Coco Chanel, pe Moșilor, cu hijabul pe cap

 

468153026

Unii susțin, și acum, că ori noi, ori dacii, tot aia! Adevărul este că, atunci când din ce în ce mai mulți românași aduc a Coco Chanel, pare un pic deplasat ca alții să se creadă Gerula. Ăștia, jean pierriiși chanelii,  zic despre cele două fatime siriene agresate simultan pe Calea Moșilor și pe cea a Dorobanților, ba că au fost tăiate cu cuțitul, ba că au fost călcate în picioare. Ori că au fost zgâriate de unghii date cu ojă islamofobă și că de abia au scăpat de la decapitare. Fără să aibă, bineînțeles, vreo vină, pentru că nu purtau burqa, ci un val pe față care se numește hijab, care hijab este un batic frumos colorat.

Cu toții au căzut însă de acord că româncele noastre – convertite și integrate de azi, în societatea “românească” de mâine – poartă hijab, așa ca lor nu li se poate reproșa nimic, pentru că s-au adaptat perfect la fashionul ăsta postmodernist, cool, trendy… n-ai văzut-o pe soția lui Erdogan?

Că după muierea lui Erdogan, aia cu 4 broboade pe cap, ar fi întors toată lumea capul pe stradă și la Kabul, Cairo sau Teheran, ca să nu mai zic la Ankara sau Instanbul, acum vreo 40 de ani, înainte de “renașterea islamică”, chanelii si jean pierrii nu mai spun nimic.  Pentru că romanașii noștri nu au habar de asta, și ce nu știi nu există. Mă uit la comentariile lor și mă gândesc că, dacă Romania nu avea ghinion cu poziția asta – “geostrategică” – și era în locul Ungariei anul trecut, acum eram și noi în rândul lumii bune… stat islamic.

Reclame

2 comentarii

  1. bunica sabela · · Răspunde

    La madam Erdogan m-a frapat intotdeauna (de cand a intrat in vizorul mass-media) o chestie: ce poarta ea pe cap NU este un simplu hijab, ci este ceva care arata ca un prosop mai gros infasurat pe cap, ca sa nu scriu turban…
    Chestia asta am vazut-o (prin filme) doar la femeile casatorite cu ultra-ortodocsii care fac parte dintr-o anumita natie, mai precis am vazut asa ceva DOAR la sotiile de rabini si la cele care se casatoresc cu rude apropiate ale rabinilor (fii, nepoti etc.) !
    Intrebare-ntrebatoare: CE este, de fapt, musiu Erdogan ?!

    1. Erdogan este Donmeh ca si toata elita conducatoare a Turciei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: