Groparii își cer scuze, iar conducerea cimitirului le acceptă.

gropar

Cotidianul Bild este ziarul cu cel mai mare tiraj din Europa: 2 milioane de exemplare tipărite zilnic. Luna aceasta, după agresiunile din Koln, Bild s-a hotărât să rupă tăcerea. N-a făcut-o de bună voie, ci pentru că a pierdut în câteva luni, datorită sprijinului acordat politicii imigraționiste a guvernului, peste 200000 de cititori. Astfel, Bild a publicat declarația bombă a unui înalt funcționar al poliției din Frankfurt: „Pentru delictele comise de criminalii care au o naționalitate străina și care sunt înregistrați într-un centru de refugiați, noi clasăm imediat dosarele fără a efectua vreo urmărire sau anchetă.
Avem instrucțiuni stricte, venite din partea ierarhiei superioare, de a nu raporta crimele și delictele comise de către imigranți. Numai în cazul sesizărilor directe venite din partea ziariștilor și a mass-media putem acționa.”!

Prin urmare, Statul german, devenit de bună voie părtașul infractorilor „refugiați”, nu acționează împotriva acestora decât obligat, atunci când este dat în gât de mass-media! Complicii lui, „refugiații” infractori, nu mai pot astfel să-i reproșeze nimic.

Conform unui document intern ajuns acum în posesia presei, în luna octombrie Direcția poliției din Kiel și înalți reprezentanți ai Parchetului au convenit să nu urmărească penal refugiații fără hârtii de identitate sau fără certificate de înregistrare, pentru „delicte simple, de intensitate scăzută”, ca furturi din magazine și distrugeri. Pentru „delicte mai serioase” – lovituri, răniri, jafuri – poliția trebuia să consulte Parchetul înainte de a acționa! Karl – Hermann Rehr – responsabilul regional al Sindicatului polițiștilor germani – și-a mărturisit consternarea, declarând: „Această directivă este demisia Statului de drept. Poliția este supusă unei obligații de urmărire penală, la care a renunțat.”

La începutul lunii, poliția suedeză a recunoscut că a ascuns adevărul asupra valului de agresiuni sexuale comise de „refugiații” afgani și somalezi, la Festivalul de muzică pentru tineret de la Stockholm. Toți cei 100 de agresori reținuți au fost eliberați imediat fără ca împotriva lor să se deschidă vreo acțiune penală. Primul ministru, Stefan Löfven, a declarat presei suedeze că faptul că poliția n-a informat marele public „este o problemă a democrației din țara noastră.” “Nu înțelegem de ce am făcut-o”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției. Stefan Löfven s-a scos!

Așadar, în Germania și în Suedia, conducătorii poliției și ai justiției au fost depistați chiar în momentele când, de capul lor, mânați de impulsii totalitare, săpau o o groapă uriașă la temelia statului de drept. Și-au cerut scuze. Iar cei care le-au dat ordinul și lopata, le-au acceptat.

http://www.lepoint.fr/monde/suede-la-police-a-cache-une-vague-d-agressions-sexuelles-11-01-2016-2008848_24.php

http://www.kn-online.de/News/Aktuelle-Nachrichten-Kiel/Nachrichten-aus-Kiel/Fluechtlingserlass-Kiel-Ladendiebstahl-ohne-Strafe

http://m.bild.de/news/inland/sex-uebergriffe-silvesternacht/wird-verboten-die-wahrheit-zu-sagen-44077302.bildMobile.html

 

Anunțuri

3 comentarii

 1. bunica sabela · · Răspunde

  Coana Kiritza-Europa a ajuns sa colcaie intr-o serparie neo-marxista si gretzareala „corecta politic”.
  Am mai scris: opriti dreak planeta Terra, vreau sa cobor inainte de urmatoarea statie!

 2. Florina Berea · · Răspunde

  Vă mulțumesc mult pentru articolele dvs extrem de bine documentate și comentariile obiective și pertinente. Am un singur regret ca nu le pot partaja instant cu prietenii mei care nu va cunosc articolele. Pe 30.01.2016 12:27, „Bogdan Calehari” a scris:

  > bogdancalehari posted: ” Cotidianul Bild este ziarul cu cel mai mare tiraj > din Europa: 2 milioane de exemplare tipărite zilnic. Luna aceasta, după > agresiunile din Koln, Bild s-a hotărât să rupă tăcerea. N-a făcut-o de bună > voie, ci pentru că a pierdut în câteva luni, datorită s” >

  1. Va multumesc pentru aprecieri!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: