bogdancalehari.wordpress.com/2015/01/22/justitia-franceza-urma-sa-l-invite-iar-pe-amedy-coulibaly-la-palatul-elysee/

http://ripostelaique.com/pendant-letat-durgence-un-djihadiste-surarme-ne-prend-que-3-ans-de-prison.html

 

Reclame

3 comentarii

 1. bunica sabela · · Răspunde

  Mai trebuie multe dovezi ca magistratura reprezinta cancerul metastazat al organismului numit UE?
  Acolo, printre magistrati, salasluiesc adevaratii criminali ai europenilor neaosi!
  Am ferma convingere ca, procedand astfel cu criminalii islamisti (adica gadilindu-i „parinteste” la orgoliul nemasurat, ba chiar instigandu-i prin asta la cat mai multe si mai dese crime viitoare), magistratii isi asigura viitoarea securitate, ba chiar intangibilitatea in fata musulmaniacilor, atunci cand lucrurile o vor lua razna rau de tot in Europa (in cazul vreunui razboi civil).

 2. BlogR Ikonoklast · · Răspunde

  Tocmai am auzit că justiţia franceză a suspendat interdicţia burkini-lor decisă de autorităţile dintr-una dintre localităţile franceze. Probabil urmează şi restul. Aceeaşi justiţie care eliberează terorişti ca să poată ucide cetăţenii care o finanţează prin impozite şi taxe.
  Aceeaşi justiţie care amendează pe paznicii de la Notre-Dame care le-au „bruscat” pe exhibiţionistele de la FAMEN în timp ce profanau catedrala. Aveau dreptul s-o facă. Pe motive de libertate de exprimare. Asta în tara în care se pedepseşte penal critica Islamului iar negarea Holocaustului te duce la puşcărie. A nu se înţelege că îl neg sau agreez aşa ceva, dar a pedepsi penal o simplă afirmaţie privind istoria, fie ea şi falsă, nu prea are legătură cu libertatea de exprimare. Libertatea de exprimare pare valabilă doar când e necesară distrugerea valorilor tradiţionale pe care s-a construit Europa – naţiunile şi creştinismul.
  Se îndoieşte cineva că Franţa este terminată nu ca mare putere că asta nu mai e demult, ci pur şi simplu ca ţară? Astea sunt lucrurile pe care se doreşte să le admirăm, imităm şi în asta trebuie să ne integrăm?

  1. BlogR Ikonoklast – Excelent comentariu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: