Angela Merkel își dizolvă poporul

COk7OB0UEAEhfCM

“Înțeleg că guvernul crede că poporul a trădat încrederea regimului, care trebuie, astfel, să facă eforturi pentru a-și redobândi autoritatea. În acest caz, nu ar fi mai simplu pentru guvern să-și dizolve poporul și să-și aleagă un altul?” – Bertolt Brecht

Daniel Cohn – Bendit, liderul studenților anarhisto – maoiști care au impus, în mai ’68, sloganul “Fiți realiști.Cereți imposibilul!”, spunea în anii ‘80, când ajunsese  unul dintre liderii importanți ai partidului german “Bundniss 90- Les Vertes” (Coalition 90 – Greenpeace):

“Noi, Verzii, trebuie să luptăm pentru ca un număr maxim de străini să se instaleze în Germania. Când vor fi în Germania, trebuie să luptăm pentru ca ei să obțină dreptul de vot. Când acest obiectiv va fi atins, vom avea un număr suficient de alegători pentru a schimba această țară.”

Vocea lui “Danny cel Roșu” nu era singulară. Stânga radicală, inamicul societății occidentale – care îi permitea însă să acționeze și să se exprime liber – milita încă de pe atunci pentru o Germanie și o Europă multiculturală, respingând cu fanatism ideea supremației civilizației și a culturii gazdă, în timp ce considera, pe bună dreptate, că nivelul sporit al imigrației îi va susține discursul și proiectul multicultural. Stânga avea ca obiectiv schimbarea profundă a vechii societăți – naționalistă, albă și conservatoare – mult prea atașată încă de valorile morale, tradițiile și credințele proprii.

Joschka Fischer, cel care în tinerețea sa a fost adeptul celebrei organizații teroriste marxiste “Red Army Faction”, ajuns mai târziu șef al Verzilor germani și ministru de externe sub socialistul Gerhard Schroeder, scria in 1994, in cartea “Germania-Riscul”: “Germania trebuie să fie înconjurata din exterior și din interior de fluxuri migratoare, trebuie să amestecăm populația până la diluare.”

Deși, atunci, păreau utopici, proiectând ceva ce părea imposibil de realizat, prezentul dovedește că Joschka Fischer și Cohn –Bendit au fost realiști. Proiectul stângii radicale, din urmă cu câteva decenii, a ajuns să fie susținut apoi și de social-democrați, pentru ca azi el sa fie implementat în forță de către creștin-democrații germani. N-a fost nevoie decât de două generații, pentru ca “dreapta” germană să gândească la fel ca extrema –stângă! Sloganul șaizecioptist “Fiți realiști. Cereți imposibilul!” s-a dovedit viabil.

Azi, când peste 2 milioane de imigranți musulmani au invadat Europa, când Germania este  “înconjurată din interior și exterior de fluxuri migratoare”, liderul “dreptei” germane, Angela Merkel, declară cu mândrie: “Germania va fi schimbată de afluxul masiv de imigranți…Ceea ce noi trăim acum este ceva care va continua să ne preocupe în anii care vor veni. Noi ne schimbăm și vrem ca această schimbare să fie pozitivă și ne gândim că vom reuși acest lucru.”

“Sa luptăm pentru ca un număr maxim de străini să se instaleze în Germania…Pentru a schimba această țară” – spunea radicalul de stânga, Cohn Bendit. Dar nu el a ajuns cancelar, ci “creștin – democrata” Angela Merkel. Nu contează, nu-i nici o diferență.

Imigranții au ajuns în Germania și continuă să vină. Mai trebuie doar “dreptul de vot” pentru noii sosiți, invocat de Daniel Cohn Bendit atunci, și cerut acum de toată stânga radicală europeană, de la comuniștii și Verzii germani, la cei francezi și de la PODEMOS, la laburiștii lui Jeremy Corbyn. Recent, Deutsche Presse – Agentur (DPA) a informat laconic: “În landul Saxa – Anhalt vor avea loc alegeri pe 11 martie. Cu scopul de a-i familiariza pe imigranți și imigrante cu sistemul de vot german, 14 birouri de votare pentru imigranți vor fi deschise pe teritoriul landului, între orele 10 si 18. Rezultatul nu va conta oficial.”

Inițiativa nu aparține vreunui socialist, comunist sau ecologist german – ei nu mai au inițiative, ci doar se mulțumesc sa le susțină pe cele ale creștin-democraților -, ci lui Reiner Haseloff, președintele organizației CDU Saxa – Anhalt. În timp ce Angela Merkel promite germanilor că toți “refugiații” se vor întoarce acasă după terminarea razboiului (!), subordonatii ei pe linie politică îi familiarizează cu sistemul de vot german! Creștin – democrații proiectează deja viitorul apropiat!

Un viitor care va legaliza dreptul de vot pentru cei care tocmai au trecut frontiera. Unii vor spune că este imposibil. Să fim realiști, nu este! Realiști ca Daniel Cohn –Bendit, Joschka Fischer si Angela Merkel. Pentru că, în momentul în care din ce în ce mai mulți germani nu mai au încredere în guvern și se împotrivesc “diluării” – cum spunea Joschka Fischer – singura soluție este “dreptul de vot pentru imigranți”, cum gândea Daniel Cohn – Bendit. Așa că, democratic, guvernanții germani vor începe să-și aleagă un alt popor, dizolvându-l treptat pe cel vechi, care nu înțelege cât de necesară este distrugerea vechii societăți.

http://www.focus.de/regional/halle-saale/wahlen-fluechtlinge-duerfen-kurz-vor-landtagswahl-probewaehlen_id_5265386.html 

 

 

.

Anunțuri

11 comentarii

 1. After the mayor of the German village of Freiberg announced the arrival of 384 new migrants in 9 buses on 10-11-2015, locals, afraid of their safety and future, clashed with police and tried to block their path.

  This is Not Turkey but a normal German city Manheim The extreme transformation

  Still Report #581 – Germany Puts Up Migrants in Hotels

  Germans evicted from their homes to make room for Muslims

  Sharia patrols outrage Germans sparking calls for stricter laws

  ‘Sharia Patrols’ Harassing Citizens in London, Belgium, Sweden

 2. bunica sabela · · Răspunde

  De la „dreptul de vot pentru imigranti” nu e cale atat de lunga pana la „dreptul de vot pentru cei morti”.
  Merkel ar face bine sa ia notite de la Dragnea.

  1. bunica sabela – :))

 3. Marea Britanie, din pacate, este pierduta. Nu vor vota pentru Brexit.

  http://blogs.channel4.com/factcheck/factcheck-britain-split-eu/22312

 4. – Why Women DESTROY NATIONS * / CIVILIZATIONS – and other UNCOMFORTABLE TRUTHS

 5. – Feminists vs Nationalists. Stockholm Train Station „RAMPAGE” LIE

 6. – MIGRANT „SEXUAL EMERGENCIES” – Plaguing the Swimming Pools of Europe

 7. […] Sursă: Angela Merkel își dizolvă poporul | Bogdan Calehari […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: