Olandezul visător

11960172_10153745774677223_6017503711349772778_n

Altădată, corăbii-flote, negustori- soldați, imperiu. Acum, doar Olanda. Nu se putea însă să nu-i rămână ceva din spiritul și forța, ce-au fost părinții gloriei de atunci. Așa că, Olanda și-a lăsat câteva zeci de cetățeni să plece la jihad în Siria. Ca să instaureze acolo democrația. Fiind vorba de un scop nobil – să elibereze poporul sirian din lanțurile dictaturii – nu putea rămâne mai prejos decăt Franța, Belgia, Marea Britanie sau Germania. Prin urmare, câțiva ani, jihadiștii olandezi s-au dus, s-au întors, i-au luat și pe alții cu ei și au plecat iar. Și iar s-au întors și au plecat. Liberi. În Olanda nu este dictatură. Și luptau pentru un scop nobil. S-au convins de asta și creștinii sirieni: localități ocupate, mănăstiri incendiate, crucificări, execuții, violuri, bejenie. Al Qaeda, Armata Siriană Liberă și, mai târziu, Statul Islamic. Dacă în dictatură creștinii trăiau risipiți prin toată Siria, acum trăiesc numai în Damasc, în jurul lui și în exil. S-au adunat. S-au unit. E bine! Mii de europeni, printre care și olandezii, au contribuit la asta, cu acordul tacit al guvernelor lor. Niciunul n-a fost pedepsit. Dimpotrivă, au pedepsit ei. Când s-au întors din Siria, au împușcat și-au aruncat în aer. Dar au făcut-o sub atenta supraveghere a autorităților.

Nu poți să faci omletă fără să spargi ouă. Așa e și cu democrația. Mai ales cu aia islamică. Cea pe care Occidentul european face eforturi s-o implementeze și la el și la noi. În Siria, creștinii au fost primii folosiți la “omletă”. Kurzii însă s-au înarmat. Forțele peshmergas. Culmea, tocmai aici și-a găsit să se înroleze, pentru a lupta contra jihadiștilor, un olandez de 47 de ani! Conaționalii lui luptau pentru democrație, el lupta contra lor! După ce a făcut-o un timp, s-a întors în țară. A fost a două eroare. Prima a fost când a ales să lupte în tabăra greșită. A treia a fost când a postat pe Facebook o parte din povestea sa. Atunci a fost arestat! Pentru că, se știe, doar jihadiștii au voie să folosească Facebook. Ceilalți, anti, o fac pe riscul lor.

Sebastien Jallamion a fost dat afară din poliția franceză. I-a criticat pe Facebook pe jihadiștii Statului Islamic. Și va fi judecat pentru “provocare la discriminare rasială”. A fost amendat cu 5000 de euro, dar procuratura a făcut recurs. Cere 8 luni de închisoare și obligatia ca Jallamion să urmeze un tratament psihiatric. Jallamion e nebun. A criticat Statul Islamic! În Franța sunt puțini nebuni. Francezii au urmat un tratament pentru asta.

Naiv, olandezul nu știa că doar islamiștii au voie să plece și să se întoarcă pentru a pleca iar. Acum, i s-a luat pașaportul și, după două zile zăbrelite, a ajuns în fața judecatorului. A fost eliberat temporar și i s-a interzis să părăsească țara până la proces. De asta va avea parte suspectul de crimă… sau ucigașul. Nu se știe încă precis. Se va face o anchetă. Pentru că, în Olanda, legea e clară: nu ai voie să ucizi decât în cazuri, excepționale, în legitimă aparare. Ca exemplu, când te împușcă sau te aruncă în aer islamiștii. Atunci este un caz excepțional. Atunci poți ucide și tu. După și nu preventiv.

Dar olandezul nostru nu este în situația asta. A plecat din țară și s-a dus în Siria hotărât să se bată cu răul suprem. Poate a și ucis o parte din el. Credea că face astfel o faptă bună. Foarte rău! A crezut greșit. Un idealist, un visător. Daca ar fi ales Statul Islamic (bună și Al-Qaeda) și-ar fi ucis pentru acesta, avea parte la înapoiere doar de niște ședințe de recuperare psihologică. Și asta pentru că Olanda s-a decis să combată terorismul islamic. Mai mult, ministrul olandez al Apărării, Jeanine, i-a sfătuit pe soldați să nu mai poarte uniforma în public. Islamiștii nu trebuie să afle că Olanda mai are soldați. Ar putea, atunci, simțindu-se provocați, să-i ucidă.

Iar bărbații civili, dacă vor să lupte, n-au decât să aleagă rochia nu arma. Ca ăia care au reacționat contra violurilor din Germania. Pentru că, acum, progresism, feminism, anti-rasism, umanism . Pentru că… altădată negustori-soldați și imperiu.

 

http://www.hotnews.ro/stiri-international-20732007-olandez-suspectat-omorat-mai-multi-jihadisti-statului-islamic-putea-acuzat-crima.htm

 

https://bogdancalehari.wordpress.com/2015/10/07/a-fost-suspendat-doi-ani-din-politie-pentru-ca-i-a-insultat-pe-teroristii-islamisti/

 

10 comentarii

 1. Autoritatile suedeze sunt si mai tampite decat cele olandeze:

  http://www.comisarul.ro/politic/exploziv/suedezii-mai-t%C3%82mpiti-ca-nemtii!!!_677054.html

  1. E pur si simplu un concurs de care e mai tampit.
   Suedezii sunt totusi in frunte.
   Ceilalti vin tare din urma.

 2. bunica sabela · · Răspunde

  Pai la ce altceva ne putem astepta de la niste poponauti oligofreni degenerati la culme si drogati permanent, cum sunt (mai toti) olandezii din ziua de azi??
  Nenea la care va referiti in articol face in mod sigur parte dintre cei in care lucreaza genele cele bune.
  E clar ca vor sa ne puna definitiv cu botu-n tarana pe cei care avem „tupeul” sa comentam si sa criticam ideologia CRIMINALA islamica; iar dupa ceva timp (ani, zeci de ani?) va urma, cel mai probabil, EXTERMINAREA RASEI ALBE CRESTINE cu toate fortele si prin toate mijloacele posibile.
  Prea mult ii incurcam pe UNII.
  NU suntem degenerati ca EI (pentru ca rasa alba NU suporta si NU foloseste incestul ca mod de viata!), suntem destepti (majoritatea) de la mama natura, avem o mare capacitate de acumulare si de prelucrare cerebrala optimizata a informatiilor (ceea ce duce la o creativitate nativa pe care celelalte rase NU o au!), foarte multi NU putem fi manipulati si mintiti asa cum vor EI etc.
  Pentru chestiile astea pe care le-am scris as putea fi catalogat drept „rasist”.
  Sunt simple constatari care tin doar de elementarul bun-simt, zic eu.
  Treaba e ca cele scrise pot fi oricand demonstrate (de catre persoane cu pregatire specifica solida) din multe puncte de vedere: genetic, etnic, cultural, statistic etc.
  In orice caz, atunci cand se pune problema de SUPRAVIETUIREA pe termen lung a poporului din care ma trag, imi permit sa fiu „rasist”!

 3. Cand ajungi in culmea dementei, cauti noi metode prin care te asiguri ca iti distrugi propria tara si natie:
  – Sweden: State-funded Muslim “Sniper” Training
  http://newobserveronline.com/sweden-state-funded-muslim-sniper-training/

  – Germany: Nonwhite in One Generation
  http://newobserveronline.com/germany-nonwhites-majority-in-one-generation/

  – “None of Us Had to Flee:” Syrian Invader
  http://newobserveronline.com/none-of-us-had-to-flee-syrian-invader/

  – Ethnic Cleansing: White British Driven Out of Cities
  http://newobserveronline.com/ethnic-cleansing-white-british-driven-out-of-cities/

  – Insane Liberals Blame Whites for Ethnic Cleansing of Brits
  http://newobserveronline.com/insane-liberals-blame-whites-for-ethnic-cleansing-of-brits/

  – London Poverty Profile Reveals Nonwhite Disaster
  http://newobserveronline.com/london-poverty-profile-reveals-nonwhite-disaster/

  – Ethnic Cleansing in France: Now French History Is Being Rewritten to Suit the Invaders
  http://newobserveronline.com/ethnic-cleansing-in-france-now-french-history-is-being-rewritten-to-suit-the-invaders/

  – BRAINWASHING: English schools will teach kids that Africans were there first
  http://whitegenocideproject.com/brainwashing-english-schools-will-teach-kids-that-africans-were-there-first/

  – Anti-pedophilia bill quickly rejected in Pakistan; considered ‘anti-Islamic’
  http://www.bizpacreview.com/2016/01/15/anti-pedophilia-bill-rejected-in-pakistan-as-anti-islamic-294947?hvid=1Lr0zK

  – Banda di immigrati realizza rapine violente: aggressioni con le tenaglie
  http://www.ilgiornale.it/news/banda-immigrati-realizza-rapine-violente-aggressioni-tenagli-1213842.html

  – Hungary: Two police officers injured at Kiskunhalas refugee reception centre

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: