Hillary “Benghazi” Clinton din House of Cards

house-of-cards-citat-4

Deși e susținută de Microsoft, Apple, Facebook și George Soros, de establishmentul republican, de hispanici și negri (cu excepția frumoasei Azealia Banks – care n-o înghite pe Hitlery pentru că “vorbește despre negri de parcă ar fi copii sau animale”), Hillary “Benghazi” Clinton are în continuare probleme cu FBI. Dacă va fi aleasă președinte, FBI va fi cel care va avea probleme.

Până atunci, cea care a fost mai intimă cu Yoko Ono decât a fost Yoko cu John Lennon, este invitată periodic să dea cu subsemnatul despre cum și-a folosit mesageria privată, în comun cu hackerii amatori de secrete de stat, pe vremea când era șeful diplomației americane. Sau, după cum spune purtătorul său de cuvânt, este încântată că are oportunitatea să ajute ministerul de justiție pentru ca ancheta să ajungă la o concluzie.

Între timp, unul dintre martorii importanți ai FBI a ajuns pe lumea cealaltă, cu gâtul zdrobit de un atac de cord, iar Bill Clinton a ajuns în avionul privat al doamnei Loretta Linch – procurorul general al Statelor Unite. Loretta a declarat presei că prezența lui Bill în avionul său nu a avut nicio legătură cu investigarea federală a soției acestuia. Eu o cred. La cum îl știm pe Bill, cu siguranță că acesta și-a savurat trabucul, în timp ce Loretta l-a privit și a salivat de plăcere.

După ce au avut pentru întâia oară un președinte negru, americanii vor avea, tot pentru întâia oară, o femeie președinte. Dar, minune, vor rămâne cu același procuror general! Iar noi, cu toții, vom afla, fără ajutorul lui Snowden, doar corespondând pe mail cu Hillary, care este părerea ei intimă despre mușchii lui Putin sau sexul lui Caytlin Jenner, ori dacă bomba atomică iraniană a purtat burqa, sau nu, atunci când a explodat, chiar în momentele în care americanii se uitau la sezonul 5 din House of Cards.

Anunțuri

2 comentarii

  1. bunica sabela · · Răspunde

    Taaare de tot chestia cu „Hitlery”.
    Eu insa raman la expresia mea, adica „hilara clintoana”.
    Sa ne fereasca bunul Dumnezeu sa castige hilara presedintia amerloca, o sa fie un mare VAI de la un capat (sic!) la celalalt al planetei!

  2. Oameni buni, voi va dati seama pe ce maini a ajuns omenirea??? Dupa Boris Yeltin, credeam ca s-a terminat cu „ratatii omenirii”. Nuuuuu! Nu s-a terminat, ei continua sa izvorasca din canalele oraselor, precum aurolacii. Disperarea este ca unii chiar ii sustin. E cumplit pentru omenire! Dati-mi un exemplu de politician intreg la cap in acest moment prin lumea…”de fitze”! Bine, stim noi vreo cativa, dar care sunt puternic contestati, mai ales de catre romani, asa ca nu se pun la matematica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: