Cafea cu urină

shutterstock_181941512 (1)

După atentatul de la Nisa, ultra cunoscutul radical de stânga Daniel Cohn –Bendit (fost mare politician, acum “doar” formator de opinie) a declarat postului de radio german Deutchlandfunk, că “99% dintre refugiați nu sunt teroriști” și că, totuși, “este posibil ca doar 1-2 % dintre ei să fie teroriști. Așadar, 99% sunt ok, unu la sută nu, dar ce mai contează 1%? E vorba despre ceva vecin cu infinitezimalul, care nu merită să provoace griji și să iște discuții. Acum, nu se știe cum a ajuns DCB la acest procent și nici nu este important – când unu’ de stânga afirmă ceva poți fi sigur că 99% din ceea ce a spus este adevăr… sau seamană bine cu acesta. Adică, ceva care seamănă foarte mult cu o ceașcă care are in ea 99% cafea veritabilă și 1% urină.

Și 1% – 2% minciună în adevăr, sau urină în cafea, nu mai contează, mai ales când stânga are intenția nobilă, după atentatul islamist de la Nisa, să transmită un mesaj pozitiv maselor de conditionați.

Și totuși… numai în Germania au intrat anul trecut 2 milioane de “refugiați”. Asta înseamnă, 10000 de teroriști la 1 milion si 20000 de “Allah Akbar” la 2 milioane! Irish Cream, Late sau Mocha cu miros liniștitor! Dar dacă informația dată de șeful Europol, că în Europa au intrat circa 5000 de teroriști, îngrijorează, cea oferită de DCB liniștește pe cine trebuie: pentru că 1% e pus chiar lângă 99%. Daniel Cohn –Bendit, un profesionist care știe că mai nimeni nu analizează compoziția cafelei servite… o bea.

Vlad Mixich,un alt stângist formator de opinie, tot “cafegiu” ca și DCB, trimite la rândul lui, maselor, un alt mesaj tranchilizant in legătură cu capacitățile letale ale terorismului islamic : “Astăzi ne e mult mai frică de atentatele teroriste decât de un accident de mașină când mergem la mare, deși probabilitatea de a muri pe Autostrada Soarelui este de 300 de ori mai mare decat moartea într-un atentat.”

Nu se știe, și nici nu contează, cum a ajuns Mixich la cifra asta (300) și ce legătură are ea cu “teoria probabilităților”, pentru că nu este important. Important este că mulți dintre cei cărora le place sa bea cafeaua cu urină, or să pună “84”, de la Nisa, lângă “300” de pe Autostradă, și or să descopere, în sfârșit, adevărul: autostrăzile sunt mai periculoase decât terorismul islamic!

 

 

 

Reclame

3 comentarii

  1. […] Autor: Bogdan Calehari […]

  2. bunica sabela · · Răspunde

    „… autostrăzile sunt mai periculoase decât terorismul islamic!…”
    Coreeect. Sa le desfiintam dara!
    Cat il priveste pe Daniel Cohn –Bendit, dupa numele sau face parte dintre cei care si-au pierdut preputul sub brisca dupa primele opt zile de viata… CE pretentii mai putem avea si CE mai putem cere de la o asemenea creatura, urmas „spiritual” si propagandist desantat al bolsevismului criminal planetar denumit acum „neomarxism”?!

  3. cand unii stiu din nastere raspunsuri,nu mai au nevoie de judecata….e bun si laptele mamei daca nu contine ceva otrava!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: