A început merkelia! Barem NATO să scape

ob_f50947_7644145

Mai toata lumea a aflat că, după ce câteva sute de nemțoaice din Koln au fost agresate sexual de “refugiații” musulmani în merkelia din noaptea Anului Nou, Henriette Reker – primarul orașului – s-a gândit ca pe viitor să le apere de astfel de atacuri. Cu un cod! Conform noilor reguli, femeile din Koln sunt îndrumate să umble numai în grupuri – n-aș spune îmbrăcate , ci, mai degrabă, acoperite -, să evite locurile aglomerate, cu potențial agresiv, și să păstreze o distanță de siguranță față de “refugiați”. Henriette consideră, bazându-se pe propria experiență, că “lungimea unui braț” este de ajuns ca să le asigure un minim de confort.

Că primărița din Koln a hotărât să-și protejeze astfel electoratul feminin, e de înțeles. Nici nu pare, sau este, ceva ieșit din comun, pentru că într-un mod foarte apropiat de acesta se apără și femeile din Orientul musulman. Altfel n-ar scăpa una ne…compromisă. E de înțeles: cu cât femeile sunt mai ascunse, mai puțin vizibile, cu atât sunt mai în siguranță.

Am fost uimit însă când am aflat că, urmand exemplu primarului, comandantul școlii NATO din Oberammergau a hotărât, și el, să-și pună la adăpost elevii de instinctele primare ale “refugiaților”! Nu, cursanții NATO n-au avut, încă, soarta femeilor din Koln. N-au fost agresați nici sexual, nici altcumva. Comandantul, colonelul Baines, acționează doar preventiv. Unora le este frică de Dumnezeu, colonelului de ce-ar putea să-i facă “refugiații”. Și nu sunt “cantonați” în zona Oberammergau decât 1000. A zis Merkel că ajunge atât, barem NATO să fie cât de cât în siguranță.

Comandantul Baines nu le-a dat arme elevilor școlii – timpul lor a trecut, a venit vremea dialogului -, ci tot un cod! Cu un nume discret: “notă de serviciu”. În el, comandantul le-a ordonat cursanților și conferențiarilor (veniți din 23 de state) să renunțe la ținuta militară, pentru a-i pune astfel la adăpost de “refugiați”! De acum încolo vor umbla în haine civile! Să nu sară în ochii “refugiaților”. Și ăia să nu sară pe ei.

Noua regulă spune: “Ținând cont de prezența din ce în ce mai numeroasă a refugiaților la Oberammergau, cu scopul de a reduce la minim vizibilitatea militarilor, comandantul școlii a decis că portul ținutei civile este de acum încolo obligatoriu pentru stagiari și conferențiari. Standardul minim este: pantaloni și cămașă cu mâneci lungi, cu sau fără sacou și cravată. Echivalentul este de așteptat și pentru personalul feminin.Blugii, tricourile, bermudele sau șorturile sunt interzise. O ținută mai relaxată este posibilă numai la vizita organizată miercuri dupa amiază. Această măsură va rămâne în vigoare până la noi ordine.”

Așadar, fără uniformă și fără țoale mulate sau care să lase descoperită vreo parte a corpului. E bine, totuși, că ofițerilor NATO de la Oberammergau nu li s-a ordonat să umble în grupuri, precum femeile din Koln. Însă, ca și nemțoicele, ei trebuie să aibă o prezență cat mai discretă, cât mai puțin vizibilă, ca să evite astfel să cadă în mâinile dușmanului! Se află doar pe teritoriu inamic. Prudență maximă recomandată femeilor, măsuri de siguranță și camuflaj la NATO! N-au fost salvate femeile, barem NATO să scape. Refugiații sunt lângă noi. Sunt printre noi. Să ne ferim să fie pe noi. Ăsta-i mesajul codificat.

Merkel, clasa politică și mass-media germană, susțin că “haitele brune” (cum li se spune germanilor care nu vor să fie cetățeni sub acoperire) sunt marele pericol ce planează asupra țării, iar refugiații sunt, asigură tot ei, o șansă pentru Germania. Uluitor! Cum nu le pasă nemților de pericol, dar tremură de frică când dă norocul peste ei!

 

http://www.merkur.de/lokales/garmisch-partenkirchen/oberammergau/wegen-fluechtlingen-nato-schule-oberammergau-verstaerkt-sicherheitsmassnahmen-5703637.html

 

 

 

Anunțuri

4 comentarii

  1. bunica sabela · · Răspunde

    Asta e pe bune?
    Nu e vreun banc tampit??
    Chiar in acest hal s-au cretinizat, cu buna-stiinta si cu proprie vointa, Europa si „institutiile” sale?!

  2. Eu nu fac bancuri tampite, Merkel le face.

  3. Mda….am vazut ca germanii incep sa se intrebe de care „lungime de brat” este vorba…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: