Ești musulman? Nu te simți jenat: ucide homosexuali!

1602032345400116

Imediat după masacrul de la clubul Pulse – “Un univers al divertismentului și fantasmelor, cel mai fierbinte club din Orlando” – după cum dă asigurări site-ul său – Imamul de Florida le-a cerut americanilor, deși Omar Saddique Mateen terminase de tras, “să nu se grăbească să tragă concluzii”. Asta după ce, Nidal Hassan a tras la Fort Hood, Syed Rizwan Farook și Tashfeen Malik au tras la San Bernardino, iar Omar Saddique a tras la Orlando!

Nu știu ce-or să facă americanii, în afară de a aprinde lumânări și a-și arăta dragostea și compasiunea, dar știu că FBI nu s-a grăbit să tragă concluzii în ceea ce-l privește pe Omar Saddique, nici după ce l-a interogat de două ori înainte atentatului. Asta poate și pentru că, în America, ca și în Europa, s-a format o simbioză reală între bunii islamiști (și Omar, indiferent ce-ar spune lumea, era unul dintre ei) și profesioniștii serviciilor secrete: aceștia din urmă îi supraveghează pe primii, până când islamiștii se hotărăsc să împuște sau să arunce în aer câteva zeci sau sute de indivizi din turma civililor. Oricum, civilii răniți, rudele lor și rudele celor uciși, ca și civilii neuciși sau răniți încă (europeni sau americani), rămân după fiecare atentat cu uriașa satisfacție că teroriștii islamiști erau “fișați” și monitorizați de serviciile secrete.

În altă ordine de idei, a îndemna la uciderea homosexualilor, în America, nici nu este un lucru rău, dimpotrivă! Asta cu condiția să fii musulman. Pentru că, dacă ar fi fost altfel, cunoscutul imam, doctor  Farrokh Sekaleshfar, ar fi fost arestat încă din 2013, când le-a spus ascultătorilor săi că a ucide homosexuali este un lucru plin de compasiune. Vorbind despre lgbt-iști, Sheik –ul Sekaleshfar a tras atunci concluzia: “Sentința este moartea. Nu trebuie să ne simțim jenați de asta. Sentința este moartea.” Că FBI, și nu numai el, este ok cu asta, o dovedește și faptul că imamul  Farrokh Sekaleshfar, în loc să fie în spatele gratiilor, a fost invitat să-și propovaduiască convingerile și la Sanford – Florida, în urmă cu doar câteva luni! Nu vă grăbiți să trageți concluzia că ar fi vreo legătură între învățăturile lui Farroukh și fapta lui Omar.

Cât despre Imamul de la Casa Albă, după “petrecerea” din Pulse acesta a înfierat “strategia cinică” a unor politicieni republicani, care alimentează confuzia dintre Islam și terorism, și s-a grăbit să fie alături de ai lui, vizitând azi o moschee din Baltimore. În concluzie.

http://www.breitbart.com/video/2016/04/06/united-west-gays-must-die-says-u-s-islamic-scholar/

 

 

 

Reclame

2 comentarii

 1. bunica sabela · · Răspunde

  De la O-banana islamista nici nu ne putem astepta la altceva.
  Go, go Trump!!!

 2. bunica sabela · · Răspunde

  “Cu doar trei săptămâni înaintea masacrului din Orlando, Centrul Islamic din oraş a organizat o coferinţă cu tema ”Cum trebuie tratat fenomenul homosexualităţii”. Un controversat şeic musulman, cunoscut mai ales pentru o cuvântare radicală în care cerea moartea homosexualilor, s-ar fi aflat printre invitații la respectiva conferință… Şeicul Farrokh Sekaleshfar, născut în Marea Britanie, dar stabilit în prezent în Iran… Potrivit dailymail.co.uk, Sekaleshfar ar fi trebuit să ajungă în Australia în cursul acestei săptămâni, dar autorităţile australiene au anunţat că doresc să reexamineze documentele şeicului şi să analizeze temeinic motivele vizitei acestuia.”
  http://www.evz.ro/masacrul-de-la-clubul-pulse-s-a-produs-la-scurt-timp-dupa-ce-un-controversat-seic-a-tinut-un-discurs-despre-homosexuali-la-centrul-islamic-din-orlando.html
  Deci se vede clar ca musulmaniacii nu mai au rabdare si nu doar ca PROVOACA pe orice cale, dar au ajuns sa ucida FARA FRICA in tarile in care sunt pupati in dos si protejati mai dihai ca sefii de stat!
  Daca nu iese Trump prezident si iese hilara clintoana, ne ia mama dreak!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: