A ajuns în spital pentru că purta fustă!

5737361_ebfb70ac-089c-11e6-ae1b-485357199b15-1_545x460_autocrop

Luni seară, la Genevilliers, Nadia (16 ani) aștepta tramvaiul. Până aici nimic ieșit din comun, numai că Nadia purta fustă, ceea ce în cartierul ăla, altădată francez, este azi un semn gratuit de bravadă sau un veritabil act de inconștiență. Adolescenta noastră s-a convins de asta. Mai întâi, câteva tinere s-au apropiat de ea și i-au atras atenția asupra ținutei necorespunzătoare. S-au mulțumit doar cu atât și și-au văzut de drum. Câteva minute mai târziu, alte trei adolescente au remarcat-o și i-au făcut și ele observație, de data asta pe un ton mult mai dur. Nadia a urcat în tramvai, urmată de cele 3 tinere. Acolo, lecțiile de “bună ținută” au continuat, și asta pentru că nimic nu se schimbase în bine – Nadia continua să poarte provocatorul obiect vestimentar. Așa că a fost înhățată de păr si coborată, forțat, la prima stație.  Acolo, tânăra franțuzoaică a aflat nu numai că este o “curvă”, dar, ca să nu-și uite recent dobândita identitate, a fost acoperită și de o ploaie de lovituri date cu pumnii și picioarele. În final, o tânără domnișoară “de peste mări”, binecrescută, 1,90 m și 90 de kilograme, a făcut-o knockout cu câteva puternice lovituri de genunchi aplicate în plină figură – a se vedea filmul video.

Abia atunci, când “lecția” se transformase în linșaj, câțiva dintre spectatori au intervenit. Nadia a fost dusă, în comă, la spital. Și-a recăpătat cunoștiința după mai multe ore. Dacă la Jeddah, Raqaa sau Teheran, patrulele poliției religioase (formate din femei) trasează cu biciul și bastonul limitele decenței feminine, la Genevilliers nu a fost cazul – patrula “miliției de moravuri” nu a acționat din considerente religioase. De altfel, șefa ei – cea care i-ar spune, îndreptățit, lui Serena Williams, “micuțo” – s-a predat în aceeași seară poliției. Are 19 ani și va fi judecată pe 17 mai, când ori va fi amendată, ori condamnata la câteva luni… cu suspendare.

Revoltat, Patrice Leclerc, primarul comunist din Genevilliers, nu și-a arătat solidaritatea cu Nadia îmbrăcându-se în fustă, potrivit unui recent obicei occidental, ci doar a declarat presei: “Nicio presiune morală sau fizică nu va fi tolerată în orașul nostru atunci când este vorba de libertatea femeilor…Nimeni și cu niciun motiv nu poate limita libertatea individuală și colectivă a femeilor de a se îmbrăca cum doresc ele.”

Tâmpit, sau doar naiv, Patrice Leclerc își imaginează că poate obliga viitorul să folosească măsura trecutului. Și asta într-o țară în care “culturile” străine își lărgesc teritoriul și își impun tabuurile, în timp ce cultura gazdă se autoflagelează în drum spre eșafod.

În Franța, din motive de securitate, evreii au renunțat să mai poarte kippa. Treptat, în anumite zone, și franțuzoaicele vor trebui să renunțe la fuste. Așa cum va face și Nadia când va ieși din spital.

 

http://www.fdesouche.com/721819-tranche-de-vie-gennevilliers-92

 

Anunțuri

5 comentarii

 1. Viola Cesario · · Răspunde

  Asta se intampla pentru ca guvernantii nu fac altceva decat sa condamne prin declaratii gen: „nu vom permite ca drepturile femeilor sa fie incalccate, sau sa nu li se permita sa se imbrace cum vor” Asta e onanie, pe fata!

  1. Corect, de altceva nici nu mai sunt in stare.

  2. bunica sabela · · Răspunde

   Onanie, la emasculatii astia?

 2. Podelean Ioan · · Răspunde

  Vina o au şi occidentalii, că nu reacţionează cum trebuie la adresa islamiştilor. Fiecare occidental/ă trebuie să facă rost de un pistol, pe care să-l poarte asupra sa şi la cel mai mic gest de sfidare, sau agresiune, din parea islamiştilor să-i împuşte pe loc. Să vadă şi DOBITOCII de guvernaţi merkelizaţi ce NEBUNIE au făcut cînd i-au primit pe NEBUNII de islamişti.

 3. am vazut treaba asta la stiri … interesant a fost ca nu au zis nici macar un cuvant despre batause … si nci de ce le deranjau ca poarta fusta fata aceia … acum daca islamistii sar la bataie cand vad o fusta europeanu de ce nu le-ar capacii cand le vad cu baticul in cap ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: