Norocul europenilor nu va mai sări gardul, va veni cu avionul

333E412F00000578-3543076-image-a-153_1460819387898

În luna februarie, când cei anti-imigrație își manifestau entuziasmul în fața determinării cu care Austria și țările balcanice (cu excepția Greciei) își închideau granițele în fața invaziei imigraționale, premierul Viktor Orban vorbea despre un lucru căruia, probabil, mulți nu i-au acordat atunci atenția cuvenită: un pact secret între Angela Merkel și dictatorul islamist Recep Erdogan, care prevedea transportarea a circa 500 000 de imigranți din Turcia direct pe teritoriul Uniunii Europene. Cum? Vom vedea. Totodată, Viktor Orban atrăgea atenția că mareea imigrațională nu se va opri, indiferent de câte mesaje liniștitoare vor transmite guvernanții germani și birocrații de la Bruxelles, ci va continua timp de mai mulți ani. Europa, spunea el, va continua să importe terorism, criminalitate, anti-semitism și homofobie.

Comisarul European pentru imigrație nu a vorbit despre terorism, criminalitate, anti-semitism și homofobie, ca Orban, ci despre cei 50 de milioane de imigranți musulmani care vor intra în Europa în următorii 35 de ani, ceea ce este cu totul altceva. Dar pe el chiar că nu l-a mai ascultat nimeni.

Dar cum să-l asculți pe Orban, când știrile care anunțau expulzarea, “par avion”, din Germania, a câtorva “refugiați” ghinioniști, sau a 130 de imigranți trimiși din Grecia înapoi în Turcia, erau vehiculate de toate agențiile de presă?! Și ce frumos sunau! Atât de frumos că se umpluse si Feisbucul cu ele. Și cum să-l crezi pe Orban, când frau Merkel spusese doar că imigranții cum au venit, așa vor și pleca….când se va termina războiul! Bine, Merkel spusese în 2010 și că “fluxul de imigranți este o frână pentru economia germană”, care “are nevoie de specialiști cu înaltă calificare și nu de muncitori necalificați în căutare de avantaje economice”, dar cine mai stă să țină minte niște informații inutile? Mai ales când, Orban e un populist și un extremist și Merkel… e Merkel. E deasupra noastră.

Într-adevăr, vestea că Uniunea Europeană a luat hotărârea să-i amendeze pe membri care refuzau cotele de “refugiați”, cu 250 000 de euro/persoană (dacă ar fi făcut-o, dar nu are de gând, Franța ar fi trebuit să plătească vreo 8 miliarde de euro) a fost ca un bâzâit neplăcut de muscă pentru cei care se uitau peste valurile Mediteranei, bucuroși să vadă că în locul armadei de anul trecut, doar câțiva sirieni sau afgani au ieșit la o plimbare cu bărcuțele lor, cu gândul să se oprească la un tzatziki pe insula Leros.

În aprilie, o altă veste a avut soarta declarației lui Orban: a dispărut, parcă, înainte de a apărea. Știrea anunța, cu discreție, că pe 4 aprilie a fost inaugurat “podul aerian imigrațional”, care va lega Turcia de Europa, și că primii refugiați au ajuns pe aeroportul din Hanovra extrem de fericiți. Și cum să nu fi bucuros, când cobori dintr-un zbor de linie – pe un aeroport din Germania, Franța, Olanda sau Finlanda – în loc să debarci, ud leorcă și hiperhidrat cu apă de mare, pe coastele Greciei sau ale Italiei? Direct din Turcia în Uniunea Europeană – spunea Viktor Orban. N-a bătut câmpii.

Tot în aprilie, fără să provoace valuri, Parlamentul European a votat discret raportul Metsola –Kyenge, care fixează coordonatele și trasează axele directoare ale continuării imigrației masive în Europa. Dar câți să mai bage în seama și stirea asta, din moment ce invazia a luat sfârșit? Doar, țările și-au securizat frontierele, iar invadatorii nu mai bântuie, în coloane, pe câmpuri, prin orașe sau gări. Dimpotrivă, la frontiera Greciei cu Macedonia, forțele de ordine au respins cu succes asalturile câtorva mii de “refugiați”. Europa a închis poarta.

Dar iată că, Der Spiegel anunță că guvernul german a alocat déjà 93,6 miliarde euro pentru cei 2 milioane de imigranți care vor veni în perioada 2016 – 2020! Adică 1,1 milioane în 2015 plus încă 2 milioane în următorii 4 ani: 600 000 în 2016, 400 000 în 2017 și câte 300 000 în 2018 – 2020. Surpriză! Viktor Orban vorbea de 500000 în 2016. A fost aproape.

Cei care credeau că Merkel s-a speriat, pentru că vreo 25% dintre germani au votat contra politicii ei imigraționiste la ultimile alegeri regionale, și că va bate în retragere, s-au înșelat. Pentru că nu i-au luat în calcul pe cei 75% dintre germani care au votat cu ea și cu aliații ei: socialiști, comuniști și ecologiști. Și cea mai bună dovadă că s-au înșelat este că Merkel merge nestânjenită pe drumul ei: de la 16,1 miliarde euro pentru refugiați în 2016, la 20,4 miliarde în 2020. A prevăzut, nemțește, totul. Guvernul va finanța: cazarea, masa, îngrijirea sănătății, cursurile de învățare a limbii, proiectele de încadrare pe piața muncii. Merkel speră că 55% din cei 3 milioane de nou sosiți vor avea un loc de muncă până în 2020. Restul…pe ajutoare sociale.

În afara celor 93,6 miliarde euro, din buzunarul lui Merkel, Landurile vor trebui să dăruiască și ele masa cu 21 de miliarde euro în 2016, pentru ca, în creștere ușoară, treptat, să ajungă la 30 miliarde euro în 2020! Bonus! Se știe că imigrația este un noroc, și Merkel a scos și cămașa Germaniei la vânzare ca să-l primească cum trebuie.

Altfel, în Germania, în medie, e bine, și dacă ei îi este bine și Europa este obligată să se simtă la fel. S-a mai întâmplat asta. Unii sunt puțin supărați pentru că nu mai văd prin gări nemți încărcați cu prăjituri și flori strigând plini de entuziasm “Welcome refugees”, alții sunt extrem de bucuroși că, monitorizând punctele de frontieră, nu mai văd valul venind peste ei. Le recomand tuturor să se uite în sus. Pentru că, norocul nu va mai veni cu barca, pe jos, cu trenul și nici nu va mai sări gardul. El le va pica nemților și europenilor, pară mălăiață, din cer.  De la Allah.

http://bfmbusiness.bfmtv.com/monde/l-incroyable-enveloppe-que-l-allemagne-prevoit-pour-accueillir-les-refugies-974288.html

 

Anunțuri

2 comentarii

  1. Cu rugamintea sa nu publici asta:
    Avem o mare discutie aici: https://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?35637.last
    pe tema islamismistlor si ,,refugiatilor,, si de asemenea avem doi domni platiti la cuvant probabil pentru propaganda.
    Nu ai vrea sa iti faci un cont pentru ai diversifica discutiile?

  2. Adam Sandler · · Răspunde

    Nemtii sunt terminati, ei se numesc Merkelistan, si mai sunt intre altele si Belgistan, Swedistan, Hollandeistan, Britanistan, si astia sunt terminati, in cativa ani ajunge razboiul civil si la ei. Stupid unicorn dreamers 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: