Bruxelles vă dorește un zbor plăcut spre viitor

asiana-plane-crash

Ieri, capitala Europei, Bruxelles, zi liniștită. Fără morți. Doar o femeie zdrobită pe strada Brunfaut din Molenbeek. Un tânăr musulman defavorizat, posesor de Audi, a lovit-o în plin. Pe rețelele de socializare, nu pe stradă, a fost lovită de “islamofobi” și “extremistii de dreapta”. Audi-ul discriminat s-a oprit, dupa ce câțiva polițiști în civil i-au arătat pistoalele.

În rest, repet, o zi obișnuită. Nu aeroport, nu metrou, nici încărcături explozive. Doar: poliție călare, multă, mașini blindate, jandarmi, scuturi, ciocniri multiculturale, arestări tolerante, sirene, țipete, urlete ale diversității, tineri marocani, cu tineri antifas, cu tineri flower –power, cu toții contra tineri identitari, o sută, ilegali, nedoriți, dezaprobați, arestați. Normalitate. Totul, în imagini, în linkul de mai jos.

http://www.fdesouche.com/715967-molenbeek-la-police-interpelle-des-militants-dextreme-droite-armes

Bruxelles nu este Beirut. Europa nu este Liban. Acum se fac doar pregătiri și repetiții pentru asta. Pentru că, nu se poate altfel. Pentru că, multiculturalism plus diversitate, plus toleranță, plus dragoste, minus frontiere, minus patriotism, minus națiuni = viitor. Altfel, Europa va avea un sfârșit de tot cac.tul. Și nimeni, cu Komisia Europeană în frunte, nu vrea asta. Mai ales, Bruxelles-ul. Pentru că a avut un trecut frumos și are un prezent atroce, va avea un viitor de poveste. Și Europa cu el.

Serviciile franceze anunță: în molenbeekul Saint – Denis sunt “fișati” 1200 de islamiști periculoși. Șeful Europol anunță: în Europa, “mareea” a adus 5000 de jihadiști. Vești rele. Poliția aerului, de pe aeroportul din Bruxelles, anunță: 60 de islamiști radicali, adepți ai Statului Islamic, fac parte din personalul de deservire al aeroportului. Veste bună. Foarte bună. Doar 60. Curățenie, bagaje, servirea pasagerilor, spălarea avioanelor. Legitimații de acces, din sălile și restaurantele aeroportului până in cockpitul avionului. Ibrahim și Khalidd el- Bakraoui, care s-au aruncat în aer, au lucrat chiar acolo. Peste tot, multiculturalism, toleranță, diversitate, jihad. Prezentul.

Doamnelor și domnilor, Bruxelles vă dorește un zbor plăcut spre viitor!

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/7041436/ISIS-has-at-least-FIFTY-jihadis-working-undercover-as-baggage-handlers-and-cleaners-at-Brussels-airport-police-sensationally-claim.html

 

 

 

 

 

Anunțuri

3 comentarii

 1. […] Sursă: Bruxelles vă dorește un zbor plăcut spre viitor | Bogdan Calehari […]

 2. https://www.petitieonline.net/petitie/48114146
  Petitie impotriva cotelor de migranti si a unei mega-moschei in Bucuresti
  Semnati si distribuiti, aratati ca va pasa!

  1. bunica sabela · · Răspunde

   Doamna draga, in Romania, din pacate, nu se poate nimic realiza pe baza de petitii, chiar daca sunt si online!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: