Eutanasia poate salva democrația

Euthanasia-713x509

Din moment ce socialiștii iubesc atât de mult egalitatea – asta însemnând, atunci când se votează, ca ei să aibă cel puțin 51% din sufragii – era normal ca rezultatul Brexitului să-i șocheze: pentru că ei 48%, ceilalți 52%. Trebuie să recunoaștem: un dezechilibru impardonabil. Pentru a eradica inegalitatea ce naște monștri în urnele de vot, socialiștii au inventat, cu mult timp în urmă, democrația populară. În democrația populară, 99,9% dintre votanți sunt egali – adică socialiști. Și 0,1 % ? Știm bine că perfecțiune nu există. Spre deosebire de egalitatea dintre oameni, perfecțiunea este o utopie.

Așadar, după Brexit, unde s-a constatat că ăia trecuți de 50 de ani au votat majoritar pentru Leave, socialiștii au venit cu propuneri menite să facă viitorul mai bun. Se știe că la ei dorința asta este imprimată genetic – pentru un viitor mai bun au renegat mereu trecutul și au sacrificat bucuroși prezentul. Istoria a dovedit că au avut dreptate!

Cea mai bună propunere mi se pare aia cu lipsirea de dreptul la vot a celor care au depășit 60 de ani. Unii vor spune că așa se restrânge “bazinul electoral”, și consultarea nu mai este democratică. Prostii! Socialiștii s-au gândit și la asta … demult: drept de vot de la 16 ani sau, de ce nu, de la 14 ani. Atunci “bazinul” se umple și democrația este salvată. Sau va fi salvată când votul copiilor se va legaliza. Dupa cum merg lucrurile nu mai e mult de așteptat.

Prin urmare, din Marea Britanie și Franța până în îndepărtata Românie, socialiștii i-au luat în cătarea democrației pe sexa, septa și octogenari. Dar se pare că îi va salva Elveția. Care are experiență în ale democrației încă din vremea lui Wilhelm Tell. Elveția își cheamă și acum poporul cantoanelor să decidă prin referendum orice. Asa că, Jacqueline Fehr – socialistă și consilier de Stat – a venit cu ideea ca votul celor între 18 și 40 de ani să valoreze dublu. Am atenționat la început că socialiștii iubesc egalitatea. Mai précis, ministrul cantonal și deputata spune așa: între 18 și 40 de ani ai două voturi; între 40 și 65 un vot și jumătate și peste 65 votezi numai în primul tur. Mi se pare un lucru la fel de bun ca un ceas elvețian. Și democratic – votul nu mai este interzis.

Domnul Jacques Attali spunea în urmă cu câțiva ani: „…după ce a depășit 60-65 de ani omul trăiește mai mult decât produce și, din cauza asta, costă mult societatea. Bătrânețea este la ora actuală o piață, dar una insolvabilă. Din partea mea eu sunt, ca socialist, împotriva prelungirii vieții. Eutanasia va fi unul dintre instrumentele societătilor noastre viitoare.”

Nu numai că nu mai produce, dar s-a observat acum că, după o anumită vârstă, omul votează și prost. De aia, eu merg pe mana domnului Attali și nu a doamnei Fehr. Sunt împotriva prelungirii vieții acelora care, abuzând democrația, pun în pericol viitorul copiilor lor. Adică amenință progresul, domeniu în care copiii sunt experți. Și sunt cu Attali pentru că mecanismul unui ceas elvețian este ceva complicat. De aia, francezii nu s-au dedicat ceasurilor. Dar au făcut alte lucruri la fel de utile. Sau mult mai utile. Și mult mai simple. Pentru asta am atâta încredere în ei. Când strămoșii ăstora cu Brexitul făceau o Revoluție industrială, strămoșii lui Jean Monnet și Jacques Attali făceau una ideologică. Francezii sunt vestiti pentru Revoluția lor, aia cu drepturile omului, și pentru ghilotinele pe care le-au fabricat ca să pună drepturile omului și egalitatea în aplicare.

Urmează acum ca socialiștii europeni să revoluționeze cu ajutorul injecțiilor și sistemul de vot. Până când 52 sau 62% ei. Cel putin. Pentru că egalitate înseamnă mai multă democrație.

Anunțuri

9 comentarii

 1. Sincera sa fiu, eu sustin si sterilizarea. E pacat ca mamele unora au apucat sa se inmulteasca, zau asa! Mi-a placut aia cu votul celor intre 18 si 40 de ani care trebuie sa valoreze dublu. Da’ cu cei al caror IQ valoreaza dublu cum facem? Ii trepanam si restabilim egalitatea sau le dam doua voturi?

  1. Constantin · · Răspunde

   Deci daca au intre 18 si 40 de ani, dar au IQ redus, o sa valoreze din nou doar un vot 🙂 QED

 2. Sa-i ascultam pe tinerii, educatii, informatii, rationalii, muncitorii si nesenilizatii „tineri londonezi”, zic:

  :)))

 3. Chiar, ce va urma?

 4. bunica sabela · · Răspunde

  „„…după ce a depășit 60-65 de ani omul trăiește mai mult decât produce și, din cauza asta, costă mult societatea…” ”
  Da’ cu cianura au incercat?
  Chestia asta cu „batranii senili si insensibili” si „tinerii inepti si aroganti” face parte tot din manipularea grotesca la care suntem supusi.
  Daca ar fi sa fie treaba facuta pe bune si in interesul real al societatii, ar trebui interzis, prin Constitutie, votul celor care nu au macar liceul, ca studii efectuate.
  Dar „hell-itele” nu vor oameni destepti, ei vor sa conduca planeta doar prin prostii care ii aleg numai pe interpusii lor.

 5. Hey! Someone in my Myspace group shared this website
  with us so I came to check it out. I’m definitely enjoying the information. I’m
  bookmarking and will be tweeting this to my followers!

  Fantastic blog and wonderful design. http://www.yahoo.net

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: