Musulmanii David, Isaac și Rașela au descoperit America, trimiși în expediție de negrii care conduceau Europa.

UNESCO-PA-Flag-on-roof-425x600

„Absurditatea unui lucru nu este o rațiune contra existenței sale, este mai degrabă o condiție” – Nietzsche

În cărțile de istorie stă scris că genovezul Cristofor Columb, plecat să caute drumul spre India, a fost cel care a descoperit insulele Bahamas, Cuba și Haiti; asta la 1492. Fals! Și falsul acesta a rezistat din 1492 până în 2014, când Recep Erdogan a dezvăluit adevărul: „Musulmanii au fost cei care au descoperit America în 1178 și nu Cristofor Columb.”! Nu, Erdogan nu era beat cand a declarat asta, pentru ca domnia sa nu bea, și nu bea pentru că este un islamist adevărat. Și nu, Recep Erdogan nu este un clown nebun, pentru că dacă ar fi așa, liderii europeni, mai mari sau mai mici (de la Ponta și Iohannis, până la Merkel) nu l-ar băga în seamă. Cine ar îndrăzni să întrețină relații, să se afișeze, ba chiar să poarte negocieri politice și economice cu un clown nebun, fără ca, automat, să aducă în memoria colectivă vorba „cine se aseamană, se adună”, riscând astfel să se compromita total? Așadar, concluzia e una singură: Recep Erdogan a spus adevărul.

Bine, unii l-ar putea aduce în discuție pe Ahmed Sekou Toure – criminalul dement care importa utilaje de dat zăpada din URSS – și asta pentru ca era curtat asiduu de domnii Francois Mitterand și Giscard D’Estaing. Alții l-ar putea invoca pe canibalul Idi Amin Dada – pentru că a fost ales președintele Organizației Unității Africane, în 1975. Nu au decat să o facă, dar dacă istoria a mințit în legătură cu Columb, de ce nu ar minți și când vine vorba de cei doi onorabili lideri africani?

Și cine nu crede că musulmanii au descoperit America, cu trei secole înaintea lui Columb, trebuie să afle că marele lider turc nu i-a mărturisit asta nevestei, între patru ochi, ci a făcut-o într-un discurs televizat, la Istanbul, cu ocazia reuniunii liderilor musulmani din țările Americii Latine. Da, chiar așa: „liderii musulmani din America Latină”! Iar ăștia sunt cea mai buna dovadă că genovezul Columb a ajuns acolo mult mai târziu. Prea târziu!

Istoria mai vorbește și despre regele evreu David, cel care, cu o mie de ani înainte de Cristos, a făcut din Ierusalim primul oraș al evreilor. În cărțile de istorie se mai poate citi încă despre Zidul Plângerii, construit de Irod cel Mare în secolul I înainte de Cristos, și despre  Mormintele Patriarhilor ( Abraham și Sarah; Isaac și Rebecca; Jacob și Lea), sau despre mormântul lui Rașela. Locurile sfinte ale poporului evreu. Fals! Și falsul acesta a rezistat câteva mii de ani mai mult ca ăla cu Cristofor Columb! Și ar mai fi rezistat încă pe atâta, dacă, pe 15 aprilie, UNESCO nu ar fi pus piciorul în prag. A înlăturat „falsul” istoric printr-o rezoluție! Statul Islamic îl înlătură cu ajutorul explozivilor. Palmira a aflat deja asta.

Bine, în acest caz Erdogan nu a mai jucat niciun rol, dar tot musulmanii au luptat pentru victoria adevărului. Pentru că rezoluția a fost înaintată de Algeria, Egipt, Liban, Oman, Qatar și Sudan (țări musulmane), iar 33 de țări din Consiliul Executiv al UNESCO (în frunte cu Franța, Suedia și Slovenia) au sters locurile istorice evreiești de la Muntele Templului și Zidul Plângerii din istoria evreilor, hotărând, de fapt, că ăștia: Abraham, Sarah, Isaac, Rebecca, Rașela, Iacob, Lea, David și Irod nu au fost evrei, au fost musulmani. Pentru că, spune rezoluția, evreii sapă azi morminte false în locurile sfinte ale Islamului! Care Islam a apărut odată cu profetul Mohamed la 6 (șase) secole după Cristos, care a fost evreu, dar istoria va fi obligată să-si asume si minciunile astea.

Și pentru a îndrepta azi acest neadevăr, UNESCO a hotărât să boteze  „Al Buraq Plaza”, locul în care se află Zidul Plângerii, construit, mai mult ca sigur, de musulmanul Irod cel Mare, înainte de nașterea altui musulman, Cristos. Iar numele Muntele Templului nu mai există, el fiind înlocuit cu cel al Moscheii Al-Aqsa! Pentru că, dacă evreii au condus atâta timp lumea, după cum se zice, acum a venit și rândul musulmanilor s-o facă.

Drept să spun, după ce am aflat de la Erdogan că marinarii musulmani au traversat Atlanticul și au construit o moschee în Cuba, iar UNESCO a șters, dintr-o rezoluție, câteva mii de ani din istoria evreilor, m-am bucurat când am aflat că scriitoarea belgiană, de origine nigeriano- congoleză, Natou Pedro Sakombi s-a hotărât să trateze problematica atât de actuală a falsificării istoriei. Dacă iudeo-crestinii au purtat istoria legată la ochi atâta vreme, pe cărări greșite, e bine că azi aceasta este adusă pe drumul cel bun de unii care nu pot fi bănuiți de intenții rele. Dealtfel, ar fi incorect politic numai să ne gândim la așa ceva.

În cartea „Du Sang Bleu a l’Encre Noire”, belgiana Natou Sakombi prezintă modul în care negri au fost excluși, abuziv, din istoria europeană. Acum, când europenii află că Islamul a fost o componentă importantă a fundației istoriei lor, este evident că rolul negrilor nu mai poate fi eludat. Natou Sakombi a descoperit în urma unor cercetări serioase, desfășurate sub îndrumarea reputatului istoric Dieudonne Gnammankou (care a descoperit la rândul său că străbunicul lui Pușkin a fost un vestit general camerunez), că surse literare și artistice (până acum neglijate sau falsificate) dovedesc clar că negrii au fost primii locuitori ai Europei, care a fost condusă mult timp de o monarhie și o elită neagră. Prin urmare, era logic ca Natou Sakombi să descopere negrii africani în arborele genealogic al unor „regine europene albe”. Insist, pentru că este foarte important: negrii în arborele genealogic al reginelor și nu în patul lor.

Rezumând, am putea spune că musulmanii David, Isaac și Rașela au descoperit America, trimiși în expediție de negrii care conduceau Europa. Cine râde la filmele horror poate considera asta o glumă.

Unii își imaginează că americanii vor putea ascunde adevărul câteva sute de ani, daca nu chiar câteva mii, ca evreii. Și în tot timpul asta, Neil Armstrong va fi considerat primul om care a pus piciorul pe lună. După cum se prezintă situația, toți se înșeală amarnic. În doar câteva decenii, ori o importantă instituție mondială, ori un lider politic de calibru, ori un „istoric”, va dezvălui adevărul: primul om ajuns pe lună a fost un negru musulman. Și când a pășit pe ea, acesta a spus: orice pas mic, înapoi, al civilizației occidentale, este un pas uriaș, înainte, pentru înlocuitorii ei.

Natou P. Sakombi lutte contre la falsification historique « Les Noirs ont été effacés de l’histoire de l’Europe »

 

 

 

 

 

 

Anunțuri

7 comentarii

 1. Regret, Bogdan, dar e nevoie sa-ti completezi cultura generala.
  Are pesemne lacune.
  Imi fac si eu autocrititica.
  E vremea pentru autocritica si Dawa.
  Capul ce se pleaca, doar Daesh il taie.

  Uite o carte de capatai pre limba noastra. Mai sunt si altele.

  „Fecioara Maria, o Femeie Musulmana Exemplara”
  (Ma rog, si fecioara, si femeie, dar o sa-l scuzam pe autorul Harun Yahya, plin de igreci, dar unde e el si unde sunt grecii…)

  http://ro.harunyahya.com/ro/C%C4%83r%C5%A3i/4942/fecioara-maria-o-femeie-musulman%C4%83

 2. Da, este nevoie ca noi, toti, sa uitam ce am invatat, pentru ca era gresit, si sa invatam altceva. Asta poate fi considerat acum o gluma, dar timpul va arata ca nu este de loc asa, dimpotriva. Dementii astia, care conduc lumea actuala, falsifica in mod programat trecutul si asta nu este decat inceputul proiectului. Falsifica ei realitatea prezenta, asa ca falsificarea trecutului este floare la ureche. Au inceput cu Israelul, continua cu el, dar se ocupa acum si de istoria europeana si aici nu vorbesc de domnisoara Sakombi, ci de ceea ce se intampla in invatamantul european, unde in multe tari se renunta la studiul istoriei nationale si europene, pt. a fi inlocuit cu studiul istoriei imperiilor africane sau al Islamului.

 3. Reblogged this on radupopescublog.

 4. bunica sabela · · Răspunde

  Am inteles. Mea culpa si nostra culpa.
  Sper ca nu vom fi decapitati in curand pentru groaznicele noastre lacune istorice si culturale.
  Dar, aflandu-ma inca in incultura si ignoranta in care m-am scaldat cu nesimtire europeana pana la citirea acestui articol, pun si eu o intrebare-ntrebatoare: de ce nu au aceste dihanii apocaliptice cu infatisare umana tupeul nemarginit sa vocifereze ca si Antarctica a fost „cucerita” de ei?
  Doar pentru ca acolo e mult prea frig pentru tovalul care formeaza obraznicul lor obraz?!

 5. Putintica rabdare. A fost construita deja o moschee intr-o localitate canadiana, dincolo de Cercul Polar, asa ca asta cu cucerirea va urma.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: