“Degenerații” din insula Islandei au fost egalii lui Ronaldo, Eder și Quaresma!

Wolfgang

În calitatea sa de ministru de finanțe al Germaniei, creștin democratul Wolfgang Schauble este la fel de preocupat de sănătatea germanilor ca orice bun socialist ajuns ministru al sănătății. Că este așa, o dovedește și declarația dată ziarului “Zeit”: “Dacă Europa se închide în fata imigrației, acest lucru va însemna sfârșitul. Izolarea ne va face să degenerăm în consangvinitate. De exemplu, în Germania, imigranții islamici aduc un aport deosebit îmbogățirii diversității noastre și constituie un potențial inovator pentru societatea germană.”

În Germania, 82 de milioane de nemți trăiesc pe 357.000 de kilometri pătrați. A mai ramas loc doar pe lângă zidurile alea, pe care am văzut eu în poze că le sprijină imigranții. Și cei mai mulți dintre cei 82 de milioane habar n-aveau că urmau să se stingă atinși de hidrocefalie și tetralogia lui Fallot! Noroc că i-au salvat cuplul Merkel și Allah; dupa cum se comporta Merkel sigur sunt rude!

Mie australienii îmi erau simpatici – Kylie Minogue, Elle Macpherson, Nicole Kidman, Mel Gibson, echipa de rugby. Vorbesc de ei la timpul trecut, pentru că este clar că nu mai au mult – de 600 de zile niciun imigrant nu a mai debarcat pe țărmurile Australiei. Și, australienii, sunt doar vreo 25 de milioane pe 7.692.000 de kilometri pătrați! Or să moară arătând ca Toulouse – Lautrec, dar cu satisfacția că sunt toți frați și veri între ei. Așa, dacă îi aveau pe Angela Merkel și pe Wolfgang Schauble, nu ar mai fi avut rugby, Charlize, Nicole și Kyle, dar ar fi trăit veșnic – sănătoși și fericiți – împreună cu Coranul și Sharia.

Islandezii, ca popor, sunt vreo 330 000 – cam cât Iasiul! Nu m-au interesat pentru că eram sigur că arată ca personajele din “Monștri din insula Balfe” – un film de groază, pe care l-am văzut în copilărie. Ăia, pentru că erau puțini, și pe o insulă, erau siliți “s-o pună” (scuze!) numai între ei. Nu vă mai spun cum arătau.

922d9347c978e0122c52780b4052aee2 (1)

Când, ce sa vezi: Islanda bate Olanda odată… de două ori! Islanda se califică la Euro! Mi-am zis: au naturalizat și ăștia niște algerieni, ca Franța, sau niște albanezi, ca Elveția. Nu-i mare lucru, când ai un PIB de 40000 $ pe cap de consangvin și ești pe locul 20 în lume din cauza asta. Dar i-am văzut în meciul cu Portugalia. Mare-i grădina lui Allah! Și în ea – în afară de metisaj, diversitate, Allah Akbar, compasiune și multiculturalism – 11 vikingi pe teren și vreo 5% din populația Islandei în tribune! Atât! Nediversificați și fără potențial inovator! Numai Gunnarsson, Sigurusson, Bjarnason, Helguson, Arason, Gislasson…! SSon peste tot! Niciun Mohamed! Niciun Benzema! Și ăștia, consangvinii, au fost egali cu Ronaldo, Carvalho, Moutinho, Nani, Eder și Quaresma! Iar în tribune, islandezii – rude cu cei din teren – au zdrobit efectiv galeria portugheză!

Nu știu ce să mai cred despre consangvinitate și efectele ei dezastruoase aupra poporului islandez! Dar sunt aproape sigur că Schauble, Merkel, și toți cei asemenea lor, sunt produsul unui lung șir de relații consangvine. Și asta va însemna sfârșitul – vorba lui Schauble.

 

Reclame

3 comentarii

 1. Un text stralucit!. Prilejul CEF pare sa desfiinteze tiparul reuniunilor europene gen Paris, Bruxelles, Koln, etc., toate legate de migranti, de islamisti. Constatam ca Europa nu este un deshert, ca primitivii au dat peste o civilizatie …

 2. bunica sabela · · Răspunde

  Ca de obicei, ne delectati cu un text deosebit, mai ales prin ironia fina la adresa cotzoflenderilor care „conduc” europenii, in cazul de fata germanii.
  Asa cevaaaaa?
  Stau si eu si ma intreb: creștin democratul Wolfgang Schauble o fi terminat liceul sau o fi terminat vreo „profesionala” sectia utilaje agricole, ceva?
  Ma intreb si eu ashea, pen’ca „prostii de romani” din generatia mea „comunista” a anilor ’50 ai secolului trecut au facut la liceu notiuni (chiar detaliate amanuntit intr-un capitol al manualului!) de genetica la orele de biologie in clasa a XII-a…
  Ca sa nu mai scriu ca am facut, „comunistii” de noi ce eram, notiuni primare de genetica si in clasa a VII-a la gimnaziu, despre nenea Gregor Mendel, alea, alea…

 3. @ Bunica Isabela&Bogdan Calehari: Eu cu unul ca Schauble, as fi multumit, si v-o spun foarte sincer, daca, in calitate de ministru de finante, s-ar pricepe macar la bani. Nu am pretentii sa stie genetica, sa inteleaga diferentele intre diverse culturi, chestii din astea, nu. Atat: sa se priceapa la bani. Si, zau, n-am datele ca sa demonstrez afirmatia urmatoare, dar am asa, o banuiala, care-mi spune ca nici in domeniul financiar nu straluceste.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: