Barbro și Selin

Selin Gören - Mannheim

Selin Gören – Mannheim

Selin Goren este purtătorul de cuvânt al tinerilor radicali de stânga din mișcarea germană “Solid”. Selin Goren este, normal, și o susținătoare ferventă a diversității multiculturale. Selin Goren a vizitat taberele de refugiați din Irak. Ea este o mare umanistă. Selin Goren este și un soldat al luptei împotriva rasismului. În această calitate, Selin Goren a fost violată în luna ianuarie de trei bărbați, care vorbeau araba sau farsi. De trei imigranți. Selin Goren s-a dus imediat la poliție și a declarat că a fost jefuită de 3 germani. Dacă declara ca a fost violată de 3 germani, oricum nu o credea nimeni – tocmai ce avuseseră loc agresiunile sexuale în masă de la Koln și din alte orașe germane. O adevărată luptatoare împortriva rasismului, și Selin Goren este una, nu putea declara altceva. Întelegem acum de ce: Selin Goren nu a vrut să deterioreze, și mai mult, imaginea bieților refugiați.

Selin Goren este o femeie – politician care promite.

Barbro-Sörman

Barbro Sorman este o politiciană socialistă suedeză. Suedia este țara care se află pe locul doi după Lesotho într-un clasament al violurilor înregistrate. Mai mult multiculturalism, un loc mai bun în clasament. În 1975, în Suedia s-au inregistrat 421 de violuri – multiculturalismul era doar un proiect. În 2014, în Suedia s-au înregistrat 6620 de violuri. Violată de multiculturalismul ajuns la maturitate, Suedia este acum pe podium.

Barbro Sorman a mărturisit pe Twitter: ”E mai bine sa fii violată de imigranți decât de suedezi.”

Barbro Sorman este o femeie și un politician cu experiență.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3675154/Left-wing-German-politician-raped-migrants-admits-LIED-police-attackers-nationality-did-not-want-encourage-racism.htmlhttp://www.truthandaction.org/swedish-politician-better-raped-migrants/

One comment

  1. Pai, sunt multe deranjate la cap pe lume. Probabil ca le-a placut, ca de-aia….insista! Diferenta este ca noua, fiicelor noastre si copiilor nostri…..nu ne place. Sa fie clar!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: