Sharia Couture

topelement

Din 1979, de la Revoluția islamică, vălul islamic este obligatoriu pentru toate femeile din Iran. În Franța, Belgia sau Marea Britanie, vălul islamic este încă facultativ. Bine, în Franța se tot vorbește de revoluția franceză, pe când în Marea Britanie unii se mai laudă cu revoluția industrială și sunt destui în celelalte țări din occidentul Europei care regretă că nu au avut parte, și ei, de o revoluție bolșevică, dar va veni și vremea când, tuturor, Revoluția islamică europeană le va răpi atenția, democrația și libertatea. Până atunci, în Iran, toate femeile poartă văl, iar în Europa occidentală unele au început să fie bătute pentru că poartă fuste.

Recent, justiția iraniană – Iranul are și așa ceva – a anunțat arestarea a 8 persoane care sa fac vinovate de “propagarea culturii anti-islamice”. Nu pot să nu remarc, că pentru comentarii anti-islamice în unele democrații europene ești doar amendat sau rămâi fără slujbă. Sper ca doar iranienii sa fie primiti in UE, nu si Iranul – ar fi un exemplu rău pentru ea. Mai bine Turcia, că pe Ucraina n-a vrut-o Merkel…. s-ar fi supărat Putin.

Iranul are Justiție, dar nu are Facebook și Twitter. Are doar Instagram. Aici a depistat justiția iraniană, după 2 ani de cercetări, un grup mare – format din 170 de persoane (responsabili din lumea modei, manechine, fotografi, machiori) – care acționa organizat “comițând crime contra culturii islamice”. Așa a declarat judecătorul Tribunalului însărcinat cu criminalitatea on-line. Acum, Tribunalul respectiv nu știe că dacă avea Facebook și Twitter prindea de trei ori mai mulți criminali anti-islamici. Foarte rău!

Oricum, în domeniul acesta, Iranul se află cu mult înaintea Germaniei: socialistul Heiko Mass, ministrul de justiție, a anunțat de abia în urmă cu câteva luni intenția înființării unui departament pentru combaterea islamofobilor, care acționeaza pe Facebook și Twitter. Mă aștept ca ayatollahul Khamenei, care a fost ajutat de Siemens cu echipamente performante pentru identificarea și blocarea pe Internet a celor care nu mai vroiau Sharia, să-i împărtășească acum lui Merkel și lui Heiko Mass din experiența sa, pentru ca aceștia să-i vâneze mai ușor pe cei care nu mai vor Islam.

Dupa arestarea celor 8, televiziunea iraniană de stat a „invitat-o” la o emisiune in direct pe Elham Arab, un foarte cunoscut model. Elham i-a mărturisit sincer procurorului Teheranului, aflat în studio, că regretă profund actele sale, mai ales publicarea de fotografii fără văl, pe Instagram. Ea le-a sfătuit pe iraniene să nu-i urmeze exemplul, comițând aceeași greșeală. Elham a fost arestata și închisă, dar a scăpat relativ ușor. Ce s-ar fi întâmplat însă dacă ar fi pozat ca manechinele iraniene, înainte ca revoluția islamică să acorde femeii musulmane respectul cuvenit? Numai biciul ar știi să raspundă corect la întrebare.

694316061-700x482

E foarte bine că Elham Arab a revenit la sentimente mai bune. Se raportează astfel, fără să vrea, la realitatea din Occident, acolo unde, de curând, Papa Francisc a criticat cu pioșenie Franța, pentru laicitatea sa exagerată. El i-a sfătuit pe francezi: “dacă o femeie musulmană vrea să poarte vălul islamic, trebuie lăsată să o facă.”

Că femeia musulmană vrea ce vrea bărbatul, islamistul, nu mai contează.

Când ayatollahii de la Teheran sunt pe aceeași lungime de undă cu cel de la Vatican, Lagerfeld, Givenchi, Chanel și Vuitton ar trebui să-și pregătească un loc în culise – revoluționara Sharia Couture va defila pe podium.

http://www.lematin.ch/monde/L-Iran-traque-les-mannequins-non-voilees-sur-Instagram/story/23285591

 

Reclame

2 comentarii

 1. Reblogged this on radupopescublog.

 2. bunica sabela · · Răspunde

  „Sper ca Iranul să nu fie primit în Uniunea Europeană.”
  Nu-i nimic.
  Exista si Afghanistanul care „merita” sa fie primit in UE, mai exista si alte tari islamice care asteapta momentul propice sa fie primite in UE: Indonezia, Sudan, Libia etc., ca Israelul e deja „membru” UE de cativa ani buni (vezi „Eurovision”)…
  Si ce daca sunt tari musulmane?
  (M)UE abia asteapta sa se intregeasca cu noi membri, spre victoria definitiva a neo-marxismului si multiculturalismului pe tot mapamondul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: