Barbro și Selin

Selin Gören - Mannheim

Selin Gören – Mannheim

Selin Goren este purtătorul de cuvânt al tinerilor radicali de stânga din mișcarea germană “Solid”. Selin Goren este, normal, și o susținătoare ferventă a diversității multiculturale. Selin Goren a vizitat taberele de refugiați din Irak. Ea este o mare umanistă. Selin Goren este și un soldat al luptei împotriva rasismului. În această calitate, Selin Goren a fost violată în luna ianuarie de trei bărbați, care vorbeau araba sau farsi. De trei imigranți. Selin Goren s-a dus imediat la poliție și a declarat că a fost jefuită de 3 germani. Dacă declara ca a fost violată de 3 germani, oricum nu o credea nimeni – tocmai ce avuseseră loc agresiunile sexuale în masă de la Koln și din alte orașe germane. O adevărată luptatoare împortriva rasismului, și Selin Goren este una, nu putea declara altceva. Întelegem acum de ce: Selin Goren nu a vrut să deterioreze, și mai mult, imaginea bieților refugiați.

Selin Goren este o femeie – politician care promite.

Barbro-Sörman

Barbro Sorman este o politiciană socialistă suedeză. Suedia este țara care se află pe locul doi după Lesotho într-un clasament al violurilor înregistrate. Mai mult multiculturalism, un loc mai bun în clasament. În 1975, în Suedia s-au inregistrat 421 de violuri – multiculturalismul era doar un proiect. În 2014, în Suedia s-au înregistrat 6620 de violuri. Violată de multiculturalismul ajuns la maturitate, Suedia este acum pe podium.

Barbro Sorman a mărturisit pe Twitter: ”E mai bine sa fii violată de imigranți decât de suedezi.”

Barbro Sorman este o femeie și un politician cu experiență.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3675154/Left-wing-German-politician-raped-migrants-admits-LIED-police-attackers-nationality-did-not-want-encourage-racism.htmlhttp://www.truthandaction.org/swedish-politician-better-raped-migrants/

Anunțuri

Un comentariu

  1. Pai, sunt multe deranjate la cap pe lume. Probabil ca le-a placut, ca de-aia….insista! Diferenta este ca noua, fiicelor noastre si copiilor nostri…..nu ne place. Sa fie clar!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: