Marea Britanie combate radicalizarea pe Internet

6a01156fb0b420970c017c38444bb2970b-800wi

În Marea Britanie, Islamul are o imagine super okay: prințul Charles îl laudă, David Cameron e numai lapte și miere după fiecare atentat islamist, Boris Johnson își descoperă rădăcini musulmane prin Anatolia și îi invită pe investitorii arabi să vină cu tot cu bani și cu întreg neamul lor la Londra, iar Jeremy Corbyn și laburiștii lui nu s-au convertit încă la islam, pentru că așteaptă să o facă când or să vină la putere, ca să fie astfel un exemplu pentru toți englezii care n-au făcut-o încă. În Marea Britanie, Islamul are ce nu are în India – care are totuși peste 160 de milioane de musulmani – și anume 85 de tribunale Sharia și un calendar școlar al examenelor adaptat la Ramadan. Are Al-Jazeera, dar mai are și versiunea ei în limba engleză, BBC-ul – pe care uneori, când nu este laburist, nici guvernul englez nu-l are – și mai are poliție Sharia prin cartierele și localitățile pe care le-a ocupat déjà, iar școlile islamice și moscheile salafiste și wahhabite sunt cu miile și continuă să se înmulțească, beneficiind de sprijinul financiar al guvernului!

Peste toate astea, și pe lânga multe altele, Islamul mai are în Marea Britanie acces liber, nelimitat și necenzurat la Internet. De acolo, și din cauza asta, vine și sintagma “radicalizat pe internet”. Iar când “sintagma” a plecat din Marea Britanie, multiplicată în mii de exemplare, să lupte contra necredincioșilor în jihadul din Yemen, Somalia, Afghanistan, Siria și Irak, nu s-a mirat și nu a reacționat nimeni.

Pentru că Islamul se bucură de atâta considerație în Regatul Britanic, Statul Islamic – care nutrește pentru “radicalizații pe internet” veniți de acolo, un respect aproape la fel de mare ca respectul pe care BBC îl arată Statului Islamic – a hotărât să-l numească drept călău oficial pe britanicul Mohamed Emzazi, cunoscut opiniei publice internaționale și sub numele de Jihadi John. Iar când cariera de casap a lui Jihadi John s-a sfârșit datorită unei drone, Statul Islamic (din Siria, Irak și Marea Britanie) a hotărât să-l înlocuiască cu un alt cetățean britanic, Abou Rumaysah. Mai întâi acesta a fost eliberat pe cauțiune de guvernul britanic, apoi BBC l-a invitat pe platoul unei emisiuni cu rating mare, după care a părăsit Londra cu destinația Raqaa, unde, odată ajuns, a inceput să taie capete pentru Statul Islamic. Totul s-a întâmplat în doar câteva luni!

Nu, nu e de loc deplasat ca noul Jihadi John să taie capete după decedatul Jihadi John, deoarece dacă musulmanii decapitează la Londra, în condiții de stres maxim, cu atât mai bine pot să o facă la Raqaa, unde nu le tulbură nimeni spectacolul.

Și tot din respect față de Islam, Tony Blair a cerut și obținut eliberarea din închisoarea de la Guantanamo a periculosului terorist islamist Jamal Al – Harith, care a plecat, în 2014, la frații lui din Statul Islamic, cu tot cu  milionul de sterline fixat de justiție drept recompensă pentru suferințele îndurate în timpul detenției, sumă platită de guvernul Cameron. Așadar, în Marea Britanie, totul pentru Islam și nimic contra lui!

Doar impotriva celor care i se opun, care încearcă să ii pateze imaginea pură! În Regat, cine tine cu tot dinadinsul sa fie pus la zid, sa fie compromis public, nu trebuie decat sa-i critice  pe islamiști, sa se pronunte impotriva imigrației musulmane și a islamizării treptate a societății engleze. Sunt și din ăștia: “extremiști de dreapta”, “xenofobi” și “rasisti”. Ca English Defense League și fostul ei lider, Tommy Robinson.

Tommy-Robinson-AP-640x480

Când Tommy Robinson a dezvăluit legăturile grupării fundamentalist islamisce Al –Mouhajiroun cu terorismul islamic, Tommy Robinson a fost băgat în închisoare pentru rasism, iar Anjeem Choudary – unul dintre fondatorii grupării – a fost invitat la BBC. Când Tommy Robinson și English Defense League i-au apărat pe soldații englezi întorși din Afghanistan de atacurile musulmanilor extremiști conduși de Anjeem Choudary, a urmat, se știe, închisoare pentru primul, BBC pentru al doilea. Când Tommy Robinson a dezvăluit, în urmă cu ani de zile, că la Rotherham sute de fetițe sunt transformate în sclave sexuale de către bandele de pakistanezi – totul desfăsurându-se sub acoperirea poliției, a administrației și presei locale, care se temeau că intervenind vor fi acuzate de rasism – casa lui Tommy Robinson a fost percheziționată de către polițiști înarmați cu arme automate, iar “rasistul” a fost aruncat în închisoare…. ca să se mai liniștească. Numai după ce dezvăluirile apărute în presa londoneză au provocat un uriaș scandal, bandele pakistaneze au fost oprite să mai acționeze, iar unii dintre capii lor  au fost condamnați, recent, la zeci de ani de închisoare. Trecuseră însă 16 ani, timp în care au fost transformate în sclave sexuale 1400 de fetițe și fete, iar “rasistul” și “islamofobul” Tommy Robinson a avut ocazia să se convingă că o pușcărie britanică, unde deținuții musulmani fac legea, combate islamofobia la fel de bine ca un lagăr siberian hotărât să stârpească anti-comunismul.

Se pare însă că situația în Marea Britanie se schimbă în mod vizibil: guvernul nu intenționează să combată Islamul, dar este evident hotărât să termine cu “radicalizarea pe internet”. Așa că,  polițiștii au arestat săptămâna trecută, în Scoția, un comentator care și-a exprimat pe Facebook opoziția față de imigrația musulmană, iar conducerea școlii Wildern School din Hegde End a chemat poliția pentru a-l interoga pe un elev, prins în timp ce accesa nu site-urile Statului Islamic sau ale Al-Qaeda (cum ar fi trebuit) , ci pe cele ale lui Nigel Farage și British Defense League!

Nu mai este nimic de spus, mai ales când Obama a spus-o atât de bine: “Noi nu suntem în război cu Islamul. Suntem în război cu cei care murdăresc Islamul.”

 

http://oumma.com/200860/boris-johnson-maire-de-londres-revele-racines-musulma

https://themuslimissue.wordpress.com/2014/02/16/labour-party-we-will-introduce-state-funded-islamic-schools-in-2015-2/

http://www.spectator.co.uk/2016/01/jeremy-corbyn-and-the-hard-left-are-wilfully-blind-to-the-evils-of-islamist-nazis/

http://www.nordeclair.be/1459107/article/2016-01-06/grande-bretagne-le-calendrier-des-examens-scolaires-va-s-adapter-au-ramadan

http://ripostelaique.com/lue-aux-migrants-bienvenue-a-cologne-et-apres-venez-chez-nous.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3267074/UK-gave-freed-Guantanamo-inmate-1million-compensation-s-fled-Syria-joined-ISIS.html

http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/pupil-hauled-out-class-questioned-7451279

 

Anunțuri

5 comentarii

 1. Cu subtitrare in romana

 2. bunica sabela · · Răspunde

  islamul este CANCERUL umanitatii!
  Solutia standard pentru cancer parca este EXTIRPAREA tesutului canceros (cu TOATE celulele lui bolnave) si apoi chimioterapia.
  Insa ce ne facem daca tesutul afectat este deja METASTAZAT ?!
  Cu alte cuvinte, sa ne asteptam moartea (ca europeni), dar sa o facem in liniste si porniti in sir indian, fiecare spre mormintul sau?!
  Cat despre Ca-moron si O-banana, ca si Merkel, ca si Juncker&co., niste avortoni care trebuiau de la inceputul vietii lor facuti marinari pe apele closetului, iertati-mi expresia total neacademica!

 3. Da, ar fi fost o idee f. buna.

 4. Reblogged this on radupopescublog.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: