Botniță pentru Trump și bideu pentru Hillary

185221_7359720_1450822_b31a5f4d_image

Din rău în mai rău – Trump a câștigat iar…în 5 state. Astea nu mai sunt alegeri, e bătaie de joc: 57,7%, 60,8%, 54,4%, 56,7%, 63,8%! Degeaba a zis Obama de la Vatican că Trump nu e creștin, pentru că în loc să facă poduri și să-i treacă peste ele pe toți teroriștii musulmani și pe narco-traficanții mexicani, el face ziduri…să-i oprească! Degeaba a repetat și Mark – care, altfel, este un munte de zahăr – chestia aia cu zidurile, a “creștinului” de la Roma. Degeaba s-au apucat leftiștii britanici să strângă sute de mii de semnături, ca să nu le intre monstrul în țară. Degeaba s-au jurat comuniștii americani că fac revoluție bolșevică și iau cu asalt Casa Albă, cum au luat înaintașii lor Palatul de Iarnă, dacă intră miliardarul în Biroul Oval și aruncă pe geam covorașul de rugăciune lăsat acolo de Obama. Degeaba Internaționala de stânga – “dreapta” a anunțat  că Matrioșka cumpărată de la taraba din Piața Roșie îl are pe Trump în ea. Totul a fost degeaba! Americanii de dreapta sunt grei de cap în proporție de 57, 7 – 60,8 – 63,8% %! Americanii de stânga nu, pentru că nu au.

Nu e însă totul pierdut. Dacă în Europa, elitele politice s-au decis: decât “extrema dreaptă” mai bine islam, în America, conducerea republicanilor trebuie să impună: decât Trump, mai bine cu Hillary. Trebuie doar ca Trump să nu obțină majoritatea în paranghelia asta de primare. Să vină la…. beep-la… Partidului si la votul convenției… în alegeri pe bune. Din urna cărora Partidul să scoată un bideu pentru Hillary. Stie Partidul ce trebuie, că doar l-a servit pe Obama cu pișoare și în 2008 și în 2012. Ca să fie din lac în puț, din bine în mai bine.

Reclame

11 comentarii

 1. Buna ziua, Eu nu inteleg de ce sustineti un pro-rus la Casa Alba. Sa inteleg ca preferati sa vedeti avioane si tancuri cu stea rosie in Romania in iluzia ca scapam in felul acesta de Islam? Multumesc

  1. Daca nu ati inteles, mai cititi odata. Fiti linistit, in Romania nu au aparut tancurile cu stea rosie, ci muierile in hijab si burqa si in locul avioanelor rusesti, rugaciunile de Ramadan pe stadioane. Daca mai punem si moscheea care se va construi, totul este ok.

  2. Anti-leftist · · Răspunde

   De unde ai concluzionat dumneata ca ala e pro-rus ???

   1. A concluzionat din „informatiile” date de mainstream media. Trump este pro rus cum este Viktor Orban nazist, dar cand salivezi de cate ori Pavlov Media aprinde becul, nu mai ai treaba cu „nuante” din astea. :))

   2. Sinonimcusinonim · ·

    Nu şi-a luat medicamentele, de aia a tras asemenea concluzie.

 2. cezarbstefan · · Răspunde

  Să sperăm că la Convenţie iese Ted. Nu trebuie uitat că la marea finală din noiembrie, majoritatea voturilor afro-americanilor (reflectate prin electori) se vor duce către H. Clinton. Iar acum, clownul Trump a ieşit datorită celor care în toamnă vor ieşi să voteze pe candidata democraţilor. Ne îndreptăm cu paşi repezi către o criză geopolitică majoră cu patru jucători, USA, Federaţia Rusă, China şi Lumea musulmană. Dacă ar fi să-i parafrazez pe francezii din timpul Revoluţiei, „Patria este în pericol!”

 3. Daca la Conventie e desemnat Cruz, atunci da, speranta de-a vedea-o pe Hillary presedinte se va transforma in realitate. Trump este singurul cu sanse sa cistige in fata democratilor.

  1. Desi imi place foarte mult Ted Cruz, trebuie sa recunosc ca ai dreptate: singurul capabil s-o bata pe Hitlery este Trump.

 4. .barenakedislam.com/2016/04/27/what-you-need-to-know-about-ted-cruzs-just-announced-muslim-pandering-vice-presidential-running-mate-carly-fiorina/

  A bon entendeur, salut!

 5. bunica sabela · · Răspunde

  Un bideu pentru Killary… pardon, Hillary?
  Mvaaai, da’ se poate, mon cher?
  Unei adevarate doamne, cu pretentii (idioate, as zice eu) de viitoare prezidenta a amerlocilor, nu i se potriveste, din gama de produse electorale lansata in aceasta primavara, decat o ghena plina cu gunoaie multi-culti neo-marxiste… aaa… pardon, demokkate!
  Prietenii ei stiu de ce. Da’ si noi stim.
  P.S. scuzati-mi limbajul cam decoltat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: