Air France în patru labe cu vălul pe cap

Iran Air B741_15

Sancțiunile asupra Iranului au fost ridicate, așa că Air France își va relua zborurile spre Teheran, întrerupte în 2008. Pentru a face o figura frumoasă în țara ayatollahilor, conducerea Air France a decis ca zborurile spre Iran să se desfășoare sub semnul Shariei, prin urmare a dat dispoziție femeilor pilot și stewardeselor să poarte hijab, sau văl, cum “moderat” s-a exprimat direcția companiei, când zboară la Teheran. Compania Iran Air nu a dat dispoziție stewardeselor sale să poarte mini prin aeroporturile franceze, odată pentru că nu este condusă de tâmpiți, și a doua oară pentru că nu este condusă de tâmpiți.

La intervenția sindicatelor, conducerea Air France a acceptat ca stewardesele și femeile pilot să se ofere voluntare și nu va practica tăieri salariale și notificări proaste în dosarul de personal a celor care refuză. Air France este compania aeriană națională a Franței și Franța este un stat laic – asta când vine vorba de creștinism, nu și de Islam. Islamul, dupa cum bine știm, nu mai este doar o religie, ci a devenit și o rasă (îl critici, devii automat rasist), așa că Franța se mândrește nu numai cu laicitatea, multiculturalismul, toleranța și anti-rasismul ei, ci și cu abandonarea poziției bipede în favoarea celei în patru labe. În fața islamului (supunere), este cea mai bună poziție.

 

Reclame

2 comentarii

  1. Apropo de tendinţe vestimentare ……..”Dolce & Gabbana’s Embellished Hijabs and Abayas Are Great News for Muslim Women—When Will Other Brands Follow Suit?”. Treptat – treptat ni se induce ideea că trebuie să acceptăm cultura islamică, indiferent de manifestarea acesteia. Cred că se va lansa un trend vestimentar în vest de data aceasta prin care femeile vor fi încurajate să poarte hijab (un fel de modă hipster pentru adolescente neînţelese).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: