Voință islamică contra mijloace occidentale, sau Occidentul ca pasărea Dodo

Oxford_Dodo_display

Neagu Djuvara scria în cartea sa “Civilizații și Tipare Istorice”: “O civilizație, adică o mare unitate politico-culturală “inventată” și construită de un ansamblu de popoare mai mult sau mai puțin înrudite, nu poate să nu atingă un grad de oboseală de la care plecând ea piere în mod necesar.”

Wikipedia ne informează că pasărea Dodo a trăit mii și mii de ani în insulele Mauritius și Reunion, din Oceanul Indian. Dar, la numai două sute de ani de la venirea omului acolo, pasărea Dodo a dispărut complet. Deoarece nu avea inamici de care să se ferească, pasărea Dodo nu zbura, ci se mișca legănat ca o rață. Din cauza asta, pasărea Dodo provoca râsul. Pasărea Dodo depunea un singur ou, din care ieșea un singur pui, care era crescut de ambii părinți. Nu numai vânarea ei de către marinarii debarcați pe insule i-a cauzat dispariția, ci și faptul că porcii, șobolanii și câinii aduși de aceștia i-au mancat ouăle. Nu se știe dacă ultimul exemplar de pasăre Dodo era bucuros că le-a supraviețuit celorlalte, dar văzând ce se întamplă azi putem bănui că s-a stins fericit.

Autorul american Raymond Ibrahim scrie despre voința de a triumfa a Islamului și lipsa voinței de a rezista a Occidentului, despre traiul leilor cu zebrele, dar și despre pasărea Dodo. Totul într-un articol apărut în Front Page Magazin și tradus de © Magali Marc (@magalimarc15) pentru site-ul dreuz.info.

 

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

În lupta dintre Islam și Occident, unul are voința de a triumfa, dar nu și mijloacele; celălalt are mijloacele de a triumfa, dar îi lipsește voința. Cei care se tem de Islam par sa nu realizeze lucrul acesta. Ei cred ca Islamul este o forță irezistibilă de care trebuie să ții seamă. Ei îi văd pe imigranții musulmani ca pe niște hoarde de oameni violenți care invadează Europa. Ei îi cheamă pe occidentali să se mobilizeze, să reziste asaltului, să-și salveze femeile și copiii.

Bineînțeles, această reprezentare este valabilă din punct de vedere istoric: timp de o mie de ani, musulmanii au invadat și au cucerit în mai multe rânduri părți din Europa, terorizând, masacrând, violând și înrobind în numele lui Allah – fiind respinși numai prin forța armelor. Astăzi situația este mai puțin dramatică și epică. În realitate este mai mult patetică. Teroriștii musulmani, violatorii și simpatizanții Statului Islamic nu pătrund în Occident împotriva voinței sale, ci cu acordul lui. Cu alte cuvinte, Occidentul este 100% responsabil de această “invazie”.

Ce s-ar întâmpla dacă administratorii grădinilor zoologice ar începe să afirme că este o calomnie să spui că leii sunt prin natura lor animale de pradă pentru zebre? Și grădinile zoologice ar începe să-i bage pe lei in aceleași împrejmuiri cu zebrele? S-ar produce inevitabilul: chiar și bine hrăniți, leii ar continua să vâneze și să mănânce zebrele.

Numai un imbecil ar da vina pe lei pentru carnagiul provocat – pentru că, la urma urmei, nu sunt decât lei – în timp ce i-ar ignora pe adevărații vinovați, pe cei care au insistat să-i pună pe lei împreună cu zebrele.

Același lucru se întâmplă și cu conducatorii politici occidentali, care continuă să spună că islamul este pașnic (în ciuda copleșitoarelor dovezi ce-i contrazic) și că imigrația musulmană este foarte bună (în ciuda acelorași dovezi care-i contrazic), fiind singurii vinovați că musulmanii îi terorizează, violează și ucid pe nemusulmanii din Occident – ceea ce fac în mod natural și când sunt la ei acasă. Cu toate acestea, politicienii occidentali scapă cu fața curată, in ciuda politicii lor perverse, pentru că marele public și, bineînțeles, majoritatea electoratului, a fost copleșit de această perspectivă deformată.

Astfel, cu toate că germanii au fost invadați de peste un milion de imigranți musulmani, Dr. Stefanie von Berg vorbește în fața parlamentului, proclamând cu glas ridicat:

“Doamnă Președintă. Doamnelor și Domnilor. Societatea noastră se va schimba. Orașele noastre se vor schimba radical. Presupun că în 20, 30 de ani nu va mai exista în orașe o majoritate germană. Și vreau să fie foarte clar, mai ales pentru cei de dreapta: acesta este un lucru foarte bun!”

Aceste cuvinte sinucigașe pot fi spuse și adoptate numai dacă alegătorii au fost déjà condiționați să accepte și să susțină politicile sinucigașe, mascate de așa manieră încât să le satisfacă vanitatea. Dacă nu ar fi fost așa, oameni ca Berg nu numai ca nu ar fi fost aleși în Parlament, dar ar fi fost încarcerați pentru trădare sau închiși în azilele de nebuni.

În cele din urmă, relația Islam – Occident este susținută de dihotomia voință – mijloace. Occidentul are mijloacele, inclusive militare și economice, să neutralizeze total Islamul, într-un fel sau altul. Cu toate acestea nu mai are dorința să o facă. Interzicerea Islamului în Occident, lucru foarte fezabil, cu condiția să existe voința, și atunci terorismul islamic pe pământ occidental ar dispărea. Este atât de simplu! Pe de altă parte, Islamul are cu siguranță voința să elimine Occidentul, deși nu are în prezent mijloacele să o facă, în afară de cele pe care i le dă chiar Occidentul.

Din punct de vedere istoric, de mai bine de o mie de ani, de fiecare dată când Islamul a beneficiat de mijloacele necesare, a trecut mereu la ofensivă. În epoca în care, în cea mai mare parte a lumii, luptele se duceau cu săbii si lănci, cu săgeți și foc – când islamul era pe picior de egalitate cu vecinii săi – milioane de nemusulmani au fost masacrați, luați în sclavie sau convertiți la islam. Este o realitate dovedită istoric, că majoritatea teritoriilor care constituie azi “lumea musulmană”, au fost luate de la nemusulmani prin violență și vărsare de sânge. Tehnologia militară occidentală a avansat în cele din urmă atât de mult, încât islamul a fost lăsat mult în urmă. Voința sa de a domina a adormit, dar a rămas intactă.

Dacă Islamul ar fi fost tabăra care și-ar fi dezvoltat armamentul și sofisticatele arme de distrugere în masă, și dacă Occidentul ar fi fost tabăra rămasă în urmă la acest capitol, nu există nicio îndoială că Occidentul nu ar mai fi existat astăzi.

În fața celor 3 căi propuse de Islam – convertirea, aservirea sau anihilarea – Occidentul a ales-o pe cea a uriașei păsări Dodo (Raphus Cucullatus), ca și multe alte civilizații înaintea lui. Numai așa se explică faptul că Occidentul liber și puternic refuză să-și utilizeze puterile – chiar și pentru propria conservare – încurajând în același timp Islamul, care promite în mod deschis să-l subjuge și o va face când mijloacele necesare pentru realizarea acestei dorințe ambițioase îi vor fi la îndemână.

http://www.dreuz.info/2016/04/24/volonte-islamique-contre-moyens-occidentaux/

 

 

 

 

Anunțuri

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: